Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 EKPSS'ye şimdiden çalışmaya başlayan var mı?

Tabiki doğru olan budur ilerleyen zamanlarda yani konular tamamlanınca bu soru sayısını 400-500 hatta yapabiliyorsanız 700 lere çıkarmanız sizin açınızdan yararlı olacaktır ama şunu da belirtmekte fayda görürüm ki fazla soru çözmek değil soruları kavrayarak çözmek önemlidir.

Geometri benim de sıkıntı. Geometride aşırı derecede çok soru çözmek gerekiyor. Ben daha başlamadım o derse yarın başlamayı düşünüyorum. Şenol Hocanın ders videoları iyi bi bakın isterseniz. Bi sorum daha olacak.. Matematik Geometri ve Tarih le başladım ben. Günde toplamda kaç soru çözsem iyi olur? Şöyle yapıyorum.. Bi konuyu bitiriyorum o gün o konuyla ilgili en az 150 soru çözüyorum. Bu sistem doğru mu sizce? Önlisanstan 90 üstü almak istiyorum ben o yüzden sordum..

evet bence yönteminiz doğru bir sözel bir sayısal olması güzel yalnız geometride mantık kavrarsanız formüle bile ihtiyacınız olmayan sorular karşınıza çıkacaktır(tabi ki sırf formül olan sorular da var zaman kaybetmemek açısından ezberleyebiliyorsanız ne mutlu). özellikle üni. hazırlık kitaplarından konu konu bitirmenizi öneririm ve bitirdiğiniz konuları bitirdim diye bırakmayın yeter ki. Başarılarrrr

merhaba arkadaşlar
bende çalışmak istiyorum 2016 ekpss. dediğiniz gibi nereden başlayacağım onuda bilmiyorum. dersaneye gitmek istiyorum. hangi dersaneyi tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar

Hacer hanım en zayıf olduğunuz ders hangisiyse ondan başlayın.Bulunduğunuz yerdeki dershaneleri gerekirse tek tek gezin dolaşın ferah olmasına dikkat edin zira çalıştığınız yer çok önemlidir.Yayınlara hocalarına dikkat edin.

En zayıf olduğunuz dersi de anlamak için şu yolu izleyebilirsiniz mezuniyetiniz ne ise onunla ilgili 2012 e-kpss sınavını çözün eksiklerinizi belirleyin tavsiyem budur.

tavsiyelerinz için de teşekkür ederim deep_blue85 . hemen dershaneleri araştırmaya başlıycam. çünkü bir yerden destek almam lazım planlı düzenli bir çalışma için...

Teşekkürler Ayşegül Hanım.. Bugün doğrudan açılar çalıştım bir sıkıntı yoktu.

Bizim sınav hangi ay olur acaba? KPSS daha geç olduğu için konular yetişmeyebilir çünkü. Ona göre kurs seçmemiz lazım.

Teşekkürler Ayşegül Hanım.. Bugün doğrudan açılar çalıştım bir sıkıntı yoktu.

Bizim sınav hangi ay olur acaba? KPSS daha geç olduğu için konular yetişmeyebilir çünkü. Ona göre kurs seçmemiz lazım.

insanogluinsan;

geometride aslında soruyu çözmek için 2-3 yol vardır ancak gördünüz gördünüz çözüm yolunu göremezseniz zamanınızı yer bitirir bu nedenle soru çözümüne ÇOK SORU ÇÖZÜMÜNE DİKKAT ! çözemediğiniz sorunun çözümüne bakmak yerine bi kaç dk hatta saat o soru ile ilgili düşünün çünkü şimdi zaman sorununuz yok ve düşünerek şimdi zaman harcasanız bile sınava kadar pratikleşeceksiniz (en azından benim öyle olmuştu 2014 KPSS 20 net matematik yapmıştım) ezbere kaçmamanız açısından iyi olur ezber bilgiler sınav anında uçuyor gidiyor (ezberim çok kötüdür de )açıların başlangıcı çok önemli özünü kapmaya çalışın derim sonrası çorap söküğü gibi gelir üçgende paralel kenarda dairede açılar kolaylaşacaktır sınavda EKPSS ye hiç girmedim ama nisanda olmuş önceki 2 sınav zaten sistem sürekli değiştiğinden takip edeceğiz artık ösym duyurur aslında kaldırırlar ya da kurumlar kendi sınavlarını yapar diye de korkmuyor değilim ama bunlar benim korkularım öyle ya da böyle bi sınav olacak sonuçta HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...

Amin.. Geometride çok soru çeşidi ve çözüm şekli olduğu için gerçekten çok soru çözmek gerekiyor.. Bugün başladım işte geometriye hayırlısı..Dediğiniz gibi KPSS kalkarsa kurumlar KPSS benzeri sınavlar yaparlar..

2016 e kpss sınavı

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben Ortopedik engelliyim ve 752 engelim Özellikle bilgi sahibi arkadaşlara sormak istediğim ekpss sınavi zormu geçiyor ne tür kitaplarla çalışılmalı. Normal kpss ye göre derecesi nedir. ben seneye girmeyi düşünüyorum formalite icabı sınav oluyorlar falan diye kulaktan dolma duyuyorum onun için sordum.

Ben başladım. Sistematik bir şekilde ilerliyorum. Yaklaşık 12 ay var konular ancak biter.

Arkadaşlar bende ekpss ye girecem. 2014 te aldığım yediiklim yayınlarının kitabı var. birde bende bol bol ygs ve lys kitapları var hepsi daha gıcır onlarada çalışsam olur mu. ayrıca matematik temelim yok sözelden girme olayı varmı bu sınavda ? Kitap tavsiye edermisiniz ?

ben sınava 3 ay kala çalıştım yani 3 ay çalıştım datanın bi kitabı vardı özet konu anlatımlı ekpss kitabı 81 buçuk puan aldım matematikte hiç yapmadım matematikten anlamıyorum matematik çalışmadım

genel yetenekten 11 dogru 4 yanlış türkceden yani.... mat 15 tane boş genel kültür 27 dogru 3 yanlış 38 dogru ediyor

2012 ÖMSS ve 2014 KPSS sınavlarının soru ve cevapları bu forumda paylaşılmıştı. O konuların linkini de bulmak lazım. Geçmiş sorulara tekrar bakmakta yarar var. O konuların linkini bulan bilen arkadaşlar paylaşsın lütfen.

2012 sınavında lise mezunu değildim sınava girdim 68 mi ne almıştım . Sonra liseyi bitirdim oturdum ders çalıştım 90 puan aldım calisinca oluyor yani arkadaşlar. He istemediğim yer oldu orasi ayrı ama sonuçta kapağı attık 2016 da tekrar girmeyi düşünüyorum .

Arkadaslar 2012 2014 sinav sorularininin linklerini paylasabilirmisiniz

2016 ekpss için çalışma kitabı önerisi

Hangi kitabı alayım kazanan arkadaşlar hangi kaynaktan çatıştı yardımcı olurmusunuz dostlar?

merhaba arkadaşlar,
bende önlisanstan sınava gircem kısmetse .. tarihten osmanlı devletine kadar çalıştım daha önceden normal kpps ye hazırlandıgım için zaten bildiğim konular matematik cok kötü onun için tavsiye edeceginiz videolu anlatım varsa yazabilir misiniz lütfen.. bi de ben normal kpss kitaplarından hazırlanıyorum ekpss kitabı almam şart mı.. bunun için hangi kitabı önerirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar.. Ben lise mezunuyum ve ben de girmeyi düşünüyorum fakat hiçbir bilgim yok nasıl olur nasıl yol izlenir.. Sınav tarihi ne zaman? Başvururken neler yapılıyor?

Bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Her bilgiye gerçekten çok ihtiyacım var..

Merhabalar.. Bende ortaöğretim den giricem hangi yayınları tavsiye edersiniz ??

Bu sınavı iki kez kazanan biri olarak nacizane tavsiyem YARGI.. Ve yine aynı zamanda EKPSS konularını içinde barındıran KPSS Konu anlatımlı bir yayın evinin kitabı.. Birazcık ayrıntıya değinen her hangi bir yayın evinin kitabı olabilir, İhtiyaç mesela.

Üst Alt