Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2014 EKPSS lisans soru ve cevapları, Aslında kimine var kimine yok. Elinde olanlar var ama vermiyorlar. Özellikle belirtiyorum. Ben 2014 EKPSS sonrası bu forumda lisans soruları ve cevapları paylaşıldı. O konu başlığını çok aradım ama bulamadım. Kasıtlı olarak kaldırmışlar. Ve kimseye vermiyorlar. Çok yakın arkadaşlarına veriyorlar sanırım.
ben de burda gördüm birisi paylamıstı kitabını sipariş verdim netten,evime geldi
sorular burada anlatılan kadar kolay değil kesinlikle,normal kpss den bir farkını göremedim,sadece konular farklı mesela ekpss den sözel sayısal mantık yok...
Kitabı alan arkadaşlar soruları tarattırıp veya cep telefonu ile resmini çekip yandex e yükleyip bizlerede link gönderebilir mi ? green16 senin telefonun yoksa arkadaşlarınında telefonu yok mu ? Sana zahmet 20 dakikanı ayırıp fotoğrafları yandexe yükleyip linkini gönderebilirmisin ?