Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 EKPSS tercihleri 29 Kasım'da yapılacak

Arkadaşlar Lütfen Cevap Verelim birbirimize ..!

Şimdi Ösym Den Baktım 2016 da Sınava girmiştim
Puanım 81 ortaögretim Tercihler ne zaman Yapılacak ?
Ve nereden Yapılacak ? Ösym gitmek Gerekiyor mu ?
İnternet sitesin den Yapılabilir mi

Tabii
E-devletten ÖSYM daha kolay yapılır bilgilerine bakılır

Zorro Tercihler ne zaman Yapılacak daha önce yapmamışım hiç sadece sınava girip 81 almışım

Ösym sitesinden tercih yapabilir miyim ?

Yoksa ösym nin yerine mi Gideceğim ?

çirkin bey tercih kılavuzu yayınlanınca üşenmeyip okursanız aradığınız her sorunun cevabını bulacaksınız 2016 ile ilgili bir açıklama olacaktır

Üşenip - Üşenmemek ne alaka Kardeş ?

Daha önce tercih Yapmadım bilmiyorum nereden nasıl Yapıldığını ..!

Madem bilgi veremeyeceksin, keşke üşenip kendince triplere girmeseydin tkahveci86
sahranil teşekkür ederim

sana tercih yapmayı a dan z ye öğretecek en güvenilir kaynak tercih kılavuzu çıkınca onu oku diyorum kötü bişey demiyorum ki bazı insanlar okumaya üşeniyo bölük pörçük ordan burdan bilgi alıyolar

tkahveci86 - Tamamdır kardeşim Teşekkür ederim.

Tercih kılavuzu ne zaman , nerede Yayınlanacak ?

Daha önce hiç tercih yapmadığım için , çok bilgim yok

Sence , sizce 81 puanla olabilir miyim Memur? Nasıl tercih yapmak lazım olması için

Bilgi verirseniz çok sevinirim

kendi yorumum, çok zor.. tercih kılavuzu ösym nin anasayfasında bulursun bulamazsan zaten burda link atarlar.. 30 tercih hakkını doldur allah büyük

198 kişimi kuradan çok fazla ya 8 on kişi alsalar yeterdi niye o kadar zorlamışlar

hacı diyarbakır tek tercih yazmayı düşünüyorum ama hangi kurumu seçeceğimi bilmiyorum öner’iniz nedir

arkadaşlar ortaöğretimden en düşük kaç puanla atanabiliriz.
bilişim teknolojileri mezunuyum da atanma ihtimalim varmı aceba

Lısans kac puanla kapatır?? Duz memurluk ıcın soruyorum tahmını bılgısı olan? 🙄

arkadaşlar ortaöğretim en son kaç puanla kapatır ben 84 aldım full hizmetli yazacam

İlk tercihlerini branşına versin herkes! Hem maaşınız 3001 düz memur dan daha yüksek olur hem de görev ve ünvan bakımdan kendinizi daha mutlu hissedersiniz. Okuduğunuz mesleğe ait görevi yerine getirmek en güzeli..

ŞEVKİ_50
Slm kardeş bende bilişim teknolojileri mezunuyum puan 81.22 nitelik kodum 6006 branş sıralamam 10 senin nasıl

Önlisans 84 puan 885 sıralama düz memurluk için şansımızı deneyeceğiz bakalım

bune ne dalgamı 2500 kadro resmen dalga geçme bu ya arkadaş bu rakam bu ülkeye yakışmıyor cidden komedi yaa

Bilişim teknolojileri orta öğretim dalı yok 6006 nitelik kodum yokmu bu bölümden giren

Branş sıralamam da 10

Tercihler ne zaman başlıyor

Arkadaşlar tercihler ne zaman başlıyor ?

O zaman 29 kasımda kura sonucları da acıklanacak dogrumudur? :)

yorgunzihin hayır 29unda kuraya başvuranlar da tercih yapacak. İlerki zamanlarda kura çekilecek ve kimlerin kazandığı açıklanacak.

bu puanla memurluk gelir kardeş merak etme

Merhaba arkadaşlar ülkemizde şuan 8600 engelli açığı var.2500 ü bu ay atanacak ve 6100 açık kalacak.2019 da 5000 atama istemeliyiz ve bunu eylemle başarabiliriz akraba komşu kim varsa eyleme getirmeliyiz ne kadar çok o kadar iyi.bu kesinlikle olacak zaten birkaç hafta önceki eylemde dile getirilmişti.2020 de 3. atama da alırız anca bu şekilde olur.

Ahmetceylana

Benimde ORTAÖĞRETİM BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ. 6006 KOD. Branş sıralamam da 2 dir. Benden önce 1 kişi var.

Hangi gruptan girdiydiniz

Üst Alt