Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans puanlarınız?

ufkum

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar 2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans sınav sonuçları açıklandı şimdi puanları öğrenelim :)

:( 62.088 :(

herkese hayırlı olsun...
96 saglık bakanlıgı
88 kpss Allah hayırlısını nasib eylesin..

baraj var hocam nasıl yok 08 dekı sınavda 60 dı bundadamı aynı?

arkadaşlar kpss de baraj 70 tir

işçi alımlarında yok memur alımında var

peki tercih verdigimizde mi özürlü oldugumuzu belirtiyoruz nasıl durumumuz hakkında bilgi veriyoruz?

baraj maraj yok engellıler ıcın

sağlık bakanlıgı 78
kpss 65.5 :) hayırlısı olsun hakkımızda...

Arkdaşlar kpss de baraj yok ne engelliler nede diğer adaylar için

Arkadaşlar 72 yapmışım ben. Eminmisiniz baraj olmadığına. Geçen senelerde 65 altı yapan herkes açıkta kalmıştı.

72 arkadaslar baraj falan yo bnım bıldıgm kadarıyla.ama genelde başvurularda 70 puan ısdıyrlar ama bu puan degısebılıyrm kuruma göre.daha ıyı bıln varsa bu karanlık dunyamıza aydınlatsın :)

siteleri geziyorum da önlisns puanlar çok düşük.zordu zaten sınav hayırlısı olsunn ne dıyelım

ya herkes kaç dogru cevabı var kaç yanlış kaçtanesıde boş bıraktı yazabılır mı. Şu baraj kaç, adam gıbı cevap gelmedı herkesın sallıyors bısssey.

Kaç doğru kaç yanlış kaç boş olduğuna bakılmıyor sadece PUAN a bakılıyor. Baraj da yokmuş ne kadar yüksek yaparsan şansın o kadar fazla.

Arkadaşlar baraj yok kpss de en yüksek puandan en düşük puana göre sıralama yapılır
yani atıyorum adana ilinde bir kamu kurumuna 30 kişi alınacak tercihler puanlamaya göre en yüksek puan alan 30 kişi atanır diye biliyorum ben:confused:

Evet ayşegül hanım bende sizin bildiğiniz şekilde biliyorum. Bu yüzden doğru tercih yapmak gerekir.

Kesinlikle ha bide doğu boş kalıyor diye doğu ya yükleniliyor çoğu kişi o yüzden açıkta kalıyor kadronun geniş olduğu illere ve kamu birimlerine tercih yapmak gerekir diye düşünüyorum:)

Sanki her gün kullandığım şifreymiş gibi hatırlamamı bekliyor. Hatırlamıyorsan 2 lira ver diyor. Milletini bu kadar soyan başka bir devlet var mı acaba ?

aday sıfresı nerde yazıyor arkadaslars

arkadaşlar benim sorum 2008 de 79 puanım vardı bir yere yerleşemedim aynı puanı alamam diye sınava girmedim şimdi benim puan geçerlimidir yoksa hakkım kayboldumu

Bildiğim kadarıyla eski sınavın artık geçerliliği kalmadı. Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Sınavlar iki yıl geçerli ve 2008 in süresi doldu.

aday şifresi bir yerde yazılmıyor en yakın ösym bürosuna gidip 2 tl verip kendin alacaksın

Maalesef kayboldu aradan 2 yıl geçmiş

Üst Alt