Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016/1 ekpss ile hala işe baslamayan var mı?

Bekleyecek halim kalmadı inan heves falan kalmadı plan yapamıyorum

Ben de başlayamadım 7 aydır. Sizin kurum hangisi? Benim TKHK

Kültür ve Turizm Bakanlığı bekliyorum

Güvenlik Soruşturması uzun sürüyor malesef

Evet güvenlik soruşturması ama bu kadar uzatmaları da tuhaf bence işi ağırdan alıyorlar engelliler o kadar da önemli değil ne de olsa!!

sadece engelliler değil ..sağlık bakanlığı istifa sonrası dönüş kurasını kazananlar da 1 senedir bekletiliyor güvenlik soruşturması nedenliyle..ohal döneminde olmamızdan dolayı süreyi uzattıkça uzatabiliyorlar...

kültür bakanlığı ilk defa güvenlik soruşturması yapıyor. normalde yapmıyordu. bn sağlık bakanlığına atandım güvenlik soruşturması yapmadan 3 ay bekletildik. işe girdikten sonra güvenlik soruşturmalarımız istendi. şuan 6 aylık memurum

Son düzenleme:
bizde henüz başlamadık arkadaşlar ankara büyük şehir belediyesini kazandık hatta biz evrakları bile yeni verdik 1 ay anca oldu daha güvenlik soruşturması olacak falan daha çok bekleriz gibime geliyor

ysrkrdmr

sadece evrak alımı için aylarca beklettiler sizi. daha soruşturmaya yeni başlanmıs anladıgım kadarıyla bir 6 ay da öyle beklersiniz.

Gs3434

evet sanırım öyle oldu evrakları bile yeni teslim ettik soruşturma başlamış sanırım bir çok arkadaşın evine soruşturma için polisler gelmiş bana henüz gelmedi inşallah çok sürmez başlamamız

benim anlamadıgım normal kpssden atananlar bizden sonra açıkladılar ve bizden önce baslıyorlar

engelliler okadar önemli degil gözüyle bakıyorlar çok bekledik daha nekadar bekleriz bilmiyorum,,

referandum sonrasına kaldık sanırım.

S.a arkadaşlar İstanbul büyükşehir belediyesine atandım.7 ay oldu .ibb ye atanan varmi aranızda.

Güvenlik soruşturması bittikten sonra komisyon mu kuruluyor?

Yardımcı olurmusunuz acaba ? Kurum resmen konuşmama yemini etmiş sanki

Ben de Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bekliyorum, 7 ay oldu, halen soruşturma bekliyoruz. Polisler falan da geldi gitti.

Arkadaslar ekpss ile atanip benim gibi bekleyen varmı

Arkadaşlar iyi günler ben atamamin üstünden 6 7 ay geçmesine rağmen hala olumlu olumsuz bir cevap alamadım güvenlik soruşturması devam edecekmiş benim gibi bekleyen kimler var yada bir bilgisi olan

Bana polisler de gelmedi. Bulunduğum ilçenin emniyet müdürlüğüne gittim (aralık ayında ) soruşturman yapılıp evrakların gönderildi denildi.

Arkadaşlar beraber bir şeyler yapıp Ankara ya gitsek topluca bir yerlerle görürsek

Hepimiz bekliyor sak neden Bir şey ler yapmıyoruz kaç ay geçti bizden sonra atanan herkes işe başladı

Polis adrese gelip ne diyor ki arkadaşlar yani tam olarak

Kurumlarda komisyon olayı varmi arkadaşlar yoksa güvenlik soruşturması bittiği gibi mi başlatıyor lar

Ne yapılabilir ki arkadaşlar fikri olan varmi

Ankara ya gidelim beraber derdimizi anlatacak birini bulalım böyle olmaz ki iş başı yapmayan herkese ulaşıp beraber gidelim yoksa daha kaç ay sürecek böyle

Bimer e yazsak bile gelecek cevap soruşturma aşaması bitmediginden diye başlayacaklar. Ben varım nereye gidilecekse hep birlik olup gidelim.

Üst Alt