Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS puanıyla yeni bir atama yapılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bio da böyle dediyse artık ümit kalmamıştır :D adamların derdi şimdi paraları ayakkabı kutusu yerine nereye koyacaklarını düşünüyorlar :D

Faruk Çelik, 2014 Ocak sözünü inkar etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 2014 Ocak ayında engelli alımı yapılacağı yönünde bir söz vermediğini açıkladı

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, Engelli Konfederasyonu Başkanı ve üyeleri ile görüştü.

Görüşme sırasında, konfederasyon yetkilileri 2014 yılında sınavdan önce bir
alım daha yapılması yönündeki talepleri Bakana iletti.

Bakan Çelik, 2014 yılında sınav yapılacağı için 2014 yılı Ocak ayında alım
yapmanın mantıklı olmayacağını ifade etti.

Bu sırada bir üye, kendisinin daha önce verdiği "2014 Ocak ayı" sözlerini
anımsatınca "Ben söz vermedim. Ben sadece 2014 yılında alım yapılacağını
ifade ettim. Burada Ocak ayını kullanmış olabilirim ama Ocak'tan kasıt 2014
yılıdır" dedi.

Engelliler Sitesi - Faruk Çelik, 2014 Ocak sözünü inkar etti

Engelliler Sitesi - İçli: "Bakan Çelik'ten Ocak ataması sözü aldık"

Mühendis kardeşim sürecin en başından bu zamana kadar yakınen trakip eden mücadele için en başta hareket etmeye hak aramaya çalışan bir kardeşinizim şuan iş olarak rahat bir durumda olmama rağmen puzzle yan yana getirdiğimiz zaman zor olmuyor maalesef geçiştirici cevabı dün dinlemiştim ama maalesef ki bir engelli sitesi bakandan söz aldık diyerek ümit dağıtmış gibi görünüyor .Sadece ALLAH bir dediklerine inanırım bunların ötesi yok...

Bunlar siyasi fahişe baş edemez kimse usta oldular ya hani Allah'a havale hepsi ...

bu yeni haber mi? ben de twitterdan Faruk Çelik'e yazıp duruyorum açıklama yapılsın diye

dün ankarada çalışma bakanlığı önünde engellilerin atama eylemi vardı, bakan faruk çelik eylemden bir heyetle görüştü, söz konusu haber dünle ilgili, yeni haber..

arkadaşlar güvenip umut ettiğiniz için siz suçlusunuz hiç şaşılıcak bişey değil bunlar

Çalışanların, engelli memur olması önlenecek
19 Aralık 2013 Perşembe 11:59
Çalışma Bakanı ile Engelli Konfederasyonu arasındaki görüşmelerde, çalışan engellilerin yeniden başvurması konusu da ele alındı

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile yapılan görüşmedegörme engelli bir arkadaşımız, ÖMSS ile 10 bin kişi alındığını ancak bunun 5 binin çalışanlar olduğunu belirtti. Bir bürokrat bu sayının doğru olmadığını açıkladı. Ancak görme engelli arkadaşımız, ÖMSS ile atananların yarısının işçi veya memur olarak çalışanlardan, bir kısmının ise emekli engellilerden oluştuğuna dikkat çekti.Çalışma Bakanı Faruk Çelik "Nasıl yani, bu sınava çalışanlar da mı girdi?" diyerek sorundan haberdar olmadığını gösterdi.Diğer taraftan, konfederasyon üyesi başka bir engelli, yönetmeliğin, çalışanların da sınava girmesine imkan tanıyan maddesinin değiştirildiğini ve onay için Bakana sunulduğunu açıkladı.Bu bilgiye göre, engellilersitesi.com olarak şunu söyleyebiliriz: Eğer Bakana sunulmuş olan yönetmelik, görüşmede ifade edildiği gibi onaylanırsa, çalışanlar engelli sınavına giremeyecek. Ancak taslak olan yani kesinleşmemiş olan yönetmelik çalışması henüz ortada olmadığından, bu durumun 2014 yılı sınavını kapsayıp kapsamadığını bilmiyoruz.

Onların şuan engellileri düşünecek vakti yok. Yapılan hırsızlığı nasıl kapatırız gündemi nasıl değiştiririz onunla uğraşıyorlar kimse öyle heveslenmesin ha bu durumdan bile belki alım olabilir :D çaldıkları 100 milyar euro paraya bak beeee öğretmene kadro sıkıntısı engelliye kadro sıkıntısı, İş kendilerine gelince yürütmüşler yahu bende diyorum ki sayıştay denetlemesine neden engel oluyorlar :D tey yavrum tey HAK ediyoruz...

gerçekmevzu bu işde çalışanın tekrar girmemesi esasen federasyon bu konuda çalışmalı ki herkez şanslı olsun

Kim bu konfederasyon temsilcileri ne yapmaya çalışıyorlar. Bu ne saçma bir şey, ne yani bir engelli diyelim ki hizmetli kadrosunda çalışıyor.Aynı zamanda hukuk okuyor(örnekler çoğaltılabilir).Okulu bitirince avukat olarak çalışmak istemesinin ne mahsuru var. sınava giremeyecek, atanamayacak mı?

EKPSS ertelenebilir ve 2500 personel alımı yapılabilir.

EKPSS 2015 yılı sonuna ertelenmesi gündemde ve 2500 personel alımı yapılabilir bu süre içinde.

memurlar.net haberi kaynak.

olur inş daha fazla çalışırız az mantıklı olun

asıl siz biraz mantıklı olun sınava 4 ay var oturur adam gibi çalışırsanız çok şey başarabilirsiniz ama görüyorum ki bahaneleriniz çok sınavın ertelenmesi demek çok vakit kaybetmemiz demek

denizin kızı;
soğukta akülü ile hiç dışarı çıktınız mı ?

çıkmadım evet gerçekten Allah yardımcınız olsun ama illa kursa gitmeye gerek yok ben evde çalışıyorum siz de bunu yapabilirsiniz gerektiğinde net ortamında başka arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz herkes elinden geleni yapar ya bulunduğunuz ilde kurs açılmasaydı o zaman ne yapacaktınız?

Nihal sınavın ertelenmesine gerek yok vakit kaybınız için zaten bunlar oyalıyorlar ::)

Birde şu kıyaslamalarınızdan vazgeçiniz sınava girip atanamayanlarda verilen sözlerin yerine gelmesi için mücadele ediyor yani yeni sınava gireceklerin günahı ne gibi v.s açıklama ve yorumlar hoş değil birbirinize kıyaslama yapmayınız kısır döngülerde kalırsınız birileri paraları götürürken siz burda kendi kendinize konuşur durursunuz...

bazen tek başına temel yoksa bişeye yaramıyor bilen olmalı başımızda matematik özellikle

istediğini yaz sor ben anlatırım sana

o kıyaslamayı yapmama sebep bu görüşme videosundaki çok bilmiş arkadaşlar biz 70 ve üzeri puanlarla bekliyoruz onlarda beklesin biz onlardan 1-0 öndeyiz gibi ifadeler

Sen uyma olmaz mı :) devam eder gider çünki... Birde sınava bile çok heves etmeyiniz benden söylemesi atanabilecek kadro sayısı 5 bin diyor sayın bakan, diğerleri nitelik ister diyor 15 bin öğretmen açığı engelli varmış :D eğer statü ve nitelik uymuyorsa devlet personel başkanlığı kurumların ihtiyacına göre bu kadroları yenden şekillendirme hakkına sahip ama kandırılmak bu kadar kola düz cevap ver geç mantığı burdaki bir çok kişi önüne koyulana razı olursa işte sonuç bu olur bakanın açıklamalarının altında çok şey var anlayana ama :D yakında yine bütün engelli camiası ağlamaya başlar....

bio sen ne anladın bakanın söylediklerinden engelli öğretmen alacaklar mı?

amannn olmasın sınav mınav kimsenin rahatı kaçmasın şimdi durduk yerde tek haksız benim burada herkes haklı

Nihal alınganlık yapma haklı haksız aranmıyor sadece birbirinizi kırmayın diyorum. Rin evet kardeşim genelde meb nitelikli kadro isteği var söyleminden anlaşılıyor. mutlaka alınacaktır....

sanırım bu sınavda en büyük şans engelli öğretmenlerin 15000 iyi rakam. o kadar engelli öğretmen var mıdır? Yani sınava giren her engelli öğretmen atanacak gibi bir anlam çıkar değil mi?

alındığım falan yok sadece yanlış anlaşıldığım için susmayı tercih ediyorum

EKPSS Ertelenebilir !

Görüşmeden, sınav öncesi bir alım olur anlamı çıkar mı?

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile Engelli Konfederasyonu arasındaki görüşme oldukça ilgi görüyor.

20 dakikalık video kaydı sonrasında, Engelli Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli, bir açıklama yaptı ve "Bakan Çelik'ten Ocak ataması sözü aldık"... dedi

Ancak, videoyu incelediğimizde şunu görüyoruz.
Konferederasyon yetkilileri görüşmenin 15 dakikası boyunca sürekli olarak sınav öncesi bir alım yapılması talebini yineliyor. Bakan Çelik ise 15 dakika boyunca sınava yeni girecek adaylar olduğunu, 2014 yılı nisan ayında sınav olacağı için öncesinde bir alım yapılmasının mümkün olmayacağını açıklıyor.Ancak görüşme boyunca, esneyen, sıkılan ve bunalan Faruk Çelik, görüşmenin sonuna doğru bürokratına talimat vererek "Tamam bu konuyu ÖSYM ile görüşün. Eğer erteleme imkanınız varsa, sınavı yıl sonuna bırakın. 2500 kişinin alımı söz konusu olabilecekse, alın." diyor.Bu sözden sonra da Faruk Çelik toplantıyı bititiyor. Faruk Çelik'in bu açıklamasının toplantıyı bir an önce bitirmek için yaptığı, videonun tümü izlenince daha net anlaşılmaktadır.
Dolaysıyla, engellilersitesi.com olarak bu toplantıdan, Sayın Başkanın anladığı şekilde bir müjde çıkarmak yanlış olur. Hep beraber bekleyip göreceğiz. Devlet Personel Başkanı, ÖSYM ile görüşüp nihai kararı açıklayacaktır.

engellilersitesi.com

konfederasyounun b..o..k yemesi işte 2500 kişilik kadro alcağzdie 50-60 bin kişinin önüne engel oluyor çapsızlar nolcak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt