Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Aralık ayı Evde bakım aylığı yatan iller..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besalti20;

şimdi bende sizin insanların isyanını anlamamanızı anlamadım. evet pratikte bakarsanız 30 günde bir ödeniyor. arada 2 veya 3 günlük gecikmelerde oluyorki önemsenmez. ama mesele o değil arkadaşım. para 30 günde bir ama 30 günün sonunda . fatura beklemiyor, kira beklemiyor vesaire örnekler çoğaltılır. sırf ay sonuna kaldığı için her ay gecikmeye kalan faturalara ne kadar gecikme parası ödeniyordur hesap ettinizmi. takdir edersinizki bu parayı ihtiyaç sahipleri alıyor , bu şu demek geçiminin yani yukaridaki bir kısım örnek harcamaların çoğunluğu bu parayla hallediliyor. varın gerisini siz düşünün. sistem böyle işliyor olsaydı şeriatın kestiği parmak acımaz diyerek sessizce beklenirdi. ama ilgili bakanlık ve daire başkanlığı paraların aybaşlarında gönderildiğini defalarca bir çok kişiye söylemişken insanlar neden ay sonunu beklemek zorunda olduklarına ses etmesinlermi. evet istanbul bir çok ülkenin nüfufundan fazla bir memleket fakat teknoloji çağında yaşıyoruz dimi ?

Sayın arz bizim adımıza da öyle güzel değinmişsiniz ki size hak vermemek mümkün değil,tabiki hepimiz zamanı gelince alıyoruz ama vaktinde yaramıza melhem olamaması bizi üzüyo ilacımı hiç birzaman peşin alamıyorum hep eczaneye borç yapmak zorunda kalıyoruz üstelik ilacımız sürekli değiştiği için raporsuz almak zorundayız her 13 günde bir ilaç yazdırmaya gidiyorum ve bu ilaçların %sini ödediğim halde beni bayağı bir zora sokuyo...

çocuk oyuncağı olmuş bu iş ya düzen yok bişey yok yatar yatmaz belli olmuyor nasıl iş bu anlam veremedim..

Aldgımız para olsa olmasa demıyorum ki...
Kesınlıkle haklısnz,Sadece bu duruma hala alışılmamış olmasına ıkaz ediyorum.
Yatı mı yatmadımı,su sehir yattı mı yatmadı mı...
İstanbul evet kalabalıık olmasından dolayı gec yatıyor ama yatıyor.bır iki gun geciçmeli olsada.

Geçen ay bimer den gelen cevap

ARKADAŞLAR OLAYI BİMER E ŞİKAYETTE BULUNDUM SAĞ OLSUNLAR 1 HAFTA İÇİNDE DÖNDÜLER CEVAP AŞŞAGIDA YAZIYOR SAYGILAR TABİ HERKESİN SIKINTISI VAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

Sayın: Besim YİĞİT,
25.11.2011 tarihli, özürlü evde bakım ücretlerinin gecikmesi ve İstanbul ile diğer iller arasındaki tutarsızlıkla ilgili bilgi talep ettiğiniz Bimer Müracaatınız Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilmiştir. İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden konu ile ilgili bilgi alınmış, diğer illere göre İstanbul İlinde yapılan müracaatların daha yoğun olması, evde bakım hizmetinden yararlanan kişi sayısının fazla olması v.b. nedenlerle diğer illere nazaran söz konusu gecikmelerin yaşanabildiği bildirilmiştir.

Özürlü Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı

Ayın 27 si oldu buğün yatıracaklarsa neden sabahtan yatırılmıyoda insanlara bu eziyeti çektiriyolar? anlamış değilim.Allah sizi inandırsın şuan hastaneye gidip acilden ilacı yazdırmam lazım korkudan gidemiyorum ya bugünde para alamazsak diye çünkü eczaneye tam bir aylık ilaç parası birikti yüzüm yok artık yazdırmaya.

ben maltepede otuyorum bankayı aradım yatmadı dediler

şimdi sosyal hizmetleri aradım öğleden sonra yatacak dediler ya sabır ya sabır

arkadaşlar yattımı yatmadımı

istanbul alan varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt