Bir kaç maili devrimcilik zannedip atan tutanlara cevaptır.
Bazıları çıkmış, sınavdan önce burada olmayanlar şimdi sızlanıyor diyor, sınavdan önce pek yazmayıp, sonra yazan biri olarak üzerime alındığım için kendi adıma cevap veriyorum,
Başbakanlığa bimere mail atmayı marifet zannedip oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz, bilmeden yorum yapıyorsunuz, siz bu forumda birbirinize laf atarken ben o bahsettiğiniz maillerden yüzlercesini attım, yapılan haksızlıklar karşısında chp, mhp, has partiyle iletişime geçmeye çalıştım, ismini bildiğiniz bilmediğiniz onlarca köşe yazarına, tv kanallarına gazetelere yazmaktan gözlerim bozuldu, kimi ilgilendi kiminin umrunda olmadı, bimeri, akimi, mebi cumhurbaşkanlığını saymıyorum bile, adımla soyadımla tc kimlik numaramla devlete neler neler yazdım, nasıl risklere girdim tahmin bile edemezsiniz.. gazete ilanı için paralar topladık neler yapmadık ki, şimdi birileri çıkmış laf attığını zannediyor, beni eleştirmek için önce yaptıklarımın en az çeyreğini yapmanız lazım, gönderdiğiniz 3 mail ile kendinizi devrimci zannettiniz galiba..
Sözlerim beni hedef alanlaradır gerisi üzerine alınmasın...
Bu arada hala kodlarla tercihlerle uğraşıyorsunuz, atanabileceğinizi mi zannediyorsunuz, 100 bin küsür aday var, 2 bin civarı kadro var, her yüz küsür kişiden sadece ikisi atanacak gerisi hayal kırıklığı.. o atananlarında kaçı komisyonda elenecek belli değil..
Her grupta veya forumda hükümet görevlisi(veya yalakası) bir kaç kişi vardır, burada da bunlardan bazıları var. Daha ne istiyorsunuz, diyanetin suçu ne, vs.. vs.. daha önce bulunduğum gruplarda da vardı bunlardan, kızmıyorum artık ne diyeyim onlarda görevlerini yapıyor..
Kadrolar şişirildi, güzel bir oyun oynandı ve bitti, hadi bakalım kötünün iyisine devam...