mayhan2515 Derslere ağırlık verin demek öyle kolayki!EKPSS konuları daha belli bile değil.Diyeceksin ki ÖMSS konuları ile aynı olur.Bence hiç olmaz.
Yalanla,dolanla işleri çeviren,o kadar emeğimizi hiçe sayan Hükümet ve ekibiyle birlikte yalandan görüntü yapan Fatma Şahin isimli bakan müsvettesi,dedikleri birbirini tutmuyor.Konular da farklı olur.
Eleştirimi muzdarip olduğunu bildiğim engelliler ve kendim de muzdarip olduğum için yapıyorum.Hiç bir siyasi amaç gütmüyorum.Yapılan iyiliği dile getirmeyi de bilirim.
Hakkım haram olsun.Allah'a havale ediyorum hepsini.
Kardeşim peki ne desem seni yada atanamayan engelli kardeşlerimizi nasıl memnun ederim ? Bakan değilim ki sizleri hemen bir atama ile yerleştireyim... Hı sen söyle kardeşim "Ders çalışma" da oturup olanlara rıza göster diyeyim ?
Engellilere müstehak haklarını yiyenlere ses çıkarmayıp haklarını aramadıkları sürece birlikte hareket edilmediği sürece müstehak arkadaş bu kadar basit , atanamayan öğretmenleri örnek alın adamlar bir şekilde nasıl baskı kuruyorlar, Ayni sözleri söylemekten vurgu yapmaktan bıktım usandım sitede yahu herkes köşesine geçmiş armut piş ağzıma düş Zihniyet değişmediği sürece bu sistemde birilerinden bişey beklersen asla elde edemezsin önüne koyulana razı olursun....
Yorumsuz ...