Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
72 arkadaslar baraj falan yo bnım bıldıgm kadarıyla.ama genelde başvurularda 70 puan ısdıyrlar ama bu puan degısebılıyrm kuruma göre.daha ıyı bıln varsa bu karanlık dunyamıza aydınlatsın
siteleri geziyorum da önlisns puanlar çok düşük.zordu zaten sınav hayırlısı olsunn ne dıyelım
Arkadaşlar baraj yok kpss de en yüksek puandan en düşük puana göre sıralama yapılır
yani atıyorum adana ilinde bir kamu kurumuna 30 kişi alınacak tercihler puanlamaya göre en yüksek puan alan 30 kişi atanır diye biliyorum ben
Kesinlikle ha bide doğu boş kalıyor diye doğu ya yükleniliyor çoğu kişi o yüzden açıkta kalıyor kadronun geniş olduğu illere ve kamu birimlerine tercih yapmak gerekir diye düşünüyorum
Sanki her gün kullandığım şifreymiş gibi hatırlamamı bekliyor. Hatırlamıyorsan 2 lira ver diyor. Milletini bu kadar soyan başka bir devlet var mı acaba ?
arkadaşlar benim sorum 2008 de 79 puanım vardı bir yere yerleşemedim aynı puanı alamam diye sınava girmedim şimdi benim puan geçerlimidir yoksa hakkım kayboldumu