Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 ÖMSS puanıyla yeni bir atama yapılmayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mayhan2515 Derslere ağırlık verin demek öyle kolayki!EKPSS konuları daha belli bile değil.Diyeceksin ki ÖMSS konuları ile aynı olur.Bence hiç olmaz.
Yalanla,dolanla işleri çeviren,o kadar emeğimizi hiçe sayan Hükümet ve ekibiyle birlikte yalandan görüntü yapan Fatma Şahin isimli bakan müsvettesi,dedikleri birbirini tutmuyor.Konular da farklı olur.
Eleştirimi muzdarip olduğunu bildiğim engelliler ve kendim de muzdarip olduğum için yapıyorum.Hiç bir siyasi amaç gütmüyorum.Yapılan iyiliği dile getirmeyi de bilirim.
Hakkım haram olsun.Allah'a havale ediyorum hepsini.

Kardeşim peki ne desem seni yada atanamayan engelli kardeşlerimizi nasıl memnun ederim ? Bakan değilim ki sizleri hemen bir atama ile yerleştireyim... Hı sen söyle kardeşim "Ders çalışma" da oturup olanlara rıza göster diyeyim ?

Engellilere müstehak haklarını yiyenlere ses çıkarmayıp haklarını aramadıkları sürece birlikte hareket edilmediği sürece müstehak arkadaş bu kadar basit , atanamayan öğretmenleri örnek alın adamlar bir şekilde nasıl baskı kuruyorlar, Ayni sözleri söylemekten vurgu yapmaktan bıktım usandım sitede yahu herkes köşesine geçmiş armut piş ağzıma düş Zihniyet değişmediği sürece bu sistemde birilerinden bişey beklersen asla elde edemezsin önüne koyulana razı olursun....

Yorumsuz ...

arkadaşlar objektif olalım kpss ile 1 yılda 4 defa atama yapılıyorken ömss ile 2 yılda 2 atama hiç vicdana sığarmı.
KPSS-2012/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme
18.06.2012
27.06.2012
www.osym.gov.tr
06.07.2012
KPSS-2012/2: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirme
19.11.2012
28.11.2012
www.osym.gov.tr
30.11.2012
KPSS-2012/3: Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme
22.05.2012
28.05.2012
www.osym.gov.tr
05.06.2012
KPSS-2012/4: Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme
06.06.2012
11.06.2012
www.osym.gov.tr
15.06.2012

weycelll;

kardeş şu gerceğide göz önünde bulundurmakta fayda var ..( Engelliler Tamamı belkide 100 Bin dir) Ama Kpss ye girenler tamamı tahminen 2.5 Milyon var sen hesapla ve bu her yıl artmak da .... Sen olsan hasıl bir yol izlerdin...

Mehmet kardeşim engelliler ile kpssye girenleri kıyaslamanız mantığa aykırı sebebi şudur. Konuya hakim olun bence şuanda çalışan sayısının belirli yüzde olarak devlet çalıştırmak zorunda ve bu kadrolar kesinlikle yasal çerçevede boş kalamaz nettir. Zaten engelli alımı ve kadroların belirlenmesi diğer insanların işe girmeleriyle orantılıdır. Eğer kurumlar nitelikli eleman istemişse ve bu niteliiğe uygun engelli yoksa devlet personel direk çalışması için engelli bireyleri ösymye billdirerek atamasını yaptırır. Şuanda tepedekilerin söylemlerinin hepsi hikaye ve yalandır. Bunun yol izleme ile alakalı bir durum değildir...

Abi Ben sizi gayet iyi anlıyorum da anlatmak istediğim farklı kurumlar yine aynı düzlükte buluşurlar.. sen istediğin kadar de atamaya mecbur misal (Kurum ağzıyla) ben atamadık dan sonra sen var kendini parala paralaya bildiğin kadar ..
Dikkat çekmek istediğim :
iki faklı grup ( Ekpss - Kpss ) aradaki fark yani arz denge meselesi ihtiyaç yada zorunluluk var, ama ya denge ! bir taraftan 2,5 milyon diğer taraftan 100 Bin.. Abi senin dediğin olsa olsa "POZİTİF AYRIMCILIK Politikası" olur oda olsa olsa Seçim döneminde olur ...

Benim paralamam ile alakalı veya kuruma bağlı olan bir durum değildir. Kardeşim Şuan net açık boş olan kadro belli ve yasal olarak doldurulması şartı nettir diyorum. Yasalar kişinin görüşüne ve düşüncesine bakamaz açıktır. nettir uygulanması gerekmektedir. Aksi halde hepsi Anayasayı çiğnemiş oluyorlar yani suç teşkil etmekte ve cezası vardır. Şu noktada haklısın artık pekde yasal çerçevede olmadığından kişilere bırakılmıştır olay. Yoksa arz ve talep meselesi değildir konu arz ve talep normal kişilerin işe yerleşmesidir. bunun yanı sırada yüzde 3 kadar engellilere tanınan haktır....

Senin dediğin olsun gün gelir senide oralarda görürsem bu sözlerini hatırlatırım.. Bak ortada koskocaman kanun var derim,
( Anayasanın ilgili maddesi )... niye hala bekletiyorsun bu garibeleri diye sorarım sana abi tabi o zaman ki havanla beni tanırsan :) :)

:) estağfirullah biz her zaman herkesi tanırız benim işim rahat kardeşim amaç sessizlerin sesi olabilmekte, Özel mesaj olarak Bir Allah razı olsun demelerini yetiyor, Arkadaşların dostların saolsunlar...

Mayhan2515 sen de haklısın.
Bio azda seni eleştireyim,mademki zihniyet değişmeli,artmut piş ağzıma düş olmamalı,birlik olmamız gerekli diyorsun başından beri.O halde nedenn çıkıp şunu yapalım,şu şekilde sesimizi duyuralım diye neden demedin peki?Aklındaydı uygulayalım dedinde koca site yok mu dedi?

100.000 normal atamaya karşılk gelen 3000dır devlet almış 10.000 busene de bı okadar alır neyı tartışıyosunuz anlamadım.
dsp -anap- mhp koalısyonunda kaç kişi alınmış bıde onları yazı verın bızahmet sahte alınmış raoprla kım nerlere gırmış ordan 15 sene sonra emekılı olmuş veya maulluk alıp daha az surede, bıde hak aramaya cıkanlar var bu arkadaslardan emeklı olamıyorum işimi begenmıyorum zart zurt. ınşalalh emeklı olmadan geberııler de kullahakkıyla gıderler oburtarafa. kaolısyon donemınde bır (k.i.t)kamu kurumunda stajerdım gorduklerıme ınanamadım hıç bış yapamdan akşama kdar canı sıkılanlar oflayan puflayanlar nasıl gırdeklerı bellı, ozamnlar 3-4asgerıucret kadar maaş alyolardı ınşallh geberıp gıtmışlerdır emeklı olmadan sız ne anlatıyosunuzya:mad:

musty35;

Arkadaşım sen de ne anlatıyorsan biraz daha açık ve ayrntılı yaz ki yanlış anlaşılmasın çünkü yazdıklarından hiç bir şey anlama-dım/dık.

ömss-ekpss

mrb arkdaşlar hastaydım takip edemedim ömss ile 3. bir alım olucakmı???ve ekpss sınav tarihi ne zaman ve sınav başvuruları tarihi belli oldumu?

İçli: "Bakan Çelik'ten Ocak ataması sözü aldık"

Engelli Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli, "Bakan Çelik'le
yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Özürlü ve
Memur Seçme Sınavı'nın (ÖMSS) ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının
ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık" ifadesini kullandı.

İçli, yazılı açıklamasında, bugün yaptıkları basın toplantısını
hatırlatarak, 2014 yılı engelli memur seçme sınavından önce yeni bir
atama yapılması taleplerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk
Çelik'e ilettiklerini belirtti.

Engelliler Sitesi - İçli: "Bakan Çelik'ten Ocak ataması sözü aldık"

Umarım bu sefer birbirlerinden haberleri vardır ve umarım bu sefer hayal kırıklığı yaşatmazlar!!!

"Bakan Çelik'ten Ocak ataması sözü aldık"

Engelli Konfederasyonu Genel Başkanı Turhan İçli, "Bakan Çelik'le yaptığımız görüşme sonucunda 27 Nisan 2014 tarihinde yapılacak Özürlü ve Memur Seçme Sınavı'nın (ÖMSS) ileri bir tarihe alınması ve 2014 yılının ilk aylarında yeni bir atama yapılmasında anlaştık" ifadesini kullandı.

Sınavın ileri bir tarihe alınmasını neden istiyorlar. Anlayamıyorum. Bir yandan mağduriyetleri gidermek için atama istiyorsun. Bir yandan sınavı erteletmeye çalışıyorsun. Hiç sınava girmeyen ve sınavı bekleyenler ne olacak. Yeni mağduriyetler doğurmaz mı bu? Neden ertelenmesini istiyorlar sınavın anlayamıyorum.

nedeni mi var tarihi ağustostu rahat rahat hazırlanır kurslar da verimli olurduk şimdi kış yağmur soğuk kar nasıl kursa gidilecek kitaplar tek başına verimli olmaz

olmasın arkadaşlar yeni sınva girecek olan insanlarneden bidaha beş altı ay beklesin atanamayanlar tekrar çalışp sınava girebilirne var yani protestolar anlamsız hükümet ilk defa böyle bişi yapmış bizler için sınav yapmış daha ne isteriz şimdi bakan kızacak sınavı komple iptal edecek ozaman ne yapacağız sayın pretostocular

video da bakan ordakiiler başından savıyor onlar kesin atama olacak diyor :D atama falan yok ya heralde nisanın son gününe kadar atama olsu diye uğraşaklar...olan sıanvıda iptal ettirecekler yaa :mad::mad::mad::mad:

rind;
arkadaşım sen o yazılara bakma hepsi hayal ürünü atıyorlar atama olacakmış yok sınavı ertelemişmiş sen kime sordun da bakanın karşısına çıkıyorsun 3-5 atanamayan yüzünden diğerleri madur olacaklar atanan atandı 70 e düştü puanlar daha ne istiyorlar oldu olacak herkesi işe alsın bakan..hakkınla çalış kazan yerleş

Atama filan yok arkadaşlar Bakan resmen başından savmış ÖSYM ye sorun demiş, ÖSYM atamamı yapıyor ne zamandan beri kendinizi bu olaya adapte etmeyin sınava çalışın...

videoyu seyrettim. Kim bu insanlar, kimin adına konuşuyorlar. Biz sınava girdik atanmak hakkımız diyorlar.
Bakanda diyor ki 2 atama olmuş, siz yeni sınava girecek adayları almayalım. 2012 de sınava girenleri bitirin sonra sınav mı yapın diyorsunuz. Böyle şey olur mu diyor?
Buna rağmen tutturmuşlar bizim hakkımız, bizim hakkımız. Arkadaş sınava girmişsin yeterli puan alamadığın için atanamamışsın. Sonrada bakana gidip bizim hakkımız diyorsun ve yeni sınava girecekler bizim önümüze geçer diyorsunuz.
Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.

:D para yok ekonomi bozulur beyler ne ataması :D adamların kendisine para lazım hırsız şerefsizler... boş yere beklemeyin bunlarada inanmayın o sözleri çok duydunuz ders çalışın....

muhendis3232;
videodan yine engelli öğretmen alımı olacak diye anladım. sence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt