Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 EKPSS tercihleri 29 Kasım'da yapılacak

tolgak321

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Alahıma şükürler olsun. Sonunda tarihimiz netleşti

89 Puan, 700 küsür sıralama sizce ortaöğretim memurluk için şansım nedir?

29 kasım 7 Aralığa kadar tercih yapılabilecek

ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden 534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2.504 kadronun

Durum vahim. 2.tercih 5000 kadro istemeliyiz. 83 den aşağa düşmez yoksa

Tercih klavuzu yayınlanmadı değil mi sadece tercih zamanı açıklandı

Tercih klavuzu tercihler açıldıgında açıklanır .

tolgak321 teşekkürler
Hmsre bence 1-2 gün önce yayımlanır çünkü tercih zamanı düşünsün mü tercih mi yapsın insanlar bir düşünme payı için önce yayınlarlar

Ortaöğretim 90 dan aşağısı atanamaz 534 kişilik açmışlar 87 puanla atanamıyorum şaka gibi, bu sınava girenlerin çoğu rahatsızlıkları yüzünden üniversiteyi bitirememiş insanlar, yapacakları işe sokayım.

ön lisans sıralama 10 çok şükür sonunda yerleştirmeler başlayacak ama ne gayazacağımı bilmiyorum düz memurluk

2016 da ilk tercihlerde 2500 kişi ortaöğretimden alınmıştı şimdi dalga geçer gibi 500 kişi alıyolar

Önlisans puanım 86 sıralamam 377 düz memurluk gelir mi acaba. 773 kişi alacaklar

Keşke ortaoğretimden hatrı sayılır bi rakam verselerdi ilkokulu da dahil etmeleri 2500 e skandal resmen sanki yeteri kadar az değilmiş gibi 86.94 le ikinci atamayi bekleyecez ya pes bide bunca zamandır bunu mu bekledik ?

Bu atanan 500 ogretmen. 2018 ekpss den atandi degil mi? Lisanstan kac puanla atandilar taban tavan puanlar yok mu veya tahmini puanlari en az kactir bilen var mi

Kim diyo 29 kasım

Ösymde öle bişi yok

Lisanstan 500 kişi gitti kardeşim. Bir çoğunun puanı yüksek. Beden eğitimi 81 le, görsel sanatlar ( resim ) bile 78 le kapattı. yani 500 kişinin hemen hemen hepsi 80 puan ve üstünde.

Hmm hayırlısı ösymde gider ozaman haber

Anca keyifleri geldi

87.3 puanımla atanamıyorum hastalığım sebebi ile üni kazandım okuyamıyorum ilk alımlarda ortaöğretime bu kadar az kontenjan vermeleri saçmalık bunun 2019’u 2020’si daha az olacak şansımız yokmuş önceki alımlar böyle olmamıştı

87lemi atanamıyon kim diyo atanamıyon

85 ve üzeri memurluk gelir hiç merak etmeyin canınızı sıkmayın arkadaşlar büyük ihtimalle memurluk 85 ten kapanır

Hizmetli ise 79 dan kapanır

sağlık meslek liseleri ve imamhatipler daha avantajlı az puanla atanırlar

kürşat12

neye dayanarak söylüyorsun bunu kardeşim milleti umutlandırma

düz memurluk minumum 93

hizmetli minumum 88

bakın bunlar benim tahminim ama sayılar bunu gösteriyor.

Sınava girmedim hiç kuraya katılabilir miyim

Çirkin Bey

Tabii 198 kişi kura ile alım olacak

Selçuk, kurumların talepleri doğrultusunda ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden 534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kadronun atama yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığı'na bildirildiğini açıkladı.

Üst Alt