Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2015/1 EKPSS tercih robotu ve kadro sayısı hakkında bilgi

Ankiloz ;Geçmiş örnekler de baktılar ki tercih kılavuzu erken yayınlanınca tepki çok oluyor , Eylem ve benzeri durumlar oluşuyor . bazen kimileri bu durumu siyasileştiriyor zannımca bu sebeplen kılavuz yayınlanmıyor . Ama bu üzücü bir durum keşke yayınlansa . Birde günlerdir bekliyorum formda biri de olsa bu konuyla ilgili bir başlık açacak mı yorum paylaşacak mı . Ama ses seda yok . bir değişik bir durum da İlk Ömss nin heycanından eser yok

Son düzenleme:
Valla seçim öncesi bir harekette yapmadığına göre hükümet bizim sınav ve atama işleri başka bahara kaldı gibime geliyorç. Hoş girsekte sınava iyi puan alsakta atanamıyoruz oda ayrı..

Bugün Yarın Açıklanır Cumaya Kadar açıklanmazsa Bence Pazartesine kalır

arkadaşlar benim düşüncem şu;
bu medya (trt,atv) eğer gerçekten çok güzel bir kadro verilecek olsa 1 ay öncesinden ballandıra ballandıra haber yaparlardı engellilere müjde bilmem ne felan ama görüyoruzki medyada da ses seda yok o yüzden hiç umudum yok ama inşallah yanılırım

Vallahi öyle görünüyor 6.800 gibi bir rakamdan söz ediliyor ama sanmam 5.000-6.000 arası gibi geliyor bana sürekli

o zaman zahmet edip atama yapmasınlar gerek yok boşuna engelli milleti heyecanlandırmasınlar bizler engelli insanlarız tansiyonumuz kalbimiz şekerimiz kolesterolümüz herşey bizde mevcut öldürmesinler bizi ne diyim :)

kardeşim %3 olayını adam akıllı yapsalar suan en az 3500 kadro var ellerinde :D ama zahmet edip onu bile yapmıyolar

ÖSYM nin sitesinde 2015 içinde ekpss için tek tercih tarihi var. Kpss için 2 tarih verilmiş. Bu da demek oluyor ki, 2015 içinde bir defa engelli ataması yapılacak. Bir defa atama yapacaklarsa yüksek bir sayı olması gerekir. 25 binden fazla engelli kadrosu boş iken 3-5 bin atama yapmaları çok çok saçma olur. Ben 10 bin gibi bekliyorum sayıyı. Umarım buna yakın bir sayı olur ve geçen tercihte açılmayan motor teknisyenliği kadrosu açılır. Yoksa 80,37 puan ile düz memurluk çok zor gelir hizmetli kadrosu da belki..

ankiloz

dostum hevesini şevkini kırmak istemem ama biz 85-86 puanla hizmetliye razı olacak durumdayız :)

Geçen tercihte Hakkari 83 ile hizmetli aldı diye hatırlıyorum. 85 86 puan ile nasıl giremediniz..

Şimdi tekrar baktım Doğu illerinin çoğu 83 84 85 puanla hizmetli almış. Sizin Puanınız 85 bile olsa orayı tercih ettiğiniz de yerlesmemeniz mümkün değil. Bütün tercihleri batıdan mı yaptınız. ��

ilk atamada hizmetli 83.42 yi gördü hatta bazı yerlerde daha düşüğü... Ben şunu bilirim şunu söylerim bir çoğu hizmetli yazmıyor zaten... Ve yazmadıkları gibi doğuyuda seçmiyorlar... Bu yuzden doğuyu yazan düşük puanlılarda atanıyor... 83.41 benim puanım :)) kısmet...

Evet arkadaşların çoğu doğuyu tercih etmiyor.
83,41 ile atanmaman mümkün değil dostum.
Şimdiden hayırlı olsun sana..

kardeşim hepimiz için en hayırlısı olsun... evet bu puanla normal kpssde olsa atanırdım... ama kadro verilmiyor tedirginliklerim var... özel sektörde adam yerine konulmuyorsunuz... Burası eskiden devlet kurumu olduğu dönemde olsa dünyaya bedeldi. ama şimdi sadece beyaz yaka diye bir kavrama daha çok değer veriyorlar... ayrıştırmışlar fazlasıyla...Kadro için ankaralara çok gittik... Bu sitede dahil hiç bir site desteklemedi EKPSS'yi... Yanlış anlaşılmasın karalama yapmıyorum... Sadece Tüm Engelliler , Engelli STK'ları , Engelli Dernekleri , EKPSS ye giren 120 bin arkadaşımız zaten 70 in altındakiler nasıl olsa atanamayız diye hiç destek vermediler... Sahipsiz olursanız Sahip çıkmaz size kimse... Bizler birbirimize sahip çıkamadık... Hayırlısı olsun...O yuzden atanmak için kadro sayısı önemli... İnşallah herkes için güzel olur... Bu arada senın puan kaç

Benim puan 80,37. Bölümüm motor teknolojileri. Geçen tercihte kadro açmadılar. Bu tercihte açarlar inşeallah. Yoksa düz memurluk biraz zor hizmetli de belki.

evet arkadaşlar doğuyu yazmadım doğrudur memurlukta heryeri yazdım hizmetlide kısıtlı yerleri yazdım sadece birde şu var 85-86 puanla hizmetliyide bari istediğimiz yere atanalım bari haksızmıyım...

@csgbfarukcelik: Engelli adayların atamalarının yapılacağı (4.682) adet kadro ÖSYM Başkanlığına gönderdik

Çok saçma çokkkkkk.. sadece 4682 kadro..

[FONT=Tahoma]2015 yılı engelli memur yerleştirmelerine ilişkin olarak kamu kurum ve kuruluşlarınca Başkanlığımıza bildirimi yapılan kadrolara ait Nitelik Kod Kılavuzu ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Bu kapsamda;
- İlkokul/ilköğretim/ortaokul eğitim seviyesinden 470,
- Ortaöğretim(lise) eğitim seviyesinden 2605,
- Önlisans eğitim seviyesinden 775,
- Lisans eğitim seviyesinden 832 adet olmak üzere,
toplam 4.682 adet kadro için yerleştirme işlemi gerçekleştirilecektir.[/FONT]

[FONT=Tahoma]Tercih işlemleri 16-24 Nisan 2015 tarihleri arasında www.osym.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Kamuoyuna saygıyla duyurulur.[/FONT]

kursad bu sayıları nerden aldın hangi kurumda

Tedas01

Kesinlikle durum bundan ibaret, bu atamada doğu hizmetliler 80 bile görebilir , çoğu kişinin batı hizmetli ve memurlugu tercih etmesi, doğudaki puanları baya aşağı çeker ,

tercihler 16 -24 nisanda peki atama sonuçları ne zaman açıklanır?

Üst Alt