Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012-ÖMSS / Kura İle Özürlü Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzu Yayınlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ömss kura usulüyle 988 kişi
ömss orta öğretim 3052 kişi
ön lisans 1574 kişi
lisans 2131
toplam ---------
7745 kişinin ataması yapılacaktır

sakın yanlış tercih yapmayın nitelik kodlarına iyi bakın eğer yanlış tercih yaparsanız atamanız yapılmaz bir sonraki atamada bu puanınızı kullanamazsınız
ve eğer atanıp gitmezseniz yine bir sonraki atamada atanamazsınız puanınızı kullanamazsınız bilginize

valla ismail anca onlar uyuyor da onlar da sınırlı be kardeşim
egede kadro az... uzaklara da gidemem valla toplasam 15 tercihi zor doldurcam gibi:(

en fazla alım diyanetten hepsi imam hatip, kuran kursu. Birtane memur almazmı bu kurum yahu hayret birşey

gül2011;
hakkımızda hayırlısı napalım..

arkadaşlar diyanet son anda alımı yükseltti..burda diyanete çatmak yerine bence MEB en çok alması gereken,o niye almıyo bunu sorgulayın..diyanetin alımına göre şartları taşıyan az ama sonuçta çıktı " ben alıyorum arkadaş" diyebildi..MEB napıyo budurumda ? sorun bunu bi gerekli yerlere..

Toplam 7745 kişi zaten sadece 988 kişisi kurayla atanacak

hayırlısı arkadaşım hayırlsı zaten ben üstün körü şöyle kadrolara baktım tercihler için 3-4 gün sonra ayrıntılı incelicem

EY Bana cephe alan doslar ...... Doğru SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVAN DOSTLAR ....Bu nasıl bir kılavuz ..Ne acımasız kılavuz...

gul2011;

[FONT=lucida grande]SELAMUN ALEYKUM HOCAM BİŞEY SORACAĞIM [/FONT]

[FONT=lucida grande]NIT 999[/FONT]
[FONT=lucida grande]NIT 1000 -1001-1101-1103 ne anlama gelıyor yardımcı olurmusunuz[/FONT]

kadran;

sayfa 78i açsana özel koşul işte.
999 İlkokul
1000 Ortaokul
1001 İlköğretim
1101 Cinsiyeti erkek olmak.
1103 Cinsiyeti kadın olmak.

a.s kadran,
bu nit kodları trecih kılavuzunda en altta yer alıyor
999 - ilkokul mezunu olma şartı
1000- ortaokul mezunu
1001 - ilköğretim mezunu olmak
1101 - erkek olma şartı
1103 - kadın olma şartı

şovalye,
bu demek oluyor ki derecesi 11 olan kadroları tercşh edemeyeceksiniz 12 ya da 13. kademedeki kadroları tercih edebilirsiniz

Alulu12;

Kadir, kardeşim bu sayıları sen mi hesapladın, hesapladıysan nasıl yaptın, ya da bir yerde mi yazıyor, eğitime göre alım sayıları. Cevaplayabilir misin?

ÖMSS İşitme Engelliler çok üzgün GENEL ÖZÜRLÜ GRUBU yüsek puan lanet olsun...

1)GENEL ÖZÜRLÜ GRUBU Yüsek puan... İşitme engelliler puan cok kötü üzüldüm.......

Yahu sen nasıl Türk Dili bölümünde okuyosun, hemen her yorumunda Türkçe'yi katlediyosun, ileride öğretmen falan olursan yetiştireceğin öğrencilerin vay haline...

ben düzlise mezunuyum.

şimdi derece olarak 10, 11 olanları tercih edebilir miyim?

Arkadaşlar sıkıntılı görünen bir noktaya açıklık getirmek istiyorum Bunlar benim yorumum, bir resmiliği yok:

Diyanet alımlarının çoğu kadrosu boş kalacak gibi görünüyor, şu kodlara dikkat ederseniz daha iyi anlarsınız:

7241 - Diyanet İşleri Başkanlığınca Verilen İmam-hatiplik Belgesine Sahip Olmak
7243 - Diyanet İşleri Başkanlığınca Verilen Müezzin-Kayyımlık Belgesine Sahip Olmak.

Şimdi bu belgelerden kastedilen şey, herkesin bildiği "YETERLİLİK BELGESİ" dir. Bu da şunu gösteriyor, bu kadroları tercih edecek arkadaşların, İmam Hatip Lisesi ve İlahiyat Mezunu olmaları tek başına yeterli değil, bu belge olmadan o arkadaşlar da başvuru yapamıyor. Şimdi aramızda sizce hem bu okullardan mezun, hem de bu belgeye sahip kaç kişi çıkar???

Tahminimce bu kadroların çoğu boş kalacak, ama Devlet diyecek ki, biz kadro açtık ama vasıflı eleman bulamadık, buyurun buradan yakın. Bu nasıl bir düzenlemedir, nasıl bir yerleştirme sistemidir hala anlamış değilim. Allah hakkımızda hayırlısını versin artık yapacak bir şey yok, oturacağız önümüze koydukları 15-20 kişilik kadroyu seçecez ve atanmayı bekleyeceğiz.

Aday işletim sistemi hatası

Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz: bende böyle bir hata veriyor tercih yapmak istiyorum olmuyor

çözüm yolu var mı ?

BALTAZAR_79;

en çok bizi üzen kurum diyanet oldu.benim görüşüm 900-1000 civarı diyanette boş yer kalacak bu tercihlerden sonra.kına yaksınlar.diyanetin bu kdar düşüncesiz ve aptal bir kurum olduğunu bilmiyordum.

twilight;

teşekkur ederim sayfa 78 mi bende 8 sayfa var lınk varmı

sertifika ,istenirde bukadar da alakasız olamaz ya.... denecek çok söz varda yutuyorum ........özkan abi nerdesin .....okadar karşı çıkıyordun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt