Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tolgak321 teşekkürler Hmsre bence 1-2 gün önce yayımlanır çünkü tercih zamanı düşünsün mü tercih mi yapsın insanlar bir düşünme payı için önce yayınlarlar
Ortaöğretim 90 dan aşağısı atanamaz 534 kişilik açmışlar 87 puanla atanamıyorum şaka gibi, bu sınava girenlerin çoğu rahatsızlıkları yüzünden üniversiteyi bitirememiş insanlar, yapacakları işe sokayım.
Keşke ortaoğretimden hatrı sayılır bi rakam verselerdi ilkokulu da dahil etmeleri 2500 e skandal resmen sanki yeteri kadar az değilmiş gibi 86.94 le ikinci atamayi bekleyecez ya pes bide bunca zamandır bunu mu bekledik ?
Bu atanan 500 ogretmen. 2018 ekpss den atandi degil mi? Lisanstan kac puanla atandilar taban tavan puanlar yok mu veya tahmini puanlari en az kactir bilen var mi
Lisanstan 500 kişi gitti kardeşim. Bir çoğunun puanı yüksek. Beden eğitimi 81 le, görsel sanatlar ( resim ) bile 78 le kapattı. yani 500 kişinin hemen hemen hepsi 80 puan ve üstünde.
87.3 puanımla atanamıyorum hastalığım sebebi ile üni kazandım okuyamıyorum ilk alımlarda ortaöğretime bu kadar az kontenjan vermeleri saçmalık bunun 2019u 2020si daha az olacak şansımız yokmuş önceki alımlar böyle olmamıştı
Selçuk, kurumların talepleri doğrultusunda ilköğretim düzeyinden 198, ortaöğretim düzeyinden 534, önlisans düzeyinden 773, lisans düzeyinden 999 olmak üzere toplam 2 bin 504 kadronun atama yapılmak üzere Devlet Personel Başkanlığı'na bildirildiğini açıkladı.