Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018/2 EKPSS tercihleri 29 Kasım'da yapılacak

arkadaşlar hayırlı olsun tercih kılavuzu açıklansa olacak sabırsızlıkla onu beklıyorum :)
en azından haber geldi ortaöğretim olması gerekn bu k.bakmayın bir arkadas 2016 da 2500 ortaöğretim meznu alınmıs demıs de o zaman önlisans ve lisans okuyanlara haksızlık yapılmıs adamlar yıllarca okusun sen devlet kadrosuna lise mezununu cok al olmaz öyle en çok lisans sonra önlisans en az da ortaögretım ve ılk ögretım olmalı ilkez dogru bir kadro dagılımı olmus çunku egıtım duzeyi yüksek

daruldarp ne hikmetse bu son derece "adil " alimda 2018 e denk geldi yani sadece 2500 alim yeteri kadar sıkıntı değilmiş gibi bi kaç ay önce 500 öğretmen aldıkları lisans mezunlarına 1000 kadro vermişler yok artık ha çok mu değerli oluyorsunuz Üniversite okuyunca öyleyse 60 bin kişi mal değil kardeşim sokmasinlar sınava bizde önümüze bakalım 500 küsür alim için 7 ay bekletilmek ne adalete sığar ne dine ne insafa ha bide herşeyin üstüne sizin bu bana dokunmayan yılan bin yaşasın tavirlariniz olması gereken buymuş

Ortaöğretim 89,062 puan 801 sıralamayla düz memurluk olasılığı çok mu düşüktür fen bilimleri/dalı yok olarak sıralamam da 134

Arkadaşlar sizce kaça düşer önlisans alımları

NayKoL bakan 8 bin kadro açığı var dedi yani ikinci atamada 5000 vermez imkansız ötesi

ikinci atama 2019 haziran temmuz da yada 2019 kasım aralık gibi yapılır
verilecek kadro sayısı maksimum 2 bin olur başka da olmaz

engelli kontenjanı yüzde 3 den 5 e çıkarsa dediğin olur hocam

bu bakanlar oldukça üçüncü atama da malesef olmaz arkadaşlar malesef diyorum çünkü görünen köy kılavuz istemez

Lisansa 1000 kontenjan verilmesinin nedeni önceden yapılmış öğretmen atamalarından dolayımıdır sizce ?

Allah devletimize reval vermesin inşallah herkes emeginin karşılığını alır...

Benim kafamı 2016 yılında sınava girenler karıştırıyor. Puanlar 2018/1de fazlasıyla düşmüştü ki muhtemelen tekrar sınava girmişlerdir. Yeni mezun olanlar yüksek puanlı olup mu girecekler, nasıl olacak o iş? Muhtemelen herkes 2018 sınavına girmiştir.

2016 ilk alım 4500 2. Alım 2500 3. Alım 2500 2018 ilk alım 2500 2018 de girenler üvey evlat mı

disabledfebruary aynı sınavla bir kez atanan tekrar atanamaz ki onlar sonavı girmişlerdir. Benim bahsettiğim 2016da girip, 2018de girmeyen var mı. Neyse zaten kafamı kurcalıyordu.
Bir de kurumları bilsek çok iyi olacak. Ben üniversitelere öncelik versem de, diğer kurumları da yazacağım bu konuda aydınlatan bir bilgi edinemedim.

ilk öğretim durumu çok vahim her ilden neredeyse 2 kişi alacaklar saçmalık milleti boşuna ümitlendiriyorlar türkiye geneli 198 kişi nedir yaa şaka gibi. göye iş yapıyorlar engellilere yardım ediyorlar böyle olacağına hiç yapmayın daha iyi en azından vatandaşlarımız ümitlenmez ve okadar para yatırmaz. miktar küçük ama başvuru sayısı oldukça yüksek o yüzden başvuranların yatırdığı ücretler atananlara fazlasıyla yeter durum bundan ibaret.

Iyi günler arkadaşlar ben ilk defa 2018 ekpss sınavına girdim lisans 69.60 aldım turk dili ve edebiyatı mezunuyum ayrıca formasyon belgede var .Bu yapılacak tercih sanirsam Düz memurluk galiba. Turk dili ve edebiyati bransinda 322. Turk dili ve edebiyati ogretmenlik bransinda 16. Siradayim.Duz memurluk tercihi imkansiz atama olayi kendimce .Benim size sorum Öğretmenlik tercihleri ne zaman olur ve tercih yapılırken Türk dili ve edebiyatı mezunu olarak mı yoksa Türk dili ve ve edebiyatı öğretmenligi mı üzerinden tercih yapacağım ? Gerek ilgi ve vereceğiniz cevap ve bilgilerinizden dolayı şimdiden Teşekkürler

merhaba
ben şimdi ilköğretim mezunuyum pazartesini günü ösym ye gidip kayıt yaptıracağım sıkıntı olur mu acaba bende tercih yapacak 198 kişi içinde olurmuyum

ösym ye kayıt parası yatırılıyor mu acaba ?

2018 ekpss ilk defa girdim 78 .394 puanım var lisans işletme mezunuyum .daha önce giren arkadaşlar atanma şansım varmı en son 2018 /1 atamada puanlar 66 kadar inmiş ÖSYM sit.baktim şimdi burda 80 aşağı inmez yazan arkadaşlar neye göre bu tahmini yapıyorlar anlayamadım.

Arkadaşlar merhaba ben şimdi önlsains bilgisayar programcılığı mezunuyum puan 80.4 branş sıralama 103, önlisanstan 773 kişi alınacak ileri tarihlerde hep böyle az alım olacak sizce sadece teknikerliği mi bekleyeyim yoksa direkt düz memurlukta yazmalı mıyım ? Benim hedefim tekniker olmaktı açıkçası ama düz memur ol ünvan değişikliğine gir deniyor

aa bunlar okumuş hadi onlara kıyak geçelim 1000 kadro verelim diye bişey yok neye ihtiyaçları varsa o kadroyu açarlar en çok sınava giren liseden diye durduk yerde kadro açmazlar ihtiyaçları olmayanı fazla fazla almazlar

tkahveci86

Hocam biz keyfimizden üniversiteyi bırakmadık hastalık sebebiyle üniversiteyi bitiremedim engelli personel alınacaksa herkese eşit yaklaşılması lazım

selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi tapu kadastro genel müdürlüğünde çalışan arkadaşımız varmı acaba ekpss 2018/2 de harita kadastro açılacakmı kaç kişi açarlar

biz de mücadele ettik hastalıkla yıllarca.. hastalık yüzünden itüyü bıraktım ben.. konu senin benim bireysel hayat hikayemiz değil konu liselilere mi daha çok ihtiyaç var üniversitelilere mi.. duygusal bakma olaya

Civoo hangi illeri yazmayı düşünüyorsun peki düz memurluk olarak

2016lar varsa bize yer kalmaz:(

2016 lıların başından 3 tercih geçti.. 4 sene geçerli haberi yeni bi şey hiçbir yüksek puanlı kalmamıştır

Sence puana göre mi atama olacak

1010 uncu sıraya(branş fen bilimleri/dalı yok : 155inci sıra ) memurluk gelir mi? kayseri sivas yozgat gibi taşradan tercih yapacağım. o gelmezse hizmetli kadrosu gelir mi acaba?

Üst Alt