Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 yılı 2022 toplu parasını alan var mı?

sizin yerinize şikayet olmazki sabır kardeş inş biran önce paranı çekebilirsin işte büle kaplumbağa sırtına yüklenmiş bi şekilde ilerleyen bir devlette yaşamaya çalışıyoruz ALLAH yardımcımız olsun onlar uğraştırmaktan yılmıyolarsa bizlerde mücadele etmekten yılmayalım

evet ben 20 şubatta parayı çekmem lazımdı hala çekemedim çok yavaşlar.oturup duruyorlar daha çok bekleriz onlar oturdukça .neyse bana bi memur 15 martta bi daha ara demişti galiba 15 martta alacağım.o zaman toplu parayı çekmeden mart dönem maaşını çekebilirmiyim

bende bunu merak ediyorum ama kimsnin bilgisi yok heralde toplu parayı alamadık acaba mart dönemi maaşımızı alabilirmiyiz bilgisi olan yazsın lütfen

dönem maaşı günü geldiğinde ptt den öğrenmek lazım

Arkadaşlar,
toplu paranızın içinde Mart Dönem aylığı tutarı yok. Dolayısıyla Mart dönem aylığınızı doğum gününüzün son rakamına göre gününde PTT'den çekebilirsiniz rahatlıkla. Lütfen gününde gidin ve Mart dönem aylıgınızı çekin

Ödeme Günleri : Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;
Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

Toplu ödemenin gecikmesi için de tepkilerinizi iletin lütfen. Toplu paranızın geciktiirlmes hiç hoş olmamış.

Kalem abla bilgilendirme için teşekkürler;
Yalnız tepkimizi nereye yönelteceğimizi bilmiyoruz,nereyi arasak sürekli başka yerlere yönlendiriyorlar bizi.Kurumlarda bilgi vermiyor ne yazık ki.

bimere şikayet ett

ben ettim sizde edinn

çoğunluk olursa daha iyi olurr

sizde edinn arkadaşlarr beraber olursak bıkarlar da yatırırlar belki

Arkadaşlar Bimer Başvuru Sorgulama'da şöyle bir sonuç çıkıyor ama bana mail gelmedi ,nereden okunuyor bu cevaplar :D
BİMER29.02.2012BİMER
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI01.03.2012BİMER
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI01.03.2012ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI
PRİMSİZ ÖDEMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ01.03.2012SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI

Alan KurumGönderme TarihiGönderen Kurum

slm kimse varmı arkadaşlar ne durumda toplu ödemeler bizim yeni haberi olan varmı

pardon bu 2012 yılı topluu parası nedir ilk alınan paramı yoksa belli yıllarda bi paramı ödeniyor

şovalye06 şuan için muhlakta olan bir konu,kimse henüz toplu parasını alamadı..Şahsi fikrim toplu ödeme den ilk üç aylığı düşmeyecekler.
Yinede bekleyip görmekten başka şansımız yok...

27.02.2012 onaylandı diyor ama PTT şubesine gittim göremediler Ziraat bankasına nasıl gidicem yine Tc no ile mi sicil numarasını da götürcem yarın...

Ptt den sicil numarası ile mi sorgulatsam acaba..

offfff ilk defa alıcam bende

@Pardon ptt den ödemeler yığılmaları önlemek için doğum günün son rakamına göre yapılıyor;
  • Ödeme Günleri : Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;[*=1]Doğum tarihinin son rakamı 0 – 5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.[*=1]Doğum tarihinin son rakamı 1 – 6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.[*=1]Doğum tarihinin son rakamı 2 – 7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.[*=1]Doğum tarihinin son rakamı 3 – 8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.[*=1]Doğum tarihinin son rakamı 4 – 9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
    Ödeme yapılmaktadır.
Mesela benim d.t 02-04-1975 olduğu için martın beşinde aldım maaşımı.
Sende tabloya bakarak gitmelisin,belki gününde gitmediğin için hesabında para yoktu...

Toplu ödemelere gelirsek; şuan ben ve benim gibi bir çok kişi toplu ödemelerini henüz alabilmiş değil,ülke genelinde bir kargaşa ve bilgi eksikliği var(kurumlar arası yetki değişikliğinden kaynaklanıyor)

Yinede şansını denemek istersen Ziraat bankasına hem tc kimlik no ile hemde emekli sicil no ile sorgulama yaptırabilirsin.
Kolaylıklar dilerim...

@atipik Sağol cumaya kadar beklicem artık Önce ptt sonra da ziraate giderek bakıcam artık alınca mesaj yazarım buraya.. Teşekkkür ederim.

yarın 10 mart ve cumartesi banka kapalı olur 12 martta yatmazsa artık ne diyim bilmiyorum

Varmı ilkkez maaş alıcak toplu parasını alan arkadaşımız..

evet hala toplu para denilen parayı alamadık ne zaman alacağımızda meçul aramadığım yer kalmadı zonguldak vali yardımcısına bile çıktım oda çok yeri aradı ama bir cvp alamadık sadece yatacak deniliyor okadarr bimere şikayet ettim kaç defa onlarda hikaye verdikleri cvp sosyal güvenlik kurumu pirimsiz ödemeler daire başkanlığına gönderdik bukadarr biz daha çok bekleriz arkadaşlar toplu para içinn

Arkadaşlar, sicil numaranızla bankaya Pazartesi günü gidin. Tabi bunu online ödeme tarihi olarak yirmi gunden fazla geçenler için söyluyorum. Sicil numaranızla ilgili hesaba bakmalarını isteyin. Gerekirse müdüre çıkın. Paranın yatırılıp yatırılmadıgını yeniden kontrol edin. En azından bir aydan fazla toplu parasını almayı bekleyen gidebilecek birkaç arkadaşımız bunu yaparsa sevinirim. Haftaya artık toplu paraların yatırılmasını umuyorum.
Pazartesi giden arkadaşlar halen paranın yatmadıgını teyit ederse duruma bakarız artık. Hangi telefonu ve Kurum'u söylesem muhatapsız kalıyorsunuz. O yüzden artık bişi söylemeyi düşünmüyorum. Pazartesi bakalım paralar yatmamışsa gereğini düşünürüz artık.

ben sicillede bakıttım ablacığım ama yinede yokk gitmediğim çalmadığım kapı kalmadı benim belkide benim kadar hiçbir arkadaşımız mücadele etmemiştir aslında bir olup muhatabımız olan kuruma yüklenelimm

nenim onlıne tarihim 13,01,2013

pardon 13,01,2012

Tamam ablam yarın bir de ben bakayım o halde. Sonra dönerim size.

birde engell maaşlarının aylık ödenmesini talep ettim başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığına dilekçe gönderdm aynen şöyle:
****************************************************************************************
İlgili makama,

Bilindiği üzere 2022 sayılı kanun kapsamında Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz türk vatandaşlarına üçer aylık dönemlerde maaş verilmektedir.

2022 Sayılı kanun gereği maaş alan kişiler üç aylık sürenin çok uzun olduğunu ve maaşların üç aylık olarak değil aylık olarak ödenmesini talep etmekteler.

Ekonomik yoksunluk içinde olan bu arkadaşlarımız üç ay gibi uzun bir süre maaş beklemek istememekteler. Bu nedenden dolayı bende siz sayın ilgililere bu mesajı atma ihtiyacı duydum.

Konuyla ilgili olarak gerekli düzenlemenin yapılmasını 2022 sayılı kanun kapsamında maaş alan arkadaşlarımızın bu mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini arz ve talep ederim.

nereye yazarsak yazalım toplu paralardan tık yok arkadaşımm ben defalarca yazdımm

erhan.67 bu ay içinde öderler . bende bekliyorum hala .belkide bugün bankadan alabiliriz yatmış olabilir devamlı kontrol etmek lazım

bana bugün toplu parayla ilgili ödeme emri geldi bankaya gittim ama çekemedim para yatmamış dediler yine anlamadım gitti arkadaşlar alan varmı bugün toplu ödeme öğrenebilirmiyim

o zaman yakındır bu zamanlarda alırız parayı erhan....banada ödeme emri kağıdı gelirmi acaba

Üst Alt