Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 yılı 2022 toplu parasını alan var mı?

almonia67

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
benim ocak 17 2012 idi toplu para ödeme tarihi 1 ay gectı hesapta param yok

almonia67 bizlerde aynı durumdayız,benimde ocak ayında ödeme almam lazım(toplu ödeme) ama hala alamadım.Bazı kurum binaları değişmiş,kurumlar arası bilgi eksikliği v.s varmış,aradığımızda bunları söylüyorlar.
sen yinede takip etmeye devam et; son bilgi : ödemeler mart ayına sarkacağı şeklindeydi.

Not:sdurgun arkadaşın önerisi sende bunu yapabilirsin;
arkadaşlar bu yolu deneyin
[FONT=Calibri]mrh ben ad soyad tc kımlık no[/FONT]​
[FONT=Calibri][FONT=Verdana]2022 maaş başvurum kabul edilmiş olup ilk ödeme tarihi de (onlın eodeme tarıhı) [/FONT][/FONT]
[FONT=Segoe UI][FONT=Verdana]diye ilgili evrak takip sitesinde yazıyor.T.C ziraat bankasına gittim hesabım da para olmadığını söylediler.İlk ödemenin [/FONT][FONT=Verdana](onlın odeme tarıhı) [/FONT][FONT=Verdana]'da olmasına rağmen neden hesabıma para yatmamış? bu konuda tarafıma bilgi edinme kanunu kapsamında bilgi verilmesini talep ediyorum... bu e posta adresine yollayın[/FONT][/FONT]
[FONT=Segoe UI]e-bildirge@sgk.gov.tr ben bu meili atınça 2 gun içinde paramı cektım[/FONT]​

yeni mi bağlandınız yoksa yada yeni kanunmu eklendi.

arkadaşlar 2022 den faydalanmak için ne gerekiyor???biraz bilgi verirmisiniz...

pekı arkadaslar kimin elinde ödeme emri var benim elimde yok ama sistemden baktığıma göre 17.01.2012 òdeme tarihi ama bankayı her aradığımda para yok diyor aramadığım numara kalmadı hep salladılar ayrıca atipik o mail adresine yazdim ama cvp yokk

arkadaş evrak takip ten sicil noyu bir kağıda yaz bankaya git ordan bakarlar toplu paranı alırsın mart ayı maaşınıda ptt den alacan.

bayram5151 size evrak takipte online toplu ödeme tarihinden sonra belge gönderdiler mi, onunla mı bankaya gidip paranızı çektiniz?
yoksa sadece sicil no'yu banka memuruna vererek mi aldınız?

bayram bize alın falan diyosunda sen kendın aldınmı odeme tarihin neydi 2012 miydi ben aradım kımseyeodeme yapılmamış daha.

arkadaşlar benimde abim 2022 sayılı yasadan toplu parasını alamadı 2 ay oldu nerdeyse en son sgk ya gıtti sordu ama doğru ama yanliş şunu söylediler 2022 sayılı kanundan para alanları aile bakanlığina devretmişler martta butun toplu paralar bankaya yatırılçakmış maaşlar aynen postaneden cekılçekmiş

arkadaş önce şunu belirteyim senin evrak takipte online ödemeniz zirat bankasına gönderilmiştir yazıyormu yazmıyorsa evrak takibi sık sık konturol et evrak takipte online ödemeniz ziraat bankasına gönderilmiştir yazdımı 15 gün bekle sonra evrak takipte sicil no bir kağıda yaz ordaki memura ver ordan bakarlar ödeme emri b eklemene gerek yok çünkü ben öyle aldım ben toplu parayı alalı 1 yıl oldu daha ödeme emri gelmedi birde şunu belirteyim baka memuru ödeme emri bekle derse ısrar edin :eek:

bayram5151@
senin cevabı o eskidendi.
toplu parasını 2012'de alan varmı diyoruz bilmiyorsan konuya cevap yazma.

2022 toplu paralar ödenmiş

sgk ya bir hafta önce gönderdiğim isteğimin cvbı birikmis paranız ziraat bankasına gönderilmiştir diyor başka haberdar olan varmı?

gönderilmişse çekebilirsin.burdaki bankalar hiç zorluk çektirmiyor sadece para yatırılmamış ondan alamadım yatırılsaydı alırdım .bence sen paranı alırsın .

2022 birikmniş parasını alan varmı?

2022 SAYILI YASA UYARINCA AYLIĞINIZ BAĞLANMIŞ OLUP.MÜRACAAT TARİHİ İLE AYLIK BAĞLAMA TARİHİ ARASINDAKİ BİRİKMİŞ AYLIKLARINIZ ZİRAAT BANKASINA GÖNDERİLMİŞTİR.BANKAYA MÜRACAATINIZDA TARAFINIZA ÖDENECEKTİR.ÜÇER AYLIK DÖNEM AYLIKLARINIZI PTT.ŞUBELERİNDEN TAHSİL EDEBİLİRSİNİZ.

diye bir mail geldi az önce bankaya gittim fakat gene hesabımda para yok içinizde 2012 yılı toplu parasını alamayan yada alan varmı

vay bee para yatırılmış hala alamıyoruz bu nee yaa bende alamadım hala çatladım beklemekten bıktım .sonunda zaman aşımı diye vermiyecekler geri alacaklar maaşı geliyor aklıma . yarın tekrar gidip bakacam bankaya inşALLAH yatırılmıştır

bugün gittim ziraat bankasına hala alamadım yine yatırılmamış.mart maaşı geldi biz hala toplu para çekecez .bu kadar yavaş olmaları için bi sebep yok yatırsınlar artık toplu parayı. beklemek yoruyor bizi zaten 3 ayda bir alıyoıruz .dul yetim maaşı ve evde bakım maaşı her ay yatırılıyor.ellere şapur şupur bize yarabbi şükür.bize para yok ne güzel yaaaa hey Allahm yawwww

benimde anline ödeme tarihi 12.01.2012 telefon açmadığım yer kalmadı ziraat bankası memurları tc numaramı ezberlediler hesapta hala para yok en son 144 ü aradım şöyle bir cevap aldım 2022 aylıkları sgk,den aile ve sosyal politikalar bakanlığına devir olduğu için bakanlıktan emir gelmiyene kadar ödeme yapamıyoruz dediler bende şöyle dedim yaw 2022 aylıkları krizden etkilenen yunanistanamı devir edildi paramız ödenmiyor

banada martın 15 inde bi daha ara dediler mart maaşı geldi gidecek hala biz toplu parayı bekliyoruz. herkes aldı maaşını yed bitirdi. bize para yok kalmadı bakanlığa dilekçe veya şikayet etmek lazım böyle olmaz Bimer'den şikayet edelim başka çare yok sonra bize kızıp aceleniz ney deyip maaşı tamamen kesmesinler :D

toplu para

ben erhan arkadaşlar selam 2012 yılı toplu parasını alan varmı benim sayfamda onlıne ödeme yazıyor 13,01,2012 tarihli ama hala alamadım elimede ödeme emri gelmedi herhangi bir fikri olan varsa yazsın birde alan varsa yazsın lütfen acaba biz toplu paramızı alamadık mart ayı maaşımızı alabilirmiyiz bilen var mı?

Erhan bizlerde alamadık.
144'ü arayıp bilgi alabilirsin.

merhaba arkadaşlar konuyu takip ederken 2022 evrak takip sistemine baktımda onlıne ödeme tutarı bölümünde belirli miktar var o konu hakkında bilgisi olan varmı yoksa sıradan bi rakammı simdiden tşk ettim....

maaş ilk bağlanırken içeridebiriken para o online ödeme tutarı karabulut

Ödeme Tarihi:20/2./14.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:14.02.2012Online Ödeme Tutarı:1534.96
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):225.16

hala alamadım yaa valla depresyona girecem şimdi bi şunu çekseydik gerisi kolay artık bıktım maaşı beklemekten

peki arkadaşlar biz toplu paramızı alamadık mart ayı maaşımızı alabilirmiyiz bilgisi olan varmı?

arkadaşlar BİMER e yazın yazdığınız dilekçede mağdur olduğunuzu ve o paraya çok ihtiyacınız olduğunu yazın bi sonuç alacaksınızdır kesin biz bu şekilde bi arkadaşımızın toplu parasını bundan 1 ay önce çektik darısı sizlere

insanı deli etmeye çalışıyorlar bence bu kadar bekletmekte ne demek yaww niye vermiyorlar toplu parayı bıktım yemi ederim beklemekten birsürü ihtiyacım var bimerede şikayet edemedim zaten .ankaraya telefon etsem evdekiler kızıyor . napacam ben yaww biraz kafayı kullansınlarda paraları göndersinler elektiriksiz evde oturuyoruz elektirikler kesildi perişan olduk hala vermek için nazlanıyorlar daha ne diyim birileri bizim yerimize şikayet etsin yada dilekçe yazsın lütfen

Üst Alt