Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 işe ilk girişim ve %45 raporla emeklilik şartlarım nedir?

rist53

İnşallahh rabbim hepimizeee kolaylık versin..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rist53

Beklemek ne kadar sıkıcı arkadaşım ..ben bu aydan umudum yok zaten..ama en azından senin haberini alsakda neşelensek [emoji4]

ben bu ankaradaki isleyisten hic bisey anlamadım bugun yıne aradım haftaya ara dediler bitmicek sanırsam bu haftalar

rist53

Haydaaa [emoji2957] bu haftayı bitti say haftaya umarım alıraın güzel haberler..yani en azından eksik bişey olursa haber verselerde biran önce bizde onları tamamlasakk ..umarım bir süprizle karşılaşmayız..sabır diliyorum hepimize..

evet deniz benide düsündüren bu zaten bitmedi bu haftalar

rist53

Aynennn [emoji849] bekle bekleee son dk gol yemeden kurtarsakk şu günlerii [emoji20]
Hergün dua ediyorumm vallaa ..

rist53

Ben hiç aramadım [emoji849] yani daha aralık ayındalar yaaa gerek duymadım [emoji16]
Ocak başlasınn [emoji2957][emoji2957][emoji2957]bıkacaklar benden [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

rist53

Bir haber alabildin mi [emoji849]

Yokkk hiç aramadımm sizin cvp gelmemişse bana ooo [emoji20]

hayırlısdı olsun. vergi indirimi sonucu gelsin. sonrada emeklilik başvurusunu yaparsınız. yardımcı olmaya çalışırız. buradanda yazabiliriz gerekirse telefon edebilirsiniz. profılımde tel numaram mevcuttur efendim

mustafa şahinn

Tesekkürler ilğiniz için..saolsunlar arkadaşlarımız yol gösteriyorlar [emoji4] hepimiz hayırlı haberleri bekliyoruz..

Selam rist53 aaa şansına bakarmısın..
Birara hızlı gidiyorduu..çabuk gelir dedik
[emoji87][emoji86][emoji85] off ya zamanda gecmiyorki..
nasipten öteye olmuyor demek
bende şimdilik işe devam ediyorum..
evise neredeyse bakmıyorum artık nisan gelmesini bekliyorumm..bu gidişle benim primlerde cevap gelene kadar böylece dolar [emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Bu dr arkadaşlar kaç dosyaya bakıyorda bir türlü aralığı bitiremediler..şaka gibi yaa..
Allahım konuyu biliyorsun dualarımızı kabul eyle çok amin..

ankara olumlu olmus ama daha bi haber yok seninde önümüzdeki hafta sonuc alırsın insallah

Ooo harika haberr [emoji122] darısı bana ve diğer arkadaşlara inşallah bakarsın peşpeşe emekli oluruz [emoji4]

Rist arkadaşım slm aklıma bişey takıldı belki bana yardımcı olabilirsin şimdi ben nisan sonu işi bırakmayı istiyorum kalanınıda doğum borçlanması yapar haber beklerim dedim ama hadi en kötü senaryoyu düşünüyorum kendim için kısa ve öz [emoji87][emoji86][emoji85]soruma geleyim ..
eksik evrak gelirse tekrar ben bu evrakları tamamlayıp verincede halen çalışıyor olmam mı lazım acaba [emoji849]

evet bence onay gelene kadar sadece ankara deyil vergi indirim belgeni eline almadan isten ayrılman dogru olmaz calısmaya devam etmen lazım

rist53

Hııı dogru diyorsun ama uzadıkca sinir oluyorum artıkk [emoji36] yoksa kimse içten çıkmamı istemiyor ama zor oluyor benim için..

deniz hanım bana özelden yazmanız mümkünmü

Üst Alt