Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2012-ÖMSS / Kura İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu Yayınlandı
bazı arkadaşlar klavuzun değiştiğini söylüyorlar . şimdi bütün kadroları tekrardan gözdenmi geçirecez ismi değiştimi diye yoksa bazılarımı değişti . ve bunca kişi tercih yapmışken bu ne değişikliği yavvv :S
arkadaşlar sadece kurum adı teşkilat olaraktan değişti yani tercih yapacagımız yerler aynı degişen birşey yok sadece teşkilat adı mesala taşra yada merkez olarak yazar bunun bizimle ilğisi yok.
arkadaşlar sadece kurum adı teşkilat olaraktan değişti yani tercih yapacagımız yerler aynı degişen birşey yok sadece teşkilat adı mesala taşra yada merkez olarak yazar bunun bizimle ilğisi yok. BU DURUMDA BEN ESKİ KILAVUZA GÖRE TERCİH YAPTIM TEKRAR YAPMAM GEREKIRMI ÖSYMEYI ARAMAK GIBI BI SANSIM YOK EVIMDE TEL BAĞLI DEİL ÇÜNKÜ
arkadaşlar ömss ye kura ile katılacak olanlar TERCİH YAPABİLİYORLAR MI EĞER TERCİH HAKKI VARSA NASIL YAPILIYOR BY TERCİH LÜTFEN ÇOK ACİL CEVAP BEKLİYORUM ARKADAŞLAR
evet arkadaşım tercih kılavuzuna gir ösym sitesinden 999 ilkokul 1000 ortaokul 1001 ilkögretim i bitirenler kod olarak bunlardan hangisine uygunsan tercihini yapabiliyorsun arkadaşım
arkadaşlar ösym sitesi açılmıyor dün gece çökertilmiş şu an devre dışı ben hem chromedan hem de daha hızlı server olan operadan da girilmiyor maalesef ne kılavuz açılıyor ne de ösymnin sitesi
henüz kılavuzu dün inceleme fırsatım oldu tercihleri de bugun yapayım demiştim ama şu an beklemedeyim napalım hakkımızda hayırlısı...
kaya gibi sağlam alt yapısı olan bi ösym sitesi yapamadılar haa en ufak yüklenmede foss..bi tercih daha vardır kesin ondan oldu..yüklene yüklene millet..
Lys-ösys yesede yemesede başvuruları yeni başladı, ömss 20 sine kadar devam ediyor, Kpss aynı şekilde... Yüzbinlerce kişi deneme amaçlı, tercih amaçlı mutlaka giriyor yığılma normal... Gece saatlerinde yoğunluk azalır tercihlerinizi rahatça yapabilirsiniz. Bol şans
arkadaşlar ben lise düzeyi 813 oldum kayseriyi tercih ettim malesef kayseride normal memurluk sadece 3 tane var o yüzden hizmetli bölümlerinide seçtim rabbim hayırlı etsin imam hatipli kaç engelli varsa hayırlı olsun şimdiden arkadaşlara onların bir suçu yok ama balık BAŞTAN kokar diye bir değim vardır
tercihleriniz yaptığınız yere kadar gelin. isminiz ve tercihleriniz tablo halinde var. sol köşede tercih değiştir var tıklayın oraya. yeniden tercih yapabiliyorsunuz.