Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 işe ilk girişim ve %45 raporla emeklilik şartlarım nedir?

tamamdır paylasırım tabi

selamlar deniz hanım varmı ankaradan bi haber

rist53

Selam
Hayır maalesef halen beklemedeyim insallah çabuk sonuçlanır.[emoji120][emoji120].bu arada ya sizin hayırlı [emoji4] cvp geldimi ??
Böyle Hergün bakınca sanki zamanda gecmiyor.[emoji2957]

beklemedeyim bi haber gelmedi mart sonu nisan ortasını bulur gibi burdan baktıgım okuduklarıma bakarsak

Sanırım öyle..sağlık olsun diyelim.. zaten benim gün eksik en azından bu şekildede primlerim doluyor diye avunuyorum..
Hemen cvp alsam ona göre hareket ederdim..
yeterki olumsuz cvp gelmesin [emoji120][emoji120]
Buarada okuduklarımdan emekli arkadaşları tekrar kontrol olaylarıda oluyormuş..acaba bizler içinde geçerli olacakmı ?

onun bi krıteri yok diye biliyorum herzaman cagırma ihtimalleri var

rist53
Maaleseff ..
İnsanlara rahatlık yok..bakalım bizler nelerle karşılasacagız..
Rabbim hayırlısını versin diyorum..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafa şahinn

Hayır henüz vergi indirim yazısını almadım bekleme sürecim devam ediyor ..
Okudugum yazılarda kiminin haberi 1 ayda kimininki 3 5 ay sürmekte bakalım ne zaman gelir ..zaTen eksik günüm var daha doğrusu oda yok ama yazı gelsinde olmadı doğum borçlanması yaparım ..eksik günümüde böyle tamamlar emekli işlerine bakarım diye düşünüyorum [emoji120]
Rabbim sağlık verirse kosturmacaya devam edecezz daha..

ben emekli oldum. halen çalışmaktayım. çok guzel oluyor bu şekil.insallah sizlerde öyle yaparsınız

@mustafa şahinn

Darısı başımızaa ..rabbim sağlıkla yemenizi nasip etsin paracıklarınızı [emoji16]

@yciv

Bu konuyla alakalı hiçbir fikrim yok sanırım bagkurlu olunca işler biraz daha farklı oluyor ..en güzeli sgk ya yada alo 170 sormanızdır.

Sizin için böyle bir yazı dikkatimi çekti..umarım işinize yarar..
3cdd1099c05c8e0e6ba9f18aaf55cae7.jpg

rist53

Aynenn sinir oluyorum ama bu seferde az daha zaman geciyor diyorum böylelikle..
hoş size daha haber gelmemiş ki bana gelsin [emoji87][emoji86][emoji85]

Vallahi billahi zaman gecmiyor sankii kaldı ayın 16.01 de [emoji2957][emoji2957][emoji2957]

sabah ankarayı aradım daha kasım ayında gelenlere baslamıslar benimki aralık yirmidöt daha cok var mart sonu nisanın ortalarını bulur daha coook bekleriz malesef

sabah ankarayı aradım daha kasım ayında gelenlere baslamıslar benimki aralık yirmidöt daha cok var mart sonu nisanın ortalarını bulur daha coook bekleriz malesef
[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15] cidden mi yaaaa hay allah buarada beklemektense 2008 de doğum yapmıştım onu borçlansam acaba ne gibi katkısı olur bana [emoji849]
düşünmeden edemiyorum yoksa beklemek en iyisimi..[emoji848]

denizmm

Anlaşılan bu iş uzayacakta uzayacak..ne bileyim kimin cevabı 1 ayda kiminki 5 ayda gelmiş ya cok şaçma bir uygulama olmuş..

istanbuldan yogun rapor gittigi icin uzun zaman almakta deniz bence borclanma falan yapma sonucta calısıyorsun ?

rist53

Desenize ülkedeki herkes hasta [emoji849]

Maaş bağlanma oranları felan fark edermi diye 2008 de dogum yapıp 2009 da bebeğimi kaybettim..sadece ihtiyacım olan toplam 161 günü zaten bitirmiş oluyorum..
o açıdan soruyorum öyleyse hemen öder kapatırım konuyu dedim
çalışmak zor geliyor bana insülini taşı götür getir, işin yoğunluğundan ilaçlarımı almayı unutuyorum.. herseyi yiyemiyosun..izin alıp ha deyince hastaneme gidemiyorum..
Resmen sıkıntı yaşamaya başladım aslında..
Bu ayda gecsin artıkk ona göre hareket edeyim diyorum..

cok gecmis olsun bide basınız sag olsun üzüldüm bebeginize kaybettiginize fazla eksigin yokmus zaten raporunuz gelmeden eger eksik günlerinizi sorup ögrenin ssg ya simdiden yatırınki rapor gelince beklemeden basvurunu yaparsın

rist53

Saol allah razı olsun..
İşte en azından vakit kaybetmemiş olurum diyorum ama ya olumsuz olursa offf oda ayrı bir mesele [emoji849]
Bende zoraki işe gitmem daha zor durumdaki insan yararlansın yazık günah diyorum
En fazla martın sonuna kadar bekliyim [emoji6]
Buarada halen siteye giremiyorum..
Sanırım site çöktü [emoji16]

Buarada e devlette 15.10.1996 ilk ssk girişim görünüyor ..[emoji849] bende ki başka ssk kartımda ise 7.ay 1997 ssk girişim var ..
Sanırım fark etmiyor yıl ve prim olarak ..

özel deyilse rapordaki hastalık ve oranlarınız nedir

beklemekte fayda var ozaman rapor sonucuna gore hareket etmen daha mantıklı bence zaten mart sonuna kadar calısıcam diyosun bisey de kalmaz zaten

rist53

Doğru diyorsun [emoji122]
o zaman rabbim nasip ederse mart sonu itibariyle 87 gün ediyor kalan günlerimide borçlanır ve sadece beklemeye başlarım..
Bakalım herkes için hayırlısı olsun..

aynen deniz önemli olan ankaradan olumlu cevap gelmesi geriye kalan kolay zaten

Üst Alt