Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2011 Aralık ayı Evde bakım aylığı yatan iller..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011 Aralık Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller
Kırşehir
Bilecik
Çanakkale
Şanlıurfa
Bayburt
Edirne
Ankara
Antalya
Diyarbakır
Kocaeli
Aydın
Tekirdağ
Erzurum
Balıkesir
Adıyaman
Samsun
Çankırı
Bursa
Kütahya
Konya
Eskişehir
Zonguldak
Manisa
Adana
Karabük
Tokat

SayqıLaR. :cool:

ah istanbul istanbul olalı
hiç görmedi böyle keder
geberiyorum bu çileden
nerde vali nerde bu yetkililer...
ahhhhhhhhhhhhhh.

arkadaşlar istanbul 20 ile 26 arası yatıyor bu isyanların sebebini anlayamıyorum....

bnc isyan değilde neden ist ayrıcalığı varda hep en sonlara kalıyor diye tüm sorun.....
heralde büyük şehir olarak kalabalık olmasından kaynaklanıyo bu sorunlar ama herşey bi yana repodan bahseden arkadaşlarımız var eğer böyle bişiy varsa ist da epey kazandırır memleket olarak dimi.........

CAZADOR,
sana katılıyorum sözde mega kentte
yaşıyoruz ama maalesef kendi büyük,
imkanları küçük kent istanbul.

Hep şikayet, hep isyan insanı mutsuz etmekten başka bir işte yaramaz. Şükretmek lazım... Her ayın 26'sında maaş alacağım diye ayarlayın kendinizi.. Niye stres yapıyosunuzki inanın buna değmeyecek kadar kısa hayat...

gulsence;
Hep şikayet, hep isyan insanı mutsuz etmekten başka bir işte yaramaz. Şükretmek lazım... Her ayın 26'sında maaş alacağım diye ayarlayın kendinizi.. Niye stres yapıyosunuzki inanın buna değmeyecek kadar kısa hayat...
çok doğru...;)

siteye giremiyordum neden acaba yeni açıldı :confused:

OzİStar;

aynısı banada oldu not faund yazıyordu kablolu bağlantıyı kesip kablosuzu etkinleştirdiğimde girebiliyorum anlamadım bu işi:p

idosente;
burası tamda bunu sorma yeri ...

arkadaşlar şimdi sosyal hizmeleri aradım salı günü yatacakmış

arz77;
o kadarını biliyorum arzu Ozistar sormuş ona cevaben yazdım...

Onlar öyle söyler, salıya kalmaz. Pazartesi yatar inşallah.

pazartesi yattığını hiç görmedim salı yatırıyolar hep, anlıyacağınız 27'sine kaldı....:confused:

Istanbul evde bakım maaşı bimer den gelen cevap

Sayın: Besim YİĞİT, 25.11.2011 tarihli, özürlü evde bakım ücretlerinin gecikmesi ve İstanbul ile diğer iller arasındaki tutarsızlıkla ilgili bilgi talep ettiğiniz Bimer Müracaatınız Genel Müdürlüğümüzce değerlendirilmiştir. İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden konu ile ilgili bilgi alınmış, diğer illere göre İstanbul İlinde yapılan müracaatların daha yoğun olması, evde bakım hizmetinden yararlanan kişi sayısının fazla olması v.b. nedenlerle diğer illere nazaran söz konusu gecikmelerin yaşanabildiği bildirilmiştir.

Özürlü Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı

Arkadaşlar bu konudaki anlamsız tartışmanıza anlam vermek mumkun değil...
Evet diğer bir cok ille göre geç yatıyor yanı,ay sonunda yatıyor.Ama bu yatmıyor demek değil.sadece bir yada iki gun gec yatıyor bazen.Bunun nedenide yogunluktan,kalabalıktan...
Bazen ay'ın 10'nunda,bazen 15,bazen 20 boyle duzensiz belli bir gun olmadan yatmasını mı istiyorsunuz.Ne guzel 25 yada 27'de yatıyor işte..

arkadaşlar malatyadan bakım maaşı alan yokmu yakınım var ama güncel olarak aldım diyen çıkmadı hiç,normalde malatya 25 inde başlıyor yatmaya.

istanbul yatmışmı arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

baktım az önce yatmamış daha geçen ay saat 14 den sonra yatmıştı ilk müjdeyide ben vermiştim belki gene aynı olursa şaşırmam :)

oscar71;

yatmışmı acaba ? tekrar baktınızmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt