Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 Ocak ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?
Bahtınur bende agrılıyım ama dogubeyazıttan bu arada herkese mrb
Agrı 15len 21arası deyısıyo ama malesef canları ne zaman ısterse o zmaan yatırıyolar bu konu ıcın ben cok sosyal hızmetler muduruylen tartıştım metin ürgünlen tartıştım bu arada agrılılar benlen ırtıbata gecsın her konuda yardımcı olurum??
SAMSUN evde bakım ücreti yatmıştır.544.44 tl darısı diger illerin başına ALLAH önce milletimize sonra devletimize sonrada başbakanımıza zeval vermesin AMİN
fulya selam bildigim kadarıyla evde bakım ücreti almak için başkalarının bakımına ihtiyacı olması gerekli yani kendi başına hayatını devam ettirememe durumunda veriliyor buda agır özürlü sınıfına dahil olanlar hak kazanıyor başkasının bakımına muhtaçsan alabilirsin buda senin en az %85 özürlü olman gerek
bu ay aldığınız aralık ayı maaşı olduğu için 544 şubatta ocak ayının maaşını alacağımız için 570 tl olacaktır saygılar bu arada adıyaman daha yatmadı yarın kesin yatar