Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2011 Ocak ayı evde bakım aylığı alan iller ve tutarları..?
tuncay280307;
walla aynı şeyı bende yazacaktım ama baktım sen yazmışssın hakketen sıkıcı alan yazssın zaten almayan yazmıcak neresı yattı neresı yatmadı ozaman beellı olacak aksı halde mıde bulandırıcı
Arkadaşlar... bakım parası yattı mı diye soran arkadaşları yadırgamamak lazım .Eğer ki çalışamıyorlarsa ,ekonomik sıkıntı çekiyorlarsa,bakıma da muhtaç ise allah kolaylık versin . Yıllardır böbrek yetmezliği çekerken binbir güçlükle çalışabiliyordum .22 yılda 2700 gn prim yapabildim .diyalize girince de malülen emekli oldum .Kendim gibi diyaliz hastası bir bayanla evlendim ...birbirimize destek oluyoruz ve eşimin de bakıcısı olarak bakım parası da alıyorum .Ev yok ,bağ yok araba yok,birikmiş para yok yok yo yok ...emekli maaşı+bakım parası ancak yetiyor. Eline o kadar da geçmeyen ,2022 maaşına talim eden ya da o parayı da herhangi bir nedenle alamayan arkadaşlar nasıl geçiniyor bilemiyorum .
Onbinlerce engelli arkadaşların ekonomik yoklukları,ruhsal,sosyal ve fiziksel sorunların aşılmasını engelliyor. ...
Ayrıca ...çok yakından tanıdığım bazı aileler kızlarının aldığı 2022 aylıklarına da el koyabiliyorlar .Evde yetişkin sıpa erkek kardeşler,sigarası malbora olan baba ve sorumsuz kız kardeşler hasta bir kızdan parasını elinden aldıkları gibi evde iş yapmasını bile bekliyorlar. Tanıdığım diyaliz hastaları var. (alınmayın bulunduğum yerde tatil diyaliz olduğu için Güneydoğu bölgesi için geçerli bir çok örnekle karşılaştım) benim kayınpederim bile ben eşime bakıcı parası aldığım için ;eşime elalemin oğlu yiyeceğine biz yiyelim boşan diye iki yıl baskı ,hakaret ve bana tehditlerde bulundu.Bakım parası almadan önce eşim bile dışlanırken sırf bakım parası için kıymetli oldu .
Bir çok engeli sırf ,allaha havale etmekle değil,ekonomik destekle çözebiliriz .Hükümetlerden isteklerimiz maddi destekler olmalı ...o zaman paran olunca isteğin zaman istediğini kısmen de olsa giderebilirsin .
hayır üyesi olduğum tüm buna benzer siteler ve ismini açıklamak istemediğim birçok sosyal grup ve bu sosyal grup dediklerim son derece güvenilir bir yerlerdir
ayın 5 inde shçek istanbul il müdürlüğüne gönderilmiş para be vicdansız insanım diye gezenler sizde hiçmi insaf yok nerde bu paralar atıyosunuz repoya milletde ne olursa olsun nerde bu devlet bu soysuzları görmüyomu hala buna gözmü yumacan nalet olsun topunuza
her ayın 25 inde yatıyor bu para,onun içinde nereye ne zaman geldiği çokda önemli değil.sözlerinizde haklı olabilirsiniz elbette fakat daha sakin olmalı ve beklemeliyiz tarihi
samimi olalım ben beklerim beklemesinede sasamimi diyom ama banka vb türler gelmiş varsayalımki kesim tarihi bugün yarın alsam ne olcak faiz bindikten sonra 2000 tlye yakın kredi kartı borcu + kredi çekmişim 2 bankadan onun borcu diğerlerini satırlara dökmiyim gelde sakin ol tek benmiyim bu t.c de sıkıntı çeken hayır bendende kötü olanları var hiçdeğilse kendimizin sağlığı iyide çocuğa bakabiliyoz peki benim gibi ve daha kötü milyonlarcası evet altını çizerekden söylüyorum milyonlarcası....... neyse dertler satırlara dökülmezmiş çünkü çeken bilir karlı dağın ardını