Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS sonuçlandı açıklandı!

Nie yapmasn yaa neyin ne olcgi bellimi yanlis tercihler oluyo gecen sene 80lerle atanamayan 60larla atananlari gordm ben bnce yapin tercihinizi

nasipse gelir bulur şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden umutsuz olmayın arkadaşlar her şey bir sebeb üzerine kurulmuş olmaz diye bişey yok yeterki nasip olsun

Genel yetenek : 26 doğru 4 yanlış
Genel kültür : 15 doğru 14 yanlış
Ekpss P3 puanı : 79,6975
Başarı sırası : 1912.
lisans tan arkadaşlar atanma şansım var midir bursa da memur olabilir miyim ilk atama da?

leoner
Evet yaklaşık 3 puan fark var yani geçen seneki atamalara göre 2-3 puan ekleyip öyle kıyas yapılmalı...

MeçhulAdam
Her zaman şans vardır doğru yerleri yazarsa gelebilir son atamada 2 yıl sonra yani, şansını denesin tabi...

4406.sıradayım ilk atamada hizmetli olarak atanabilirmiyim. Deneyimli arkadaşlar bi yardımcı olun, Rabbimde size yar ve yardımcı olsun

79,40 puanım var 3380 sıradayım lise cıkışlı olarak bu 2 sene içinde atamam olur mu acaba

Mrb arkadaslar Ben onlisans adalet myo mezunuyum. 77 puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim

sen ne zeki şeysin öle
gözyaşı rumuzlu arkadaş ilyas arkadaşımız gayet makul birşey yazmış neden öyle kinayeli imalı bir cevap yazdın mesaj sayına bakıyorum çok az sanki bu foruma sadece insanları kızdırmak küçümsemek için girmişsin dün 100 aldım dediğinde böyle düşünmemmiştim günahını alıyorlar dedim ama baya senin amacın paylaşım değil

benim umudum kalmad bütün hayallerim yıkıldı lanet olsun ... :(
ben normal KPSS yede başuracam şansımı birde orda denityecem ....

Puanım : 82

Başarı Sırası : 2198

Mezuniyet durumu : Ortaöğretim İmam Hatip Mezunuyum

Memur olarak atanabilir miyim arkadaşlar ? yada hizmetli olarak ?yardımcı olun azcık

merhaba sadece imamhatiplilerin yazabildiği yerler var imamlık,gassallık, kuran kursu öğreticisi gibibüyük ihtimalle bunlardan biri gelir. hayırlısı olsun

merhaba sadece imamhatiplilerin yazabildiği yerler var imamlık,gassallık, kuran kursu öğreticisi gibibüyük ihtimalle bunlardan biri gelir. hayırlısı olsun

peki mülakat ve yeterlilik belgesi isteniyor mu ? bide bazı atanan engellilerin atamasını iptal ediyorlarmış engelinden dolayı.. İmam hatip dışında istediğim yeri tercih edebiliyor muyum ?

erola maalesef 2018 de sınav.
Bu sınavda 85 in altına düşmemek gerekirdi çok rahat 85 90 yapilabilirmis

Ortaöğretim için konuşuyorsanız doğrudur ancak lisans adına konuşuyorsanız yanlışınız var.Geçmiş atamalara bakılırsa 80 alan biri bile rahat atanmış ilk atamada.Milleti boşuna korkutuyorsunuz.Üstelik 6000 kadro açılacak, bu sayı önceki sınavda 4800 lerdeydi:)

gözyaşı rumuzlu arkadaş ilyas arkadaşımız gayet makul birşey yazmış neden öyle kinayeli imalı bir cevap yazdın mesaj sayına bakıyorum çok az sanki bu foruma sadece insanları kızdırmak küçümsemek için girmişsin dün 100 aldım dediğinde böyle düşünmemmiştim günahını alıyorlar dedim ama baya senin amacın paylaşım değil

leoner hanım (adınızı bilmediğim için bu şekilde hitap ettim). arkadaşın beyni ufak olduğu için herkesi küçümsemeye çalışıyor. çok fazla umursamamak gerekir :)

bence 50 lerde alan arkadaşlar bile tercih yapsın düşünün bir kadro var ama kimse orayı tercih etmemiş bir puanı bile olsa tercih edeni alırlar

bence 50 lerde alan arkadaşlar bile tercih yapsın düşünün bir kadro var ama kimse orayı tercih etmemiş bir puanı bile olsa tercih edeni alırlar

hocam peki o tercih edilmeyen yere yerleşildiğinde kendi ikamet ettiğimiz şehre tayin istersek (işlemin adı tayin diye geçmeyebilir net bilgim yok yanlışım varsa düzeltin) sıkıntı yaşanır mı yoksa süreç başarıyla tamamlanır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim :)

kardeşim seni yanlış bilgilendirmek istemem ama 1 sene çalışmak zorundasın ben bir sene başka şehirde çalışıp memleketime dönebildim ama şu anda değişmiş olabilir

Bence de bu sınav normal sınav gibi değil tercihler de boş geçmemek gerekir diye düşünüyorum doğru tercih çok önemli hiç şahit olmadım ama çok duydum daha düşük puanların yerleştiğini ve yükseklerin gidemediğini

Hayirli cumalar arkadaşlar adalet myo mezunuyum. Onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim

Atanırsın kardeş sıralaman iyi yani puanında fena sayılmaz bence seçeceğin tere göre değişir ama çok sıkıntı olacağını sanmıyorum atanırsın yani geçen alımlarda yanlış hatırlamıyosam 73 e felan düştü ki bu yıl daha aşağıya da düşer bence puanlar geçen yılların aynı netlerine göre 2 -3 puan düşük geldi yani

arkadaşlar tercih çok önemli. heryerde her ilde çalışırım derseniz yazın. ben bulunduğum ili yazmak için 2014 sınavının 2. atamasını bekledim.

Ysrkrdmr said kardesim eyvallah ama hic umudum yok onlisansa cok az kadro veriliyor

Zamanın Ötesinde

normalde isteniyor. ama engelli de isteniyor mu bilmiyorum. onu araştırman lazım. mesela öğretmenlik için normal kpss de eğitim ve alan bilgisi sınavı var ama ekpss de yok. (istenmiyor) imamlıkta nasıl bilmiyorum. tabi ki bunlar sadece imamhatiplilerin yazabileceği yerler extra olarak memurluk ya da hizmetli yazabilirsin. ama önceliğin imamlık,gassallık vb. olsun hem bu taraf hem diğer taraf kurtulur.

Salmanctr

6000 kişi alınacakmış kardeşim eğer çark etmezlerse bu sayının içinde en az 1000-1200 ön lisans alacaklar aş işte sana sıralama 2. Alımlarda kral gibi tercih yaparsın eger ilkte gidemezsen

Engel_yoK

yaşamazsın kardeş tayin istediğinde en kısa süre de çıkartırlar. hastalığını ve raporunu gerekçe göstererek tayin dilekçesi yazarsın olur. pek sıkıntı yapmazlar engellilerin böyle bi hakkı var. hiç bekleme yapman gerekmiyor.(ama bazı kurumlar tayin döneminde değerlendirme yapıyorlar şubat ve temmuz da) atanma ve işe başlamanda ekimi buluyor zaten şubata birşey kalmaz. engelli olmayanlar için 1-2 sene beklenmesi gerekiyor.

Üst Alt