Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS/2 Takvimi Açıklansın!

Hülya1994

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Neredesiniz sınava girenl arkadaşlar memurlar.net’e bir yerlere tolu halde mesaj yağdıralım!!!

Geçen bakanla görüştüler. Aralıkta yapılacak atamayı aralığa çektikleri için seviniyorlardı. Biz engellilerin hiçbir değeri yok ki şu ülkede... Sağlıklı olanlar kendilerine çok dikkat etsinler. Bizim gibi olurlarsa süründürürler aman diyeyim.

@tysharp

Tamamen asılsız bir haber hikaye!
Somut bir şey yok hani bir fotoğraf karesi, bir satır yazı medyada, basında!!!
Umut tacirliği var ortada!

Hülya1994

Aynen birileri fena kafa buluyor. Neyse ben kaçtım iyi akşamlar. Allah sabır versin hepimize.

Vallahi aynısını ben yazmak için girdim konu açıcaktım hislerime tercüman olmuşsun kardeş. Aynen öyle açıklansın artık bekle bekle bune

BuROCKY

70 puanlarda kalanların hırsına kurban gidecek herkez!!!
Şunu bir kere düşünün ilk 2500 atama olmadan ikinci atama gündeme gelmeyecek ve çok geç olacak 2020 sınavı gelecek neredeyse
Öncelikle 2500 kişi erisin puanlar otomatikmen çekilecek aşağılara ve sonra İKİNCİ atama için 10 bin kadro talep edilsin!
Keşke daha fazla atama olsa ancak yılın başında ilk atama için son çeyrek de olacak ve 2500 kadro denildi!!!
Atama takvimi açıklansın bir an önce böyle giderse 2019 da 2500 atama olur bir daha atama olmaz bir bakmışsınız 2020 sınavı gelmiş!!!

Sanırım olayları takip etmiyorsunuz ? Engelli Konfederasyonu başkanı ve EKPSS sınavına girmiş kişilerden oluşan 10 kişilik Heyet Aile Bakanıyla görüştü. Toplantıda Devlet Personel Başkanı da vardı. Kontenjanın artması istendi kasımın son haftasına kadar kadro talebi bildirme zamanı varmış kurumların bakanlık ilgili kurumlarla görüşüp ekstra sayı alacak bunun için Aralığa sarktı bu tarih. Bilip bilmeden bol keseden atmayalım.

#hsynnml

Kasım sonu mu yoksa ekim sonuna kadar mıydı kurumların kadro taleplerini toplama zamanı?

hsynnml

Bizde takip ediyoruz konfederasyon başkanı ve diğerlerinin görüşmeye gittiğini ama insanın aklına ya aralıktada olmazsa sorusu geçmiyormu bu soru aklınızdan ��

Ekpss 2018/2 Aralıkta olacak dendi ya olmazsa?

Bu konuda bir şeyler yapmamız gerekmezmi sizce sonuçta takvim bile açıklanmadı söz uçar yazı kalır. 20eylülde ankaradaki yürüyüşü iptal ettirdiler aralıkta olacak diye ama ya aralıkta da bir şey olmazsa diye kendimi düşünmekten alamıyorum arkadaşlar. Etkinlikler yapmamız gerek toplanalım lütfen.

hsynnml

2 gün öncede sözde görüşmeden çıkan sonuca EKİMİN son haftasına kadar kadro talebi bildirimi var diyordunuz!
Bu ne TUTARSIZLIK!! Kendinizi basın sözcüsü mü zannediyorsunuz :) Sadece gülünür buna

Siz bilip bilmeden konuşmayın görüşmelerin yapıldığı basın açıklamasını linki paylaşında görsün herkes!

Hülya1994
Evet nedense birşey görülmedi
En azından bir video yada link
Sadece yazı olarak açıklama yer aldı

Ne tutarsızlığı ? Facebook'daki sayfaları takip etseydiniz bilginiz olurdu. Kendiniz bilgisizsini insanlarıda kendi bilgisiszliğinizle yanıltmayın. Atamalar aralık ayında olacak. Bakanla geçen görüşmenin olumlu geçtiği söyleniyor sayıların artması sözkonusu ortada kesinlik yok ama ihtimal yüksek.

hsynnml

Siz gidin 60 puan ile nasıl memur olunur diye bir konu açın ve yorumunuzu orada yapın!
Benim açtığım konuya müdahil olmayın!!! Gereksiz yorum yapmayın!!!
Bu konunun amacı atama takviminin Devlet Personel Başkanlığınca ilan edilmesi!!!

Hülya1994

Benim öyle bi başlığım yokta sizin bu egosit ve önyargılı tavırlarınıza verecek bir cevabım da yok.

hsynnml

Zaten atamalar yılın son çeyreğindeydi. Ne kazanmış olduk saydığınız görüşmeden? Hatta aralık ayı diyorlar seviniyorsunuz. Biz buna kızıyoruz. Değişen hiçbir şey olmadığı gibi yılın son çeyreği açıklaması yılın son ayı oldu. Biz mi bilip bilmeden konuşuyoruz. Yahu ben senin için mi mücadele ediyorum 90 almışım deyip kestirip atmak yerine Cimer'e yazı yazarak destek oluyorum ki diğer insanlar mutsuz olmasın diye. Biz birbirimize sahip çıkmazsak bu ülkede bizi unuturlar! Farkında mısın, değil misin?

tysharp

Aynen öyle kardeş ama hüseyin anlamaz. Çünkü o çok bilgiliymiş ��

Ayyyy... Yemin ediyorum hayatımda bu kadar boş muhabbet görmedim ya. Ne dedi bakan yılın son çeyreği yani bu ne demek EKİM-KASIM-ARALIK. Biz ne istedik kadroların arttırılması, kadroların artırılması için zaman istendi mi istendi ! Yani bu ne demek Zaten ARALIK ayında da olabilir bu sadece kadro arttırılma talebi olduğu için Aralıkta olacağı kesinleşti. Sizin derdiniz ne ben onu anlamadım ? çok biliyorsanız siz yapın bir organizasyon. İnsanlar hem kendi hakları hemde bizim haklarımız için çabalıyor bir konuda uğraşıyor. Sizin gibi burdan kurusıkı sallamıyor. Varsa çok bi bildiğiniz oluşumunuzu hazırlayın birde sizin eylemlerinizi görelim burdan boş konuşmakla olmuyor.

Ya niye 2016 da girenler o yil hemen temmuzda atandi da biz Araligi bekliyoruz. Madem sinavi 4 yila cikardiniz niye sinavdan hemen once atama yapiyosunuz yapin iste 2018 temmuzda( secim oncesi haziranda olurdu) bizde tercih yapabilelim. 2018 de giren bizlerin cok hakki yenildi. Zaten bu ilk ceyrek son ceyrek olayi en basindan sacmaydi. En basindan tavrimizi koyacaktik boyle olacagi belliydi

Son düzenleme:
Hak yemeyi sevenler, İşkur kadrolarını işgal edip mülakat bekleyenler Memur kadroları artsın puanlar düşsün de oradan da tercih veriyim derdinde olan benciller açtıkları konularına dönsünler burada edebiyat parçalamasınlar!!!

BuROCKY

76 puanım var ve puanım yettiğince heryere başvururum. Devlet bana bu hakkı vermiş mi ? vermiş. o zaman Tasası kimseye düşmez. Ha evet Meb'den bir kadro çıkma durumu olurda işçi olarak çalışmaya başlarsam bulunduğum yeri beğenmezsem memurluğua'a tercih yapmayı düşünüyorum. Kendi branşım olduğu için puan konusunda sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum yeterli alım yaparlarsa. Da bunun tasasıda kimseye düşmez isteyen istediği tercihi yapar.

Napalım önümüzde boş kadro fırsatı var geçen zamanı işsiz olarak mı geçirelim. Ha birde unutmadan :) EKPSS'den sonra hak hukuk aramayı aklına getirip sınavdan 2 ay sonra foruma üye olup hak aranmaz. Ben uzun zamandır bu sistemi takip edip bilen biriyim. Yani bir nevi senin dediğin doğru Burak, bu sistemi pekçok egoistten daha iyi bilirim

Tam üstüne bastın bu sistemi benden iyi biliyosun ve bu sözlerinede yansımış ben önlisanstan 87küsür yaptım o senin işkur üzerinden yaptıgın başvurular varya orayı senin gibi düşük puan alan arkadaşlarım başvursun diye başvurmadım

hani demişsinya napalım önümüzde fırsat varken boşmu duralım diye işte bende tam bu yönümle senden ayrılıyorum. Senin sistemin aç gibi heryere başvurmaktır. Benimki ise muhtaç olanlar için başvurmayıp yol açmak bununlada ego kasmadım kasmamda sen söyledin diye diyorum. Herkesin kendi tercihi :) Ben özel sektörde iş koşturdum çalıştım ekpssden sonra. Özel sektörün ağız kokusunu çektim yinede işkurdaki alımlara başvurmadım.

Şimdi de ben bunu yaparken senin şu dediğine bak pes :) Şuda acı bir durumdur ki malesef sen Hülyaya cevap vermek yerine bana cevap veriyosun kardeşim ben sana birşey demiyorum istediğin yere başvur ilgilendirmez tek derdim alımın bir an önce gerçekleşmesi bundan senin ne gibi bir zararın olabilir ki atlıyosun aralıkta olacak söylentisini biliyoz ama sözdür uçar gider takvimde görmek istiyorum senin için çabalıyorum binlerce engelli için çabalıyorum zoruna gidiyosa gitsin niyetim halistir...

Birde son söylediğime ek olarak Tbmm edilekçe ve Cimer bimer örneklerimi size atayım istermisiniz hüseyin bilgili bey hak aramasının sadece Engelliler.biz olduğunu sanıyosunuz nede olsa...

Merak etme hak zaten arandı ve alındı. Bakanın ağzından çıktı bu söz bizzat. Yani senin şuanda burdan yazarak yapmaya çalıştığını insanlar eyleme dökerek gerçekleştirdi
Private sıkıntın ne senin ? !

BuROCKY bende önlisans 85 puan aldım. Bende düşük puanlıların bir şansı olsun diye işkur ilanlarına başvurmuyorum. Ankara yada Kocaelide ilan çıkana kadar. Ayrıca ilana başvurmak kesin atanmak anlamına gelmiyor. Allah herkese gönlüne göre versin

BuROCKY

Aynen öyle kardeşim
Bırakın düşük puanlı insanlar başvursun.
Yüksek puanlılar zaten 1 ve 2 atamada nasip olursa atanırlar.

Üst Alt