Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Aralık ayı Evde bakım aylığı yatan iller..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mac72

Emektar Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
51
2011 yılı Aralık ayı Evde bakım aylığı yatan illeri bu başlıkta paylaşabilirsiniz arkadaşlar..

mağdur

arkadaşlar selam 09.12.2011 evde bakım maaşı kocaeli /gölcükte yatmadı haberder ederseniz sevinirim???

neden bu maaşın ayın belli bir gunu yatması için bir çalışma veya başvuru yapmıyoruz arkadaşlar?:confused:

ADIYAMAN / KAHTA evde bakım maaşı yatmıştır. 599,21 tL daRısı yatmayaN illeRiN başıNa SayqıLaR. :cool:

Manisa Sosyal Hizmetleri aradığımda öünümüzdeki cuma yatacak dedi. Bakalım söyledikleri doğru çıkarsa bu cuma yatacak..

x55x;

Arkadaşım, kime söylüyorsun? Anlamıyor musun; hiç kimsenin umrunda değil bu sıkıntı. Aylardır söylüyoruz, ama yok. İnsanlar buraya gelip maaş zamanı bir iki gün yattı mı, yatmadı mı diye laf ediyorlar, sonra maaşlar yattıktan sonra herkes ortadan kayboluyor. Bir sonraki aya kadar. Farkındaysan senin yazdığın bu mesaja da kimse cevap yazmadı. Yani demek istediğim, bu iyi niyetli önerin, tavsiyen, isteğin pek bir işe yaramayacak. Bizim zihniyetimizdeki insanlarla pek bir yere varamyız...

değerli birsu arkadaşım müjdeli haberin için teşekkür ederim

zirtufuk;

çok doğru herkes para peşinde biryeş üretmeden armut piş ağzıma düş diyor, ama sorsan çok şey bekliyor , bu zihniyetle hiçbiryere varılmaz gerçekten

sistem evet yanlış olabilir ama geniş pencereden bakıpda düşünerek yazsak daha iyi olmazmı bazılarınıda kırmamış olursunu.başlığn amacını aşmak istemezdim ama alizeye cvp yazmak zorunluluğu hissettim.armut piş ağzıma düş lafına uymayan o kadar engelli hatta hayattan bi haber insanlar var.onların bir çok şey bekldiğini bırakın bakıma muhtaçlar.devlet diger türlü iş imkanı engellilere iş imkanı ve işyerlerine bu zorunlulugu koymuş.benim pek çok arkadaşım var bu şekilde çalışan.hepsinide buradan öpüyorum.hiçbişy dört dörtlük degildir.bunu unutmayalım lütfen.tmm belli bir gün koymamışlar ama o ay içerisinde aylıklar yatıyor.madalyonun diğer yüzünden bakın.normal iş yerlerinde aylık veremeyen onca işyeleride var!sevgiler.....

zirtufuk;

arkadaşım bu topiğin amacı bu zaten.bu ay maaş yatmışmı yatmamışmı bunu öğrenmek için girip bakıyoruz.tartışmak için lütfen başka başlıklar açalım.insanlarıda eleştirirken daha dikkatli olalım. ALİZE armut piş ağzıma düş yorumuna da kesinlikle katılmıyorum.bu maaşlar son kuruşuna kadar alınterimiz,en doğal hakkımız. bende başlığın amacından uzaklaşmak istemedim ama dayanamadım.kusura bakmayın lütfen

başak_98;
Sorun maaşın yatması, yatmaması, eksik yatması değil. Bizler bu işin çok düzensiz ilerlediğini düşünüyoruz. Gaziantep'in, İstanbul'un Diyarbakır'dan, Şanlıurfa'dan ne farkı var da onlardan 20 gün geç alıyoruz.Değindiğimiz nokta bu. Tamam, maaşlar kuruşu kuruşuna yatıyor, peki ben neden haftalarca mağfur ediliyorum. Ve hepimiz, maalesef bizlere sunulana bir lütuf gözüyle bakıyoruz. Bunun bizlerin en doğal hakkı olduğu gelmiyor aklımıza. Devlet devletse, elbette bize haklarımız çerçevesinde vermekle yükümlü olduklarını vermeli...

Ayrıca "Armut piş ağzıma düş," yorumunu da yanlış anladığınızı düşünüyorum. Bunu söyleyen arkadaş da muhtemelen bu maaşı alıyor. Kastedilen şey, maaşlarla ilgili değil. Her ilin aynı günde maaşlarını alması için bir faliyete geçmediğimiz vurgulanıyor burada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt