Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2008 Mayıs ayında sigortalı 2015’te memur oldum. Emeklilik şartları nedir?

yyakup

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
@OturanBoğa, 2015 yılında memur oldum , daha öncesinde sadece 2 gün hizmetim var, babam kanun çıkmadan önce erken emekli olayım diye 2008 mayıs ayında 2 gün sgk'lı girişim yapmış yani 2 gün prim yatmış, şimdi ben 4 bin 100 gün prim gününe mi yoksa 4 bin 680 gün prim gününe mi tabiyim, teşekkür ederim, 11 yıl memuriyet hizmetim var belki de emekliliğim gelmiştir.

Son düzenleme:
hocam senin gibi memur olsam 65 yaşına kadar çalışırım :) emeklilik filan düşünmem çünki 2008 sonrası emekli memur maaşları çok düşük oluyor

@gkhan92, hocam o memuriyet girişi olmalı benimki skk girişi 2008 yılındaki. 1 ekim 2008 den önce memuriyet girişi olanların emekli maaşı düşük olmaz.

yani demek istediğim memur girişin 2008 sonrası olduğu için gittiği yere kadar çalışmalısın, şu an emekli olsan alacağın 30-35 bin arası max

@gkhan92, emin misin hocam o kadar olmaz max 27,500 tl olur, yapay zeka, gemini bunu çok güzel hesaplıyor.

@gkhan92, bir de hocam emekli olmak istememin nedeni sağlık sorunları, biraz kendimi iyi hissetsem biraz daha iyi olsam çalışırım, böyle zor oluyor

@yyakup, ben farazi rakam verdim çok düşük oluyor 2008 öncesine göre, o sebeple memurlukta çalışabildiğin kadar çalışacan

Üst Alt