Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 EKPSS girecek olan Önlisans mezunlarının tanışma platformu
Merhaba arkadaşlar. Bende önlisans mezun uyum ve ekpss te girmeyi düşünüyorum. Ne zaman rapor almam gerekli hi bilgim yok. TCDDyi normal olarak kazandim fakat goz doktorun olumlu rapor vermeyeceğinissöyledi ve çok üzülüyorum eğer verseydi 15 güne is basit yapcaktim . ama olmayacak gibi bende ekpss yi düşünmeye basladim yardimci olursaniz çok sevinirim iyi günler.
S.a Kardeş ilk olarak yapman gereken dev has. % 40 ve üzeri rapor almak olacak ama 27.04.2014 önce raporun çıkması lazım ki sınava başvurabilirsin geresi gelir zaten önemli olan raporu alabilmen göz ve diğer rahatsızlıklarını dile getir toplam da % 40 ve üzeri rapor alman dır.. vesselam...
1998 de turizm ve otelcilik ön lisans mezunuyum hazırlanıyorum kendi kendime bakalım olur mu? çok zaman geçti bilgiler çok derinlerde. peki mezun olduğumuz bölümün bize ne gibi avantaj yada dez avantajlar sağlar bilen var mı?
Slm arkadaşlar. Önlisans elektronik mezunuyum. Daha once kpss ye normal olarak giris yaptim. Bu sene özürlü olarak giriş yapicagim. Subatta yapilan basvurularin dışında sinava kadar yapilacak bisi varmi? ÖSYM merkezinden basvuru yaptim.
arkadaslar merhaba ben Ali böbrek nakli oldum %70 oranım var 23 yasındayım ama ben üniversite okuyorum 4 yıllık Gıda Mühendisliği ben de bu sınava girmeyi düşünüyorum amma velakin orta öğretim mezunu olarak gireceğim herkese başarılar dilerim bide bu sınavın kpss ye göre eksiği ya da fazlası nedir konu bazından beln varsa çok sevinirim
önlisans tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik mezunu olacagim bu sene. Ekpssye cok sıkı calisiyorum. En az 40 net yaparim inşAllah. Saglik teknikerlerinin atanma durumu nedir arkadaşlar. Normal kpssde minimum 80 puan istiyor. Ekpss de ne kadar olur ?
arkadaşlar sizce bizim sorularımızın zorluk derecesi nasıl olur? muhasebe mezunuyum ben de. bir de tarihten Osmanlı siyasi tarihi ve Atatürk sonrası soğuk savaş dönemi eklenmiş normal kpss ye. bizim kılavuz da buna dair bir şey yazmıyor dahil değildir herhalde değil mi şunun şurasında 1 ay zaman kaldı ek konular eklenmesin çalışmalarımıza