Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012-ÖMSS / Kura İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu Yayınlandı
ÖMSS sonucuna İtiraz ettim ösym den olumlu bir sonuç alamadın 7 tane kadar netim gitii , hiç boş cevap bırakmadığım halde 2 tanede boşum çıktı...Ömss sonucunu mahkemeye taşıya bilirmiyim...
Bilgisi Olan varmı....
Bu Arada ömss kişiye özel optik cevap anahtarlarınıda ÖSYM yayınlamadı....Kimsninde çıtı çıkmadı...
yarın saat 10 dan sonra bu no yu arayalım :: 0312 229 11 10 :: tekrar alım olacakmı, ilave öğretmen alınacak mı sorularımıza cevap verilecektir ,,engelli toplantısı yapılacak ,, fatma şahin in sekreterinden aldım no yu
Serkan Ergün arkadaşlar sosyal bilg. mezunu. 87,2 aldım tercihlerim sırası ile: 1/ kamu hast. mus. 2/ kamu hastaneist. 3/meb ist. 4/kamu hast. erzurm. 5/kamu hastane van 6/ kamu hastane urfa 7/ kamu hastne tarbzon 8kamu hastne ankara 9/kamu hastane antalya. 10/kamu hastane balıkesır. 11/kamu hastane izmir. 12/kamu hastanekonya 13/meb erzurum 14/rtük ankara 15/ kamu hatane bitlis şansım ne fikri olan varsa cevap yazarsa sevinirim sıralamam 141