Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 işe ilk girişim ve %45 raporla emeklilik şartlarım nedir?

denizmm
Bende aynı durumdayım. Gelirse bir an önce emeklilik dilekçesi vereceğim bir de emekli sandığının maaş bağlama ikramiye süreci bekleyeceğim. Hiç değilse bir an önce başvurup mayısta bin lira ikramiye imkanı olur.

Kederli303

Ooo hadi inşallahhh rabbim hepimizin kalbine göre versin..
İkramiye derken [emoji848]
İşçiye varmı bu ikramiye [emoji4] birde hep merak ettim maaş kaybı olmaması için cevap gelir gelmez ne zaman basvuru yapmalıyız ..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 1996 giriş tarihi m 5617 prim günüm var ve 46 sürekli raporu mla SGK başvuru yaptım vergi indirimi ile 3020 prim günüm ile emekli oldum

bilgenirol

Hayırlı olsun..e devlette ssk girişim 1996
3920 gün le bende bekliyorum bir cvp alabilirsem..
Allahım konuyu biliyorsun cok cok AMİN..

Eviss [emoji87][emoji86][emoji85]

Deniz selamlar bugun baslandı aralık ayına haberin olsun

rist53

Hadi yaaa [emoji122][emoji122]az kaldıı deseneee
Bilği için cok tesekkür ederimm mart ın ilk haftası cevabın gelir sanırım..darısı hepimize [emoji4]

insallah hepimizin cevabı hayırlı gelsin Deniz

yanlıs anlasılmasın HAYIRLISIYLA gelsin

Kederli303

Cevap bekliyoruzz ama yok işte
Eviss ne oldu anlamadım iki haftadır düzeltemediler..
Saolsun arkadaşdan bilği alıyorum bende..
Bütün plan proje bu cevaba baglı [emoji87][emoji86][emoji85]

denizmm
Benim 15 şubatta Ankaradan çıkışı indirim yazısı da gelmiş olsa kuruma emekli için dilekçe vereceğim.Birde emekli sandığının yazışması bekleyeceğiz. 7338 prim 20,5 yıl oldu
Eviss e yeni bir sistem geliyor her aşamada bir sayı veriliyor sanırım o sayı ile anlık durum gecikmesiz öğrenilebşlecek ama 4 ay sonra sistem sorunsuz otururmuş

Kederli303

Ooo siz yüzdünüz kuyruğuna geldinizz az daha sabır diyim..biz yeni başladık rabbim sabrımızın sonunu selamet etsin ..
Hayırlı olsun şimdiden size [emoji122]

Bakalım sistem oturana kadar bizler emekli oluruz belkim [emoji4]

Evet bizi geçer Ankara'dan sayı verdiler dedim Vergi dairesinde ki memur hocam sizin işinize yaramayacak 4 ay sonra ancak dedi😊

Maaşın 3re 1 I düşecek ama ilerde bir iş yaoarız inşallah
4600 düşecek 2500 civarı olur tahmini

Kederli303

Devam etsen sıkıntı olur mu kii ..sizin maaş yine herhalükarda iyi biz işçi emeklilerin vay haline [emoji87][emoji86][emoji85]

[emoji849] öğrenmiş oldum ..
Sağlık olsun neyse beklemeye devam ozaman..

evet dedigin gibi haftaya artık haber gelmeye baslar onikinci ayın baslarında giden raporlardan

rist53

Hadi hayırlısı diyelim [emoji4]

@rist53

Halen mi ooo ozaman marttanda hayır yok bana [emoji2957][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Tesekkürler saolasın [emoji4]

Az daha devam ederse primimde dolar [emoji23]
Sanırım sanada henüz cvp gelmedi [emoji849]

Üst Alt