Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Mart Ayı Evde Bakım Maaşı Alan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diyarbakır bakım ücreti yatmıştır. bilginize şimdi çektim..

Yatan İller

bilecik

kırşehir

çanakale

erzurum

adana

kütahya

burdur

şanlıurfa

samsun

ankara

balıkesir

bursa

adıyaman

eskişehir

antalya

diyarbakır

selamlar manisa ne zaman yatacak soran bilgisi olan varmı arkadaşlar.

milletin ihtiyacı var o yüzden yatırmıyolr heralde

Yatan İller

bilecik

kırşehir

çanakale

erzurum

adana

kütahya

burdur

şanlıurfa

samsun

ankara

balıkesir

bursa

adıyaman

eskişehir

antalya

diyarbakır

edirne

bursa

zonguldak

kayseri

arkadaşlar anlışılan ist bu günde yatmayacak 20'sini bulacak 2 ay erken yatırdılar insanları sevindirdiler şimdide burnumuzdan getirdiler, umarım yanılırım fakat bu saatten sonrada yatma ihtimali çok düşük:(

ya erken vermesinler yada bir erken bir geç millet şaşırdı herkes ona göre plan yapıyor tek bir gün belirlesinler hesap karışı yor geçen ay istsnbul 10da almıştık her aydegişiyor çogu kişi bu parayla geçimini sağlıyor zırt pırt gün değiş tirilmez ki

İstanbul'dan hala ses yok yatmamış! Belli standart bir gün yapsalar,herkes gününü bilse hoş olmaz mı ?

şubatta ayın 10 unda yatırıldı ve şuan 16 hala boş :) ist- bu ay yaklaşık 1,5 ay sonra maaşlarını alacak lakin eski düzene giderse bu dediğim aynen gerçekleşmiş olacak...

neden yattırmazlar bunlar anlamam ki 2 ay erken 2 ay geç anlamadım gitti ya email atıp şikayet bulunucam sıksık

OzİStar;

henüz erken bu yılın ilk 2 ayının hatırı var en azından dimi biraz daha sabır 1 kaç zaman daha geçsin ozaman sen ben ve başkaları istesede istemesede atacak onu :) yanlışmı

kocaelide maaş yatmış, allah bereket versin..

arkadaşlar konya ayın 20 sinde yatacakmış tel açtım öyle dediler bilginiz olsun

safari_054;

Güzel Kardeşim Bu Paraya İhtiyacımız Var Ondan Bu Kadar Üzerine Düşüyoruz Zamanında Yatmadıktan Sonra 2 Yıl ÜstÜste Olsa Ne Olur?
Önemli Olan Zamanında Yatması Herkesin İhtiyacı Var Buralara Yazmasak İsyan Etmesek Belki Hiç Yatırmazlar :D

mail atalım

arkadaşlar biryerlere mail atalım inanin benimde cok çok ihtiycım var
.gecen ayın 10 yattı bu ay neden böyle yaparlarki insanlar zor durumda kalıyor bu parayla insanlar geciniyo egerki bu parayı devlet birinde sosyal hizmetlere yalladıysa neden yatmıyor eger bu burayı kullanıyolarsa hakkımı helal etmiyorum ben bu aparayla çocuguma bez alıyorum onun ihtiyaçlarını görüyorum alalh bir gün cikarir egerki bu kadar muhtaç insanın sırtından haksız kazanç saglıyolarsa

Mart Ayı Evde Bakım Parası Yatan İller

Kırşehir
Bilecik
Erzurum
Çanakkale
Adana
Uşak
Kırıkkale
Kütahya
Şanlıurfa
Burdur
Samsun
Bursa
Ankara
Balıkesir
Adıyaman
Eskişehir
Antalya
Diyarbakır
Kayseri
Edirne
Kocaeli
Zonguldak
Bayburt

bak ozi ben tek kişi ile bin kişinin sesi olurum bunu daha önceden ispatladım ve her zaman ispatlamaya tekrar tekrar hazırım aynı fedakarlığıda ben kendilerine verdim ve vermeyede hep hazırım yalnız biraz daha sabır p.tesi salı çarş. kesin yatar diyom haaa hala yatmazsa ozaman bende aynı fikirdeyim sabır sabır sabır en geç çarş kadar sabır edin tamam byby çıkacam artık diğer pc ye girme zamanı geldi hayırlı günler yüce ALLAH- sabır eylesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt