Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sadece engelliler değil ..sağlık bakanlığı istifa sonrası dönüş kurasını kazananlar da 1 senedir bekletiliyor güvenlik soruşturması nedenliyle..ohal döneminde olmamızdan dolayı süreyi uzattıkça uzatabiliyorlar...
kültür bakanlığı ilk defa güvenlik soruşturması yapıyor. normalde yapmıyordu. bn sağlık bakanlığına atandım güvenlik soruşturması yapmadan 3 ay bekletildik. işe girdikten sonra güvenlik soruşturmalarımız istendi. şuan 6 aylık memurum
bizde henüz başlamadık arkadaşlar ankara büyük şehir belediyesini kazandık hatta biz evrakları bile yeni verdik 1 ay anca oldu daha güvenlik soruşturması olacak falan daha çok bekleriz gibime geliyor
evet sanırım öyle oldu evrakları bile yeni teslim ettik soruşturma başlamış sanırım bir çok arkadaşın evine soruşturma için polisler gelmiş bana henüz gelmedi inşallah çok sürmez başlamamız
Arkadaslar ekpss ile atanip benim gibi bekleyen varmı
Arkadaşlar iyi günler ben atamamin üstünden 6 7 ay geçmesine rağmen hala olumlu olumsuz bir cevap alamadım güvenlik soruşturması devam edecekmiş benim gibi bekleyen kimler var yada bir bilgisi olan
Ankara ya gidelim beraber derdimizi anlatacak birini bulalım böyle olmaz ki iş başı yapmayan herkese ulaşıp beraber gidelim yoksa daha kaç ay sürecek böyle