Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2. el işitme cihazları satın alan firmalar kişiler var mı? Varsa nasıl ulaşılabilir?

bende sol arıyorum coselgi ne kadar fec den bana mesaj yollaya bilirmisiniz

bende bir adet,4-5 ay haftada 3 defa kullanilmis oticon swift 120 proglamlana bilir analog cihazi var 130 dolar

herkese merhaba benim kızım için aldığım oticon sp 600 marka cihaz var 1 ay sonra implant ameliyatı oldu cihaz boşa çıktı ilgilenenlere uygun fiyata verebilirim cihaz zaten sıfır gibidir kullanılmadı desem yeridir 05424285339 serdal aksoy

cep telefon var mi ben aracam

bbilensoy;

cep telefon var mi ben aracam

emrahboz;

Size özel mesaj attım...
Orada da yazıyor ben cep tel ile konuşamıyorum işşitme kaybımdan dolayı... İsterseniz mesajlaşabiliriz cepten ya da pazar günü evdeyim .. Hoparlörden konuşursam evdekiler de yardımcı olur bana...

bende sonic marka kulak içiişitme cihazı var kardeşime almıştım daha bir kere kullandı
eğer ilgilenirsen cevap yazabilirsin

Merhaba; elimde WIDEX RE-9 kulak arkası ve INTERTON D-CM model kulak içi çok az kullanılmış işitme cihazlar mevcut olup makul fiyat aralığında adresinize kargo aracılığı ile teslim edilecektir.

seyda 6565 2 ay kullanıldı 2012 yılı fiyatı 5665 Danimarka kronu yaklaşık 2.000 tl senin için uygun olan fiyatı araştır ve sana göndereyim hem işin görülsün 0 538 674 89 59 cep numaram adım rafet sarı iyi günler

Naida S9 un birini kullanmadığım için satmak istiyorum...
İlgilenen olursa bbilensoy@gmail.com adresine mail atabilir ya da buraya da yazabilir...

Cihazı alalı 1 sene olmasına rağmen sol kulağıma yetersiz geldiğinden sol kualğımd analog cihaz kullanmak zorunda kaldım...
Kutusunda duruyor. Toplamda sadece 1 ay kullandım...
İhtiyacı olana uygun fiyatta vereceğim....

Cihazın peşin fiyatı 5200 tl idi ben peşin 3800 tl ye aldım... 2500 tl ye verebilirim....
İsterseniz bana 0535 612 40 44 numarasından mesaj atarsanız haberleşiriz....
Yada bbilensoy@gmail.com adresine mail de atabilirsiniz...

Arkadaşlar bendede sıemens marka kulak içi işitme cihazı var hiç kullanılmadı 2200 tl ye aldım faturaları mevcut aldığımda iki kez deneme dışında hiç kullanmadım öylece kutusunda duruyor 1500 tl ye vericem tel 05412781474

[FONT=Verdana]merhabalar,uzun bir aradan sonra yine ben buradayaim.satilik oticon swift 120,bernafon af 120 işitme cihazi var.bernafon af 2010 yilinda turkiyeden alindi 2000dolara,2yillik garanti ile.bernafonun biri hic kullanilmamis,birisi ise ara-sira kullanilmis,tek cihaz icin fiyat 300evro.oticon swifti ise ben kendim almisdim 2012 yilinda,ust-uste hesaplarsak 3-4 ay ara vermeden kullanmish sayiliyor.100avroya da onu satiyorum,yenisini de bula bilirim oticonun,isteyen olursa mesaj yazsin.bu arada turkiyeye gelerek kendime yeni dijital cihaz almak konusunda ailemle anlasdik,hava shartlari iyi olursa[/FONT]Allahın ıznı ıle gelıceım.ama gonul ıster kı bana destek ola bılecek ısıtme engellı arkadaslarım cıhaz alırken yanımda olsun.kım yanımda ola bılır acaba?

Merhaba arkadaşlar sizden evvel 2 gün önce ilan verdim anadolu lisesine giden son derece başarlı işitme sorunu olan arkadaşımız var yeşil kartlı son derece yoksullar babası şeker hastası ..öğretmenleri ona kulak içi cihaz aldılar cıhaz yetersız şimdilik..bir tanesi de devlet aldı o da kulak içi arkadaşın işitme kaybı 70 80 db le yaklaştı elinizde varsa yedek cihaz lütfen iletişime geçın ..bu kulağıyla taktir alan anadolu lisesi öğrencısı .. ıkıncı dönem okul acılmadan evvel bir cihazı olsun duyarlı arkadaşlardan elinde mevcut cıhaz varsa lütfen bıldırın

hoscakal ıyınıyetınızı anlıyor gıbıyımde
kendı satmadıgı cıhaza odyocular ıyı ayar yapmıyor bı kere cok dolastım odyocu odyocu. bır programı dogru durst olsa razısınız ama. yenı cıhaz satmak varken neden senın cıhazına duzgun ayar yapsın kafasında hepsıde.
bıde hepımız cevremızdekı pıslıklerı temızleme nıyetımı desem etrafımızda tanıdıklarımızı dusunuyoruz boyle cıhaz verme ıslerınde.ama ısıne yarar ama ısıne yaramaz
odyolog mehmet aksıt bey ısıtme cıhazı kullananlar baslıgı acmıstı hakları yanı
sızın ogrencı hastaneye gıdebılır
orda verılen cıhazın onun ısıtme kaybına olamadıgı belgelenır
yenı cıhaz alınır
bu kadar anadolu lısesı okuyan bırınede sagır olarak bıde reklam ıcın fırmalar verıversın yesyenı cıhaz

shukufe.. odyocular tanıdık var getırın yardımcı olucaz dedi artık.. ne yapalım elimizde bişey gelmiyooo

Günaydın hocam
oticon swift 120 işitme cihazı tek mi çift mi? almak istersek nasıl alacağız. Bilgi verirseniz sevinirim?

mrb kardeşim iyi niyetini anlıyorum bende 2 ay önce kulak içi cihaz almıştım earnet nano24p son teknoloji herşeyi otomatik kendi ayarlıyor henüz 2 aylık çok temiz garantisi faturası herşeyi olduğu gibi kutuda duruyor ben 21 yaşındayım kullanmıyorum diğer teknik özelliklerinide yazabilirim istersen yalnız ben cihazı 1650 tl ye almıştım eğer ilgilenirsen tabi çok ucuz bi fiyata satabilirim o arkadaşa

Hocam yanıt gelmeyınce yeni ürün aldık. Teşekkür ederim ilginize

Naida 9 UP cihazım var aksesuar arıyorum pilot olabilir sizde var mı acaba.

Ayrıca Oticon epoq için hiç kullanılmamış streamer aksesuarı var uygun fiata verebilirim.

kusura bakmayin mesaji gormedim,eger oyle onemli idise ozel mesaj atarak sora bilirdiniz.bendeki tek swift 120 ama kimse isterse iki tane yenisini bula bilirim

Arkadaşlar elimde bulunan rexton adlı işitme cihazımı satıyorum.1992 yılında aldığım cihaz 22 yıldır takır takır çalışıyor fiyatı 15 bin tl dir. Temizlik dışında tek bi kez bile arıza göstermemiştir :)

Not:piyasada böyle bir sağlam cihaz yok .Pİyasa en fazla 2 yıl garanti verir.

Selamun Aleyküm Hayırlı Cumalar Arkadaşlar.

Elimde [FONT=verdana]ExSilent Q markalı İşitme Cihazı mevcut.[/FONT][FONT=verdana]Dünyanın En Küçük kanal içi (CIC) işitme cihazıdır.Linki [/FONT]ExSilent Q İşitme Cihazı..
Cihazı 2.200 Tl ye almıştım uygun bir fiyata satmak istiyorum. Cihazın fotoğraflarını isteyene gönderebilirim.Bir ay kadar kullanabildim neden satmak istediğime gelince kulağımda ki kayıp arttığı için işime yaramadı o yüzden.
Saygılar...

merhaba bende oticon streamer için connectline tv adaptörü arıyorum.
Sizde varmı acaba.

otıcon marka işitme cihazı var model sumo dm dijital bir cihazdır ses kalitesi çok iyi bir cihazdır oticon kullananlar bilir ameliyatla koklear inpilant takıldı bu cihaz boşa cıktığı için satacağım cihaz temiz 2012 6 ayında alındı ameliyat olalı 6 ay oldu temiz kullanılmış bir cihaz hastaneye gideceğim için paraya ihtiyacım var 2 000 tl almıştım makul bir fiyata vereceğim mail adresim yorgun_64_48@hotmail.com

Merhaba arkadaşlar bende sıfır bernafon inzia 1 var düsünürseniz uygun fiyata verebilirim.

sumo dm arıyorum ozelden numaranızı bırakın donus yaparım

Üst Alt