Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2016 Yılı 2022 aylıkları için muhtaçlık sınırı belli oldu.

rugu hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,48 TL altındaysa sorun olmaz.

@Kalem net cevap alamadım aldığı burslar içinde mi geçerli bu?? kimi sadece sigortalı çalışanların maaşı kaale alınır diyor anlamadım ben. ikimizde çalışmıyoruz ve hanede başka kimse yok

rugu net cevabı vakıftan alırsın ablası:)
eger vakıf "ben engelli öğrencinin ve hanesinin gelir durumuna bakıyorum, zor durumdaysa bursu dikkate almayıp inisiyatif kullanıyorum ve maaşı baglıyorum" diyorsa sorun yok:)
ama yasal olarak sorun var:) mevzuata göre 2022 aylıgı gelir hesabına 2022 aylıgı haricindeki her türlü gelir dahil edilir. aldıgı burs da. ama bursa rağmen hanede kişi başına düşen aylık gelir 392,49 TL altındaysa 2022 aylıgı baglanır. aksi takdirde mümkün değil.

vakıflar bu konuda biraz inisiyatif kullanıyor. burs hariç eger hanedeki kişi başına düşen aylık gelir sınırın altındaysa bursu görmezden gelebiliyorlar. ama bunu hepsi mi, birazı mı, hangi vakıf yapıyor bilmiyorum:)

Üst Alt