Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2010-KPSS Ortaöğretim / Önlisans puanlarınız?

MügeNK;

müge 55 hangi bölüm ne aldı açılada bizde öğrenelim, 2008 de 77 2010 81,5 ve ben halen açıktayım, bildiğin bişey varsa yardımcı ol bari

Arkadaşlar Puanlarınızın yanına Önlisans / bölüm ve Ortaöğretim yazabilirsiniz

tanyolda_12

ben hastanede çalıştığım için acil tıp teknisyenlerinin 50 küsüratla yerleştiğini duymuştum.
tabi bunun için acil tıp teksinyeni olmak gerek. Başka düşük bölümlerde varmıs tercih klavuzu çıkınca bakacağız artık.

Resmi, ortak bir baraj rakamı yok . Alana ,tercihe göre puanlar şekilleniyor.

evet size katılıyorum yere, tercihe, bölüme göre puanlar değişiyor. Bu yüzden 70 le atanmamıs biriyle 60 la atanmış birilerini duysam hiç şaşırmam.

önlisans 69.766

tercihler nasıl ve ne zaman olcak ayrıntılar nerde link verebilirmisiniz

baraj yok bildiğim kadarıyla

tercihler 21 ocak ta ösym sitesinde yayınlacacak ösym tercihlerinde baraj yok fakat bazı kurumlar 70 barajı koyuyor örneğin adalet bakanlığı

biliyorum kurumun isteği geçerli ama bazı kurumlar daha düşük de alabiliyor
geçen sene 50 ile bile girenler oldu

evet kurumdan kuruma değişiklik gösterebiliyor bu olay engelliler için geçerlimi diye merak ettim adalet bakanlığına bilgi edinme yoluyla sordum cvp gelmedi henüz

arkadaşlar 65.253 almışım ne yapacam şimdi

kpss ön lisans da

KPSS Ortaöğretim düzeyinde Lise mezunu olarak girdim, puanım 73.899.Beklemekten başka yapacak bi şey yok önümüzdeki günlerde belli olur her şey.

Arkadaşlar Eskiden İşkur s,itesinden açık açıkatamalara net üzerinden başvuru yapıyorduk. Şimdi başvurularda il dışına çıkamıyoruz ve kendi ilimizde alım olmasa durup bakıyoruz sadece o ilanlara....

tanyolda_12;

E il dışına tercih yapıp o işe alınsak bile il dışında çalışmakta ayrı bir dert. Engelliler kendi bulundukları ilde (aile ulaşım çevre) gibi nedenlerden dolayı çalışmak istiyorlar. işkurda bunu göz önüne alarak herkes kendi ilinden atansın diyor.
Hatta bu sadece engelliler için geçerli değil. Abim engelli değil daha 2 gün önce diyarbakırdan bir yere başvuracaktı şehir dışı kabul etmiyoruz dediler. İkametgah istiyorlarmış.

Benım anladığım kpss dışında hiç bir sınavla başka bir ilde görev yapamıyorsun ! Yanlış mı anlamışım ?

Arkadaslar kpss ıcın baraj 70 özürlü için işkur 60 üzeri istiyor ama genelde sınava girmiş olmak yeterli diye biliyorum..Kpss puanım 72 Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş 2011 özürlü arkadaslarımızın yılı olur ve herkes dilediği ve isteği herşeye kavuşur..

Rica ederim canım. Allah hakkımızda hayırlısını versin.

KPSS Aday Şifresini unutanlar için gerekli açıklama ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresinde yapılmış. Siteyi açamayan olursa diye duyuruyu aynen yazıyorum.

BASIN DUYURUSU
(4 Ocak 2011)
Adaylara Şifre Verilmesi​
Kişisel bilgi niteliğinde olan sınav sonuçlarını adayların kendilerinin edinmelerine imkân sağlamak amacıyla, ÖSYM tüm sınav sonuç öğrenme işlemlerini adayın T.C. Kimlik Numarası ve kişisel şifresi ile edinmesini temin edecek bir otomasyon sistemini uygulamaktadır.

Kişisel şifresini kaybeden ya da unutan adaylar, özel kimlik belgesi olan Nüfus Cüzdanı ya da Pasaport ile birlikte Başvuru Merkezlerine (Ortaöğretim Kurumu Müdürlükleri, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri ve ÖSYM Büroları) şahsen başvurarak ücreti karşılığı yeni şifrelerini edinebilmektedir.

Adayın kişisel bilgisi olan şifreler, başka hiç bir kişiye verilmemektedir.

Tutuklu ya da zorunlu askerlik görevini yapmakta olduğundan dolayı bizzat yukarıda belirtilen başvuru merkezlerine gelemeyecek olan adaylara ise, bulundukları cezaevi müdürlükleri ya da askeri birlik komutanlarının resmi yazı ile müracaat etmesi halinde, adayın ismine düzenlenmiş kapalı zarf içinde adaya iletilmek üzere şifre verilebilecektir.

Adaylara önemle duyurulur.

adalet programı mezunuyum önlisanstan 77 aldım ama hiç ümidim yok maalesef :(

bende 72 aldım ama sınava girerken özürlü oldugumu belirtmemistim...simdi ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı?

Biz özürlü olduğumuzu belirttik. Fakat daha sonradan bunun avantajı yada dezavantajı olmadığını öğrendik. Açıkcası bu saatten sonra özürlü olduğunu bildirsen bile birşey değişmeyecektir.

sınav başvurusunda belirtilen özürlülük durumu sınav giriş yerlerinde işe yarıyo. tercihlerde bu durumun herhangi bir avantajı yok. zaten özürlüler için kurumlar kendi bünyelerinde sınav açıyorlar. genelle birlikte yapılan tercih döneminde normal vasıflılar arasında normal muamele görülüyo.

70 puan almışım. Ama sınava başvurduğumda engelli raporum yoktu.

MügeNK;

Umarım yerleşirsin arkadaşım,

tanyolda_12;
Umarım sende yerleşirsin arkadaşımm :eek:

Üst Alt