Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlaşılan istanbul en sona kaldı bütün iller yattı böyle saçmalık olurmu ya dalgamı geçiyorlar telefon açıyorsun şu gün diyorlar o gün geliyor bir yalan daha söylüyorlar telefonu yüzlerine kapadım
Kırşehir
Bilecik
Erzurum
Çanakkale
Adana
Uşak
Kırıkkale
Kütahya
Şanlıurfa
Burdur
Samsun
Bursa
Ankara
Balıkesir
Adıyaman
Eskişehir
Antalya
Diyarbakır
Kayseri
Edirne
Kocaeli
Zonguldak
Bayburt
osmaniye
karabük
Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Herkese merhabalar.Okuduğum mesajlarda herkes alacağı aylığı dört gözle bekliyor,bu parayla geçimini sağlayanlar var ancak şunu unutmayalım.Binlerce şükür devlet bize bu imkanı verdi, er yada geç yatıyor.Şükredip isyankar olmayalım.Ya hiç alamasaydık değilmi?Tüm hastalara şifalar bakanlarada sabır ve kolaylıklar dilerim........
ya ben şu mantığı bi türlü anlayamadım: "ya hiç almasaydık" "ya hiç vermeselerdi ne yapardık" devlet bize bu imkanı vermiş bu bizim hakkımız ve düzenli bişekilde yatmasını istemekte hakkımız isyanla ne alakası var...
kıymetli gslı arkadaşım mantık anlamak veya anlamamak söz konusu değil,bu bizim hakkımız mutlaka zamanında almakta hakkımız ama malesef ülkemizde herşey ha diyince olmuyor.Sesimizi duyurmak için elimizden geleni yapmalıyız ama benim demek istediğim isyankar olmamak,nankör olmamak.sitem bozukluğu tüm kurumlarda var ama uyum sağlamak zaman alıyor malesef....sağlıcakla kalın.....
39 gün oldu biraz daha sabır sabrın sonu selamet yalnız böyle giderse felaket olacak cadde değiştirmeye başladım 1 kaç gün daha bekleyip ondan sonra ben ve yardım isteyip göndercem bimer-e
arkadsaşlar sayfaları istanbullu arkadaşlar doldurmuş bu ne ya yattı zaman nasıl olsa bir arkadaş yazacak keşke bu başlığı açan arkadaş istanbul için bir başlık ayrı açssaydı bu kadar sayfa bakmak zorunda kalmazfdık