Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 yılı 2022 toplu parasını alan var mı?

BAĞCILAR KAYM
19.09.20111776187523.02.2012Evrak işleme alındı.
BAĞCILAR KAYM 19.09.20111776187523.02.2012İşlemleri tamamlandı ve kontrol ediliyor.
BAĞCILAR KAYM 19.09.20111776187523.02.2012Uzman onayına sunuldu.
BAĞCILAR KAYM 19.09.20111776187527.02.2012Onaylandı.
BAĞCILAR KAYM 19.09.20111776187527.02.2012Gereği yapıldığından arşive kaldırıldı.

Ödeme Tarihi:20/2./23.0Ödeme Durumu:KESİNLEŞTİ
Online Ödeme Tarihi:23.02.2012Online Ödeme Tutarı:tutat yazııyo
Online Ödeme Açıklama:İLK AYLIK BAĞLAMASon Maaşı(1 Aylık):son aylık bedeli yazıo

Arkadaşlar benim ödeme ne zaman hesaba yatar : Ptt de tc no ve sicil no ile baktırdım görünmüyor.
Ziraat de tc no ile baktırdım sicil numarası ile bakıcak yer yok dediler ziraatten sicil no ile sorgulattık diyenler nasıl sorgulattı

bugünlerde sanırım ödeme emri kağıdı gelecek onu bekle onunla ziraat bankasına git

bu ney emekliler içinmi ben ssk lı çalışıyorum yüzde elli raporum alanbilirmiyim

Selamün aleyküm,ben bugün toplu paramı aldım almayanlara duyurulur ziraat bankalarına ödeme emri gitmiş.

teşekkürler varol42 bu bilgiyi paylaştığın içinn sana bende pazartesi alırım ozamann büyük bir ihtimalle

paranı güle güle harça arkadaşımm

allah razı olsun,teşekkür ederim. ne demek görevimiz.

2022 yaşlılık ve malül aylığı biriken toplu paralar bugün veriliyor...Arkadaşlar uzun zamandır beklediğimiz toplu paralar bugün verilmeye başlandı. 14.02.2012 online ödemeli biriken toplu paramı bugün ziraat bankasından çektim.

SGK merkezi ödemeler online hesabından 2022 günlük ödemeleri diye dekont aldım. Herkes ziraat banaksına gitsin ve parasını alsın. Ziraat bankası genel müdürlüğü şubelerine yazı göndermiş ve yeni sistemden ödeme yapılıyormuş.

ben bugünde alamadım ama alan oldu

yeni sistem ne acaba

ya ben toplu parayı alamadım ama mart 9 üç aylık ptt aldım bi bilgisi olan varmı

ya ben bugünde alamadım yeni sistem ne

elbet verirler ÇEÇEN şimdilik bizimkileri verdiler. sgk tam olarak taşınmamış olsa gerekki toplu paraları ve dönem maaşlarını yakında öderler.

s.a destiny07 arkadaşım bende ziraat bankasına gittim yok diyor kimlik numarasından baktılar sen nasıl aldın anlamadım toplu parayı nasıl bir yol izledin bizede paylaşırmısın çünkü herkeze aynı anda yatması gerekmiyor mu bu arada 144 nolu telefonda boş aramayın çünkü çıkmıyor ulaşan hiç bir kimse yok dediğim gibi arkadaşım biz nasıl bir yol izleyelim bu parayı almak için

bende 2022 toplu paramı alamadım odeme tarıhı 20.03.2012 olarak gorunuyor ınternete bankaya para yatmamıs odeme kagıdı da elıme gelelı bır hafta oldu ama hale alamadım bılgılerınızı beklıyorum

selam arkadaşlar bizimde online ödeme tarihi 15 03 2012 ama halen alamadık toplu parayı

arkadaşlar 2022 toplu parasını alan varmı bugün itibarı ile

Arkadaşlar Bende Aynı Durumdayım 2011 in şubat ayında başvurdum. ptt kartım felan geldi ama toplu parayı ala bilmem için bir evrak gelecekmiş o evrak bana ulaşmadı.ptt kartı ile 3 aylıgı alıyorum ama toplu parayı bankadan almamız lazımmış.Ne Yapmam Lazım Bana Bir Akıl Verseniz.Ziraat Bankasına Kimligi Götürsem Verirler mi Acaba ?

arkadaşlar benim online ödeme 03 temmuz görünüyo evrak takipte fakat bu gün itibariyle hala toplu ödeme yatmamış 144 ü her aradığımd başka başka cevaplar alıyorum bi bilgisi olan varsa paylaşabilirmi bu konuda ne zaman alırım ben bu toplu ödemeyi bankaya gide gele sağlığım bozuldu valla

arkadaşlar benim online ödemem 29 06 2012 evrakta geldi hala alamadım alan varsa yazsın :(

05 07 2012 online ödeme tarihi çok para alacağımda neden gelmedi bilgisi olan var mı nezaman alabilirim bu parayı 1 ay geçti malesef yok tebligatta gelmedi yardımcı olabilecek var mı?

tebligat kağıdını beklemenize gerek yok sgk nın sitesinde e-hizmetler kısmın evrak takip bölümüne bakın eğer ki orada paranızın yattığı gözüküyorsa parayı bankadan çekebilirsiniz bunun evrak takipteki sicil numarasını almanız lazım kimlik numarası ile giderseniz vermiyorlar şahsen ben bu şekilde çekmiştim eve gelicek evrakı boşuna beklemeyin bana gelmemişti ben çıkmasını bile beklemiyordum başvurumdan 7 - 7,5 ay sonra falan internette paranın yattığını gördüm ve gittim ziraatten çektim çok bekletmeyin paranızı geri gönderebilirler ona göre

lynx2696;

ben gittim yüklenmedi diyorlar hala :D o sicil no ilede gittim vermediler :D 6 tane atak geçirdim bu süreçte sol gözüm artık silik görüyor ve sağ bacağımda topallıyor her gün ziraate git gel güneş altında gidip gelmekten
fazla takıntı yaptım galiba tebligatım geldi gittim yüklenmedi dediler inşallah bu hafta yüklenir

Merhabalar, iyi geceler cümleten...
Bugün öğlen itibari ile elime ödeme emri ulaştı, ve saat 13:50 itibari ile hak etmiş olduğum birikmiş maaşımı (2.364 T.L) ziraat bankası şubesi'nden çekmiş bulunmaktayım.
Allah bereket versin, Allah devletimize zeval vermesin...
Darısı benim gibi bekleyen diğer arkadaşlarımın başına...
Sevgiyle kalın, hoşçakalın...
SAYGILARIMLA...
;)

2022 Toplu Para alımı başladı

Arkadaşlar duyduğuma göre herkesin toplu para alımı başlamış bankaya yatırılıyor şayet benimki ve bir kaç tanıdığım ki yatmış ve çektik.
sgk daki abimizin demesine göre doğum tarihi tek olanlar bugün çift olanlar ise yarın alıcakmış bir sorun isterseniz alamayanımız varsa
tebligatı gelen varsa bu bayramdan önceki son gün yarın dahilinde sorun öğrendiklerimi sizinle paylaşmak istedim

:cebrailov bilemiyorum doğrusu ama ben dediğim şekilde tesadüf eseri öğrenmiştim bana kalırsa bankadakiler sallıyorlar bazı şeyleri geçmiş olsun bilmiyorum benimkisi şanstı belki de umarım en kısa zamanda alırsın

aldım paramı sgk yı birbirine kattım başlamış dediler para alımı 4 engelli arkadaşımda paralarını bugün aldı....
bidahaki ödeme eylülde die biliyorum
umarım herkes alır gidin sorun bi yarına

ödeme tarihi temmuz içinde olanları veriyor olabilirde yada ondan önceki tarihler ve temmuz dahili....

arkadaşlar benim evrakım elime ulaştı online ödeme:25/07/2012 toplu paramı alamadım inşallah bayramdan önce alırım yarın son gün bence ziraat bankası paramızı işletiyo 100 kişi olsa herbir arkadaşımızın 1000 tl si olsa 100 bin tl eder ki (100kişi)bundan fazladır %1.5 faiz olsa 1.500 günlük faiz eder.

ekrem299;

arkadaşlar çarşamba günü yani 15 08 2012 de öglen sonu aldım toplu paramı inşlh herkes alır

en yakın zaman da yüklenir seninki bayramdan sonra bak evrak gediğine göre kesinleşmiştir !

Merhabalar benim sorunun da aynı bana evrak geldi ama hala bankaya para yatmamış bu ne sacmadan secmeler nereye başvuracam sasırdım kaldım bankaya git gel yok böle bişiy

Benimki yeni bağlandı 03.09.12 de ama hala yatmamış bana bir careeeeeeeeee

Sayın mustafa kardeş nereye basvurdunki hemen yatmış anlamadım

Hala toplu param gelmedi

online ödeme tarhi 29.08.2012. hala yatmadı

2010 yılıdan 01.06.2012 tarihine kadar %80 özürlü maaş aldım.2 yıllık özürlü raporumun tarihi sona erdiği için yeni raporumu 05.07.2012 tarihinde gönderdim.hala bekliyorum.direkt ankara telefon numaralarına aradım.işleme girdiğini beklemem gerektiğini söylediler.merak etmeyin gelecektir.

Üst Alt