Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende 68.7 almışım ama ilk kez girdim ortaöğretim ne yapacağımı bilmiyroum puan iyimi kötümü onuda bilmiyroum...
birde merak ettiğim ben kayıt yaptırırken raporumla gittim yanına refakatçi soruları okuması için birini verelimmi dediler yk ihtiyacım yok dedim kpss ye engelli olarak kayıt oldum yani bi ayrıcalığımız varmı bi önceliğimiz bunu merak ediyroum...
Arkadaşlar bir konuda sizlerin yardımına ihtiyacım var dokuz eylül üniversitesi nisan mayısta ilan vermişti sınavı 08 aralıkta yapıldı sınavı kazandım evrakları teslim ettim göreve başlamam ne kadar sürer acaba birde yardımcı hizmet olarak geçiyor kalorifer maaş ne kadardır? yardım için teşekkürler
Arkadaşlar ben ilk defa kpss sınavına girdim ortaöğretimden 63,98 aldım şunu merak ediyorum engelliler en az kaç puanla yerleşebilir birde engelliler için baraj söz konusumu,tercihlerde mesleğinde bir rolü varmı benim bölümüm muhasebe bilgisi olan arkadaşlardan rica olunur
baraj söz konusu değil ama puan ne kadar yüksek olursa o kadar şanslı olursun ayrıca mesleğine göre puanlar yükselip alçalabiliyor bunu mesleğine göre araştırabilirsin
ben mebe atanmıstım ama sınav başvurusunu önceden yaptığım için girdim.
88,83 aldım 10 bin küsürlerdeyim tercih yapsammı acaba ? yada yapabilirmiyim? 100 doğru 20 yanlışım var. eml elektronik mezunuyum...
kimse yanlıs anlamsın ama mebde hizmetli kadrosunda atanan arkadaslar bayağı fiziksel olarak güçlük çekiolardır. bir umut görevde yükselmesınavını bekliycez ama o zamana kadar sakatlığımız fiziksel olarak ileri düzeye gelmezse..
Arkadaşlar bizler il dışına tercih yapamıyoruz, bildiğim kadarı ile İşkur'un alımlarıda genelde il içi oluyor bu yasayı getiren zihniyet neyi düşündü anlamıyorum.
Müge biLiyorum ama bu aldığımız puan önümüzdeki iki yıl boyunca geçerli olacak. bazı kamu kurumları işe alımlar yaparken kpss'de en az 70 puan şartı arıyorlar. o yüzden 70 puan barajını aşan avantajlı sayıLır
73 almışım işin gerçeği pek bir işe yaramaz bu puan belki 3,atamada bişiler olur.Özürlü için dersen zaten onun ayrı bir sınavı yapıldığı için pek katkısı yok bu puanın.