Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
gözyaşı rumuzlu arkadaş ilyas arkadaşımız gayet makul birşey yazmış neden öyle kinayeli imalı bir cevap yazdın mesaj sayına bakıyorum çok az sanki bu foruma sadece insanları kızdırmak küçümsemek için girmişsin dün 100 aldım dediğinde böyle düşünmemmiştim günahını alıyorlar dedim ama baya senin amacın paylaşım değilsen ne zeki şeysin öle
Puanım : 82
Başarı Sırası : 2198
Mezuniyet durumu : Ortaöğretim İmam Hatip Mezunuyum
Memur olarak atanabilir miyim arkadaşlar ? yada hizmetli olarak ?yardımcı olun azcık
lisans için mi dediniz bunu80 in altına artık 3. atama da düşer o da 2017 de anca.
benim umudum kalmad bütün hayallerim yıkıldı lanet olsun ...![]()
ben normal KPSS yede başuracam şansımı birde orda denityecem ....
merhaba sadece imamhatiplilerin yazabildiği yerler var imamlık,gassallık, kuran kursu öğreticisi gibibüyük ihtimalle bunlardan biri gelir. hayırlısı olsun
gözyaşı rumuzlu arkadaş ilyas arkadaşımız gayet makul birşey yazmış neden öyle kinayeli imalı bir cevap yazdın mesaj sayına bakıyorum çok az sanki bu foruma sadece insanları kızdırmak küçümsemek için girmişsin dün 100 aldım dediğinde böyle düşünmemmiştim günahını alıyorlar dedim ama baya senin amacın paylaşım değil
bence 50 lerde alan arkadaşlar bile tercih yapsın düşünün bir kadro var ama kimse orayı tercih etmemiş bir puanı bile olsa tercih edeni alırlar