Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012'de memur oldum. Emeklilikte yeni yönetmeliğe mi tabiyim?

Myopathy86

EMeklilik talebini yaparken anlaşılır ne olacağı. Belki bir yazım hatası yaptılar, süreç resmi olarak başlayınca doğru olanı yaparlar.

Ben bir hak kaybı yaşamam değil mi hocam? İnanın süreç oldukça yıpratıcı geçiyor, bürokratik engellerle uğraşıp duruyoruz. İlerde bir sorun olsa bir yanlış yapsalar derler ki size şundan şundan dolayı farklı bir işlem yapılmış, şu aldığınız ücretleri geri verin. Yine hatali biz oluruz. Özellikle SGK da inanın işleyişi bilmeyen çok kişi var iş bilmeyen birinin eline düşenin vay haline!

Size son bir şey daha sormak isterim hocam, ben bu durumda emekliliği hak etmiş oluyorum artık değil mi? Başvuru yaptığım zaman emeklilik işlemlerimi başlatacaklar diye düşünüyorum.

2008 yılı öncesi sigortalı hizmet süresi olanlar, 2008 yılından sonra memur olurlarsa, yaş açısından 5434'e ama emekli aylığı yönünden 5510'a tabi olurlar.

Son düzenleme:
Malulen olacaksinizda engelli raporuyla malulen olunmaz nasil oluyor şaşirtici

Üst Alt