Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS puanıyla yeni bir atama yapılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eğer yeni atama yapılmayacaksa 2014 ekpss yüklü bir kadro verilir artık 20 bin civarı :) 2014 ekpss kaç kadro verilceni sorsanız bakan fatma şahine benim tweet hesapım yok

bence 20 bin verilmez 10 bin verilse dua edin bunları amacı başka milleten oy toplamak

Ben bu kadının açıklamasına itimat etmiyorum :D faruk çelik ve başbakanı bekleyelim birde bakalım ne olacak :D

Arkadaşlar bunlarin amaci 2014 deki sinava kadar hic bir alim yapmamak birlik olalim artik birseyler yapalim

Baskı iyidir uyandırır..........

Suriyeden gelen engellileriz biz:)
Resmi açıklama değil demi bu?
İstediğini desin Ocak ayına kadar umutlarımı söndüremeyeceksin Fatma Şahin!

İçişleri bakanıda boş engelli kadrosu bırakmıyacağız diyerek tweet yazmış :D hadi buyurun bakalım :D Tam trajikomik bir durum bu kadın ne söylerse diğer bakanlar sanki inadına tersini yapıyorlar :D

Tweet tarihi bugün bakanlığımız kanunların gerektirdiği şekilde bu yıl bütün boş engelli kadrolarını dolduracaktır... :D

Türkiye'nin siyaset ve sosyal politika anlayışı bu işte. Yemin ediyorum çok komik ya. Ben çok güldüm vallahi sabah Fatma Şahin'in akşam içişlerinin attıkları tweetlerin çelişkisine. Siz de oylarınızı falan vermeye devam edin ha. Devam.

Geçen gün çalışma ve sosyal bakanı faruk çelik'de başbakana alınacak kadroları bildireceğini söylemişti. Aynı zamanda ocak 2014'de alımın olacağını bir haber kanalında dile getirmişti, Ayrıca yalan dolu bunlar ya bahane hazır kadrolar dolmayınca yeterli kalifiye eleman olmadığı için kadrolar doldurulamamış, Devlet personelin yetkisinde eğer isterse hepsini düz memurluğa çevirebilir gerekli kadro doldurulduktan sonra bunlar, beyni basmayanları kandırsınlar artık :D komedi baştan sona...

Hep söyledim her zamanda söylüyeceğim. Bizim camiamız hep bana hep banacı, bencil olduğu sürece, önüne koyulana razı olduğu sürece, genel bütün engellileri kendisi gibi kendi sorunu gibi kabullenmediği sürece, birçok dernek bağımsız değil sorunlar ile uğraşma yerine siyasi yalakalığı seçtiği sürece hiç bir cacık olmaz az bir baskı görsünler bakalım neler oluyor, ilk atamayı herkes bir hatırlarsın bakalım baskıyı görünce kadro bir anda nasıl yükseldi :D demek ki düzelmeye ilk başta kendimiz başlamalıyız. Bencillik özürlüsü olmaktan sıyrılmak gerek ben o tiplere harbi özürlü diyorum( sakın sözümü yanlış anlamasın kimse) bulacağı yeri bulur , beyni dar insanlar için geçerlidir. Böyle olduğu sürece aynen bu sıkıntılar ve düzen devam edecektir....

Vallaha artık kime inanıp kime inanmayacağımızı bilmediğimiz için sadece bekleyip göreceğiz.Ama ben şimdiden bakanlıklara bu doğrultuda tweetler atmaya başladım.Sizlerde aynı şekilde baskı oluşturursanız 3. atama için illa bir şeyler yapacaklar.

ÖMSS 3.Atamaları ile ilgili

Biri çıksın bir açıklama yapsın artık ya. Bakanlık ve fatma şahin ekimin sonuna doğru alımlar olacak diye mailime cevap yazdı ama hiç bir ses yok. Bizi oynatmayı bırakın artık.BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ ENGELLİLER OLARAK...

''@AileBakanlığı EMSS ile açılan kadrolara uygun özellikleri taşıyan engelli başvurusu olmadığı için kadrolar doldurulamadı.''

Biz engellilerin ne zorluklarla okuduğunu ne zorluklarla üniversitelere gittiğini bilmeyenler mi bakanlığı yönetiyor ? Ben soruyorum Tübitak ın geçenlerde bir alımı olmuştu.Aradığı nitelikleri görünce içimden NASA ya astronot alınırken bile bu kadar özellik aranmaz dedim.Sağolsun bizim kurumlarda normal bir insanda aranmayacak birçok özelliği engelli vatandaşlarda arıyor.Bu nasıl bir vicdansızlıktır sadece soruyorum.Bir başka çelişkide '' @FatmaSahin_ASPB
Bir dahaki engelli memur alımı 2014'te olacak. Tam tarihi ilerleyen zamanda bildirebiliriz.'' 10 Eylülde bu tweetti atan bakan 1 ay sonra ise alım olmayacak diyor.Siz engellilerin nabzını mı yokluyorsunuz yoksa bakın alım olmayacaktı ama biz yine alım yaptık dedirtmeye mi çalışıyorsunuz ? Bunun tek bir amacı var oda OY.Alım olmayacak sonra aniden bak olmayacaktı yinede aldık stratejisiyle insanları Allah razı olsun a getirmek.Sonrada insanların duyguları üzerindne OY toplamak.

2012 ÖMSS Puanıyla Atama Olmayacak

memurlar.net forumu üyelerinden 5 kişilik bir topluluk dün Fatma Şahin'le görüştü. Engellilersitesi.com olarak, o görüşmenin detaylarını, görüşmeye katılanların ağzından yayınlıyoruz.

Bazı gerçekler vardırki kabullenmeyi bilmeli. sanırım bugünde bu gerçeği kabullenmeniz gerekiyor.
Bugün 10:00 da 5 Kişilik değerli ekibimiz Fatma ŞAHİN le yaklaşık 30 dakika boyunca 2012 ÖMSS Puanıyla Atama bekleyen adaylar başta olmak üzere engelli memura 1 defaya mahsus tayin memur olupta ataması yapılmayan engelli öğretmen atamamalarınında içinde olduğu farklı konular için görüşülmüştür.

Fatma ŞAHİN Kesinlikle ve kesinlikle 2012 ömss için 2 atama dışında yeni bir atamanın yapılmayacağını belirtmiştir. 2012 puanıyla 2 atama gerçekleştirebildiklerini bunu 2014 EKPSS sınavında üç yada dört atama ya yayılması için çalışmaların devam ettiğini atamayı bekleyen adayların yeni sınava hazırlanmaları lehlerine bir durum olacağı ve bunu bizim aracılığımızla bu atamayı bekleyenlere duyurmamızı istemişlerdir. Atoda bulunan bazı arkadaşlarımıza da sabah bizimle olan görüşmede dile getirilmiştir. Bu bilgiyi sizinle paylaşmak bizi üzmüş olsa da bir kaç aydır aldığımız bilgileri sakınmadan sizinle paylaştık. olumsuz da olsa bu bilgileri doğru ifadelerle sizlere iletttik.Forumdan tarafımıza ciddi eleştiriler gelse de bunu paylaşmamızın bugün doğrululuğunu daha iyi anladık.

Başbakanla beş dakika kadar görüşme de bulunan abilerimiz bu konuyu kendilerine ilettiğinde. Bu konunun muhatabı şu an yanımızda bulunan fatma hanımdır, neden kendisine sormuyorsunuz demiş. Kendileri 2012 ömss puanıyla atama olmayacağını belirttikleri için ve 3 aralık engelliler gününün anlam ve önemi düşünülerek birde başbakanım sizinle görüşmek istedik siz de bizi kırmayıp kabul ettiğiniz için teşekkürler. Başbakan bu konuda Fatma şahine bu suali yöneltmiş. Fatma Şahin 2014 EKPSS sınavını işaret etmiş.Özellikle bu sualleri yöneltirken engelli federasyonu temsilcileri konuyu dağıtıp bu sohbetin dağılmasına neden olmuşlar. Arkadaşlarımızla tatlı bir üslupla konuşan başbakanımız atodaki toplantıyada gurub toplantısının uzun sürmesi nedeniyle katılamayacağınıda belirtmiş. 2014 yılı içinde engelli istihdamına hızlı bir şekilde devam edileceği yorumuyla sözlerini tamamlamışlardır.

EDİTÖRÜN NOTU
Forum sakinleri özellikle ÖMSS 2012 Puanıyla atama bekleyen bütün kardeşlerimizin vakit kaybetmeden derslerine ağırlık verip açıklarını kapatmaları gerekiyor.Yaklaşık dört aydır bu yöndeki telkinlerimize devam ediyorum. her ne kadar bu konuda geçmişte yanlış anlaşılmış olsamda dilerim bu defa yine aynı şeylerle yüz yüze kalıp aynı şeylerle karşı karşıya kalmayız...Arkadaşlar uyanın lütfen. Atama yok gerçeğini kabul edip bu yönde kendinizi dizginleyin.Yinede mücadele etmeye kararlıysanızda durun demiyorum. mücadelenize devam edin ama bu gerçeği sakın görmezlikten gelmeyin...selam ve dua ile
Engelliler Sitesi - 2012 ÖMSS Puanıyla Atama Olmayacak

2014 te engelli öğretmen ataması yapılacak mı bilginiz var mı?

Ne diyelim Haktan hayırlısı olsun inşallah ...inşallah atanamayan kardeşlerimiz biran evvel atanırlar ...Şimdiden derslere ağırlık vermekte fayda var..

ömss .3 atama ıcın bu sitedekı arkadaslar neden destekde bulunmuyor

arkadaslar bazı forumlarda atama ıcın ugrasan arkadaslarımız var ama bakıyorumda engelliler.biz olarak forumda hıc destek verılmıyor veya yardımcı olunmuyor biz bir bütün olmalıyız atanmıs arkadaslar da destek verecek atanmayanlara bu insanı bi sorumluluk ... lütfen arkadaslar forummemurlar.ömss konus baslıgı altında cok acayıp calısan memur olupta atanan ve atanamayan kardeslerı ıcın gunlerce meclıse gıden ınsanlar var bızde elımızden gelenı yapalım... allaha emanet olun

mayhan2515 Derslere ağırlık verin demek öyle kolayki!EKPSS konuları daha belli bile değil.Diyeceksin ki ÖMSS konuları ile aynı olur.Bence hiç olmaz.
Yalanla,dolanla işleri çeviren,o kadar emeğimizi hiçe sayan Hükümet ve ekibiyle birlikte yalandan görüntü yapan Fatma Şahin isimli bakan müsvettesi,dedikleri birbirini tutmuyor.Konular da farklı olur.
Eleştirimi muzdarip olduğunu bildiğim engelliler ve kendim de muzdarip olduğum için yapıyorum.Hiç bir siyasi amaç gütmüyorum.Yapılan iyiliği dile getirmeyi de bilirim.
Hakkım haram olsun.Allah'a havale ediyorum hepsini.

2012 puanıyla atma yapmak saçma zaten yapılan her sınav bır oncekını bıtirır istersen 100al saçmalık ...

başbakanımız ve bakan faruk çelik alım olacak dedi siz umudunuzu ve mücadelenizi sürdürün.

Söyleyecek çok şey var aslında ama ben hepsinide Allah'a havele ediyorum.

yakında bir sınav varken atama olması zaten zor olurdu 4-5 ay var çalışın

Engellilere müstehak haklarını yiyenlere ses çıkarmayıp haklarını aramadıkları sürece birlikte hareket edilmediği sürece müstehak arkadaş bu kadar basit , atanamayan öğretmenleri örnek alın adamlar bir şekilde nasıl baskı kuruyorlar, Ayni sözleri söylemekten vurgu yapmaktan bıktım usandım sitede yahu herkes köşesine geçmiş armut piş ağzıma düş Zihniyet değişmediği sürece bu sistemde birilerinden bişey beklersen asla elde edemezsin önüne koyulana razı olursun....

Bio hiç uğraşma. Sınava çalış atan. Baksana adam bekleyelim nolcak diyo. Beklesinler bakalım:)
Hala umudunuzu koruyun diyen var bakıyorum.Ağlamayan bebeğe meme veren oldumu hiç?

Bio bu tesbiti yapmışsın inanmakta zorlanıyorsun. Hazırcıyız. Bir bakan çıkar alırız demesini bekliyeceğiz. Birlik mi? o ne?

Bio ve buyucu arkadaslar, aynen yazdıklarınıza katılıyorum. Burada yazıp çizen ve atama olsun diye bekleyenler hatta sınava hazırlananlar, araştırmadan etmeden, yardımcı olmadan (bazı konularda), hopp armut piş ağzıma düş, bana yaz, anlat, bildir, öğret, emireri gibi bekliyorlar.
En çok kızdığım konudur bu.
11 senedir diyaliz yapıyorum (rabbime çok şükür), bir kere sağlık raporu, yardım almadım, muhtaç etmedi rabbim (babam emekli olduğu halde ve çok masraflı tedavi olduğu halde), 2011 yılı ekim ayında sınav olacak haberi ne zaman çıktı (ki ben interneti ya hastalığımı araştırıp, yeni bilgiler edinmek için kullanıyorum yada bana birşey katacak haberleri aratıyorum) o zaman rapor için hastaneye başvurdum, sırf sınava gireyim, kazanayım ve çalışıp kendi kendime bakayım, aileme yardım edeyim diye.
Burada yazan kişilerin zihniyetini çözmüş değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt