Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 işe ilk girişim ve %45 raporla emeklilik şartlarım nedir?

rist53

Aynen öyle yapacam öncelik raporun gecerli olup olmadığı..[emoji120] artık ona göre hareket ederim..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vatan caddesine gitmeden siz yinede bence saglık kurulu randevenuzu alıp gitmeniz daha iyi olur

denizmm mrb almış olduğunuz 2017 yılındaki engelli raporu vergi indiriminden faydalanmak için geçerlidir yeniden rapor almanıza gerek yok .

umut2135
Tesekkür ederim ..[emoji120]
Yalnız ben raporu alırken sosyal haklardan yararlanmak için demiştim..
ozaman erken emeklilikten haberim yoktu..
Şimdi merakta kaldım acaba diye arkadaşalr sağolsun bilği verdiler bu konuda ama bizzat kendim duymam lazım..
Ona görede bir yol haritası cizeceğim..sizlerde bana bu konuda yardımlarınızı beklerim [emoji4]

rist53
Sizden sonra aldım en azından gerekirse iptal ederim duruma göre [emoji120] yalnız tuzla devlet hastanesinden..
Daha önce kartal yavuz selim hastanesiydi..
Bütün arızalarım ordaki hastanede mevcut..[emoji87][emoji86][emoji85]umarım gerek olmaz ama bakalım işte..

gidiceniz yol uzun insallah kabul ederler pek belli olmuyor cunku surec uzun bi süre tuzla devlet hastanesi iyi fazla yogun olmuyor bende raporumu ordan aldım ankaradan onay bekliyorum

ben raporu kabul etmezler demiyorum ama burası istanbul bir yerden biyere gitmesi insanın bir gününü almakta arkadaslar bunu anlamak istemiyorlar sanırım

@rist53
Maaledef haklısınız..
Sizlerin tercübeleriniz sayesinde bende bu zor sürecili yolu kat edecem..
Ankaradaki onayınızı tez zamanda alırsınız umarım..[emoji120][emoji120]lütfen benimlede paylaşın sonucu..

İnan ki etmezlerse o süreçleri yaşamak yeniden o kadar zor geliyorki..
Umarım çektiklerime değer..

tamamdır sizede kolay gelsin burdan yazarım süreci

denizmm en son çıkan yasayla hangi amaçla alınırsa alınsın engelli raporları tüm hakllar için kullanılır geçerlidir yeterki rapor 2013 yılından sonra alınsın..

@umut2135

Evet öyleymişş inanın dayanamadım izin alıp vatana gittim ve sordum [emoji120] şükür raporum tamammışş ..bir sorun yokmuş.. sağolsun işyerim yardımcı oldu diğer kagıtlarda hazır rabbiminde izniylede yarın en geç çarş.evraklarımı teslim edecem [emoji4]
Vergi indirimi için..inanın çocuklar gibi Çok mutluyum..

[FONT=sans-serif]Destekleriniz için sonsuz tesekkürler arkadaşlar [/FONT]

denizmm Memurum engelli raporu almak istiyorum ilk nereye müracaat etmem lazım nasıl alınıyor bu rapor .

sokrates

Ben o dönemde çalışmıyordum ama birkaç rahatsızlığım oldugu zamanda sırf sosyal haklardan yararlanıyım diye şahsi olarak başvuru yaptım hastanenin sağlık kuruluna..

Her hastane olmaz belli hastane listesi var onlardan alınacak..sana uygun yada en yakın yada kafana yatan hangisiyse başvurunu yaparsın..
Ama çalışıyorken nasıl oluyor bilmiyorum..

Artık sonunda vergi dairesine başvurumu yaptım..gerisi bekleme süreci..
Rabbim attığım bu adımda beni ve herkesi utandırmasın..[emoji120][emoji120]

hayırlısı olsun insallah artık beklemekten baska bisey yok

rist53

Aynen öyle [emoji4]olsun en azından raporum kabul oldumu olmadımıı stresinden kurtuldum [emoji120] beklerizz biraz daha

tc numaran ve soyismini eviss ivdb com burdan sorgulayabilirsin dosyanı

tc numaran ve soyismini eviss ivdb com burdan sorgulayabilirsin dosyanı
Evet bana kagıt verdiler burdan takip et diye [emoji849] hemen baktım hiçbirşey yoktu..ay bu merak beni öldürecekkk..
Zaten arkadaş 3 4 ayı bulur dedi bu kadar uzun sürmesii de garip..
Acaba ne inceleniyorda bu kadar uzun sürüyor..

yok bi haber beklemedeyim subat sonunu bulur burdan okuduklarıma bakarsak

Sağlık olsun diyelim..
Beklemekten başka çaremiz yok..
Olduktan sonradaa unuturuz bu günleri..

Evet iş başı yaptım yoksa başvuru yapamazdım..eksik günüm var hemde tamamlarım dedim o arada [emoji4]

aynen onun icin sordum beklerken bu arada gününde azalır

rist53

Evet aynen doğru diyorsunuz.
Toplam 161 güne ihtiyacım var ..ayın 3 de işe başladım..
geri kalan eksik olan günlerimide duruma göre doğum borçlanması yaparım diye düşünüyorum..açıkcası su gelecek cevaba baglı hersey..[emoji849]

cevap gelene kadar pek bisey kalmaz zaten kalsada 30. 40. gün kalır zaten

rist53

Evet o kadarsa beklerim dolmasını..eger fazlası varsada hiç uzatmam öderim bitsin artık bu beklenti[emoji4] derim..
Beklemek inan zor geliyor

Eviss den baktım raporum ankaradaymış..
Zaman durdu sanki gecmiyor benim için..
Bakalım kaç günde cvp gelecek [emoji120][emoji4] hayırlı haberler gelir inşallah..

Deniz benim dosya aralık onyedi ankaraya varmıs ama biz daha baya beklicez gibi görünüyor

rist53

Ooo hayırlısı aramızda 1 ay var umarım seninde güzell haberlerini alırım [emoji120]

Üst Alt