Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2014 ekpss lisans soruları nereden bulunabilir?

nanelimon

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sorular bazı forumlarda var dendi ancak herhangi bir yayında veya forumda göremedim sadece sorulların %10u var nereden bulabilirim?

2014 EKPSS lisans soru ve cevapları, Aslında kimine var kimine yok. Elinde olanlar var ama vermiyorlar. Özellikle belirtiyorum. Ben 2014 EKPSS sonrası bu forumda lisans soruları ve cevapları paylaşıldı. O konu başlığını çok aradım ama bulamadım. Kasıtlı olarak kaldırmışlar. Ve kimseye vermiyorlar. Çok yakın arkadaşlarına veriyorlar sanırım.

forumda adam kayırmaca oldugunu sanmıyorum ? şayet varsa ayıp edıyorlar

ben de var soruları da cevapları da

ama cep telefonum kameralı değil, fotoğraf makinesi de yok ondan çekip koyamıyorum

cep telefonu buldugum zaman koyucam, yani elinde sorular olan neden paylaşmaşsın ki ? imkan yok sadece

Acaba siz nerden buldunuz. Biz de ordan alalım . Ve sorular nasıl zor mu kolay mı. Teşekkürler...

ben de burda gördüm birisi paylamıstı kitabını sipariş verdim netten,evime geldi

sorular burada anlatılan kadar kolay değil kesinlikle,normal kpss den bir farkını göremedim,sadece konular farklı mesela ekpss den sözel sayısal mantık yok...

Kitabı alan arkadaşlar soruları tarattırıp veya cep telefonu ile resmini çekip yandex e yükleyip bizlerede link gönderebilir mi ? green16 senin telefonun yoksa arkadaşlarınında telefonu yok mu ? Sana zahmet 20 dakikanı ayırıp fotoğrafları yandexe yükleyip linkini gönderebilirmisin ?

Arkadaşlar yayın yargı yayınları mı öyle bir söylenti var ancak bulamadım en azından yayının adını verseniz

2014 ekpss çağdaş türk ve dünya tarihi konularından sorular..?

Arkadasım bu site vermiyor 10 gözükmüyor 2 si görünüyor

Üst Alt