Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS/2 Takvimi Açıklansın!

Ben de senin gibi düşünüyorum kardeşim BuROCKY,ben de ortaöğretimden 89,062 aldım daha düşük puanlı arkadaşlara yol açmak adına İşkur ilanlarına başvurmayıp halen daha özel sektörde bazı insansıların kaprislerine katlanıyorum.

Haliloğlu

İnşallah tez zamanda atanırız. Özel sektörde çalışmak gerçekten zor ben atanana kadar önümüzdeki senenin dgs sine hazırlanmayı kafama koydum bu atama uzarsa en azından avantaja çevirmek istiyorum durumu

Ertugrul Aydın

Bir rivayete göre Aralık ayında olacağı söyleniyor[emoji846]
Bakan aralık demiş yani kardeş ama net bir tarih yok belki doğru belki yanlış duyumlar böyle.

Sayın admin, Sayın Site Yönetimi, memurlar.net gibi sizde anasayfanızda bir kapak haber yapamazmısınız? Atama Takvimi yayınlansın Devlet Personel Dairesi Başkanlığının bildirisini bekliyoruz!

memurlar.net WhatsApp hattı 0 532 540 05 90 sitelerinde haber yapmaları için yazalım. Herkez bireysel tek tek yazsın 2018 EKPSS/2 Atama Takvimi Yayınlanmadı mağduruz diyelim

1 ay önce memurlar.net haber yaptı linki kopyala yapıştır yapalım watsap hatlarına tekrar gündem yapaınlar anasayfalarında

https://www.memurlar.net/haber/773285/2018-2-ekpss-yerlestirme-takvimi-ne-zaman-yayinlanacak.html

Ayrıca;
Zor bir şey değil herkes hergün en az bir defa Devlet Personel Daire Başkanlığı Ankara 0312 408 70 00 telefonunu bir defa arasın 2018 EKPSS/2 atama takvimi ne zaman yayınlanacak geç kalındı MAĞDURUZ desin Yetkili kişilerine iletip atama takvimini yayınlarlar!!

bence bütün haber kanallarının whatsapp hattına atabilirsiniz nacizane fikrim...

EKPSS 2018-2019 2 Tercih hakkında

Arkadaşlar merhaba ekpss 2 tercihler açıklanmadı daha değil mi kaçırmadım umarım tercihleri bilgisi olan lütfen yazabilir mi

Daha tercihler baslamadi.aylardir hepimiz dort gozle bekliyrz.

2018/2EKPSS Ataması İçin Örgütleniyoruz Bize Katılın

Arkadaşlar 2018Ekpss Sınavınının üstünden 6 ay geçti halen ne klavuz ne başka birşey açıklanmadı Tercih işleminin ve diğer mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi adına tüm Ekpss Whatsapp gruplarını birleştiriyoruz. Aynı anda TV kanalları ve Diğer kuruluşlara mesaj atarak 300+kişinin farkındalık yaratması için sende katıl bu guruba sen yoksan 1kişi eksiğiz engelli kardeşim. Whatsapp Linkimiz : https://chat.whatsapp.com/GPbjvS1ZhJZHYQLeRfyhV2
Tıkla katıl.

Arkadaşlar Dikkat ÖNEMLİ!!! Atama Takvimi

Değerli Engelli Kardeşlerim Atama isteyenler Atama sayısı artırılsın isteyenler, Hakkı olanı almak isteyenler, Sesini duyurmak isteyenler Bu whatsapp linkinden https://chat.whatsapp.com/GPbjvS1ZhJZHYQLeRfyhV2 katılsın ki tek bir bütün halinde olalım. Siz yoksanız 1kişi eksiğiz.

şahsi görüşüme göre; 2018 kpss (yani normal memurluk sınavı) sınav sonuçları ve tercihleri açıklandıktan sonra sıra bize gelecek. çünkü bakanlıklardan personel talepleri istenirken önce sağlıklı, normal memurların sayılarını isteyeceklerdir.

her ne kadar ortaöğretimden girip hizmetli kadrosuna da atansanız; sağlık durumunuza ve becerilerinize göre iş vereceklerdir. o yüzden ekpss'den önce kpss sınav sonuçlarının ve tercihlerinin açıklanmasını bekleyiniz.

kpss dün yapıldı ve bildiğim kadarıyla 8 kasımda sınav sonuçlarını ve tercihlerini açıklayacaklar. tercihlerin alınması ve açıklanması sanırım 20 gün kadar sürer. kasım sonu ve aralık başında da sıra ekpss'yi kazanan ve kazandığına pişman olan bizlere gelir.

BuROCKY

Son Çeyrek tükenmek üzere. Atama tarihi takvimi önümüzdeki hafta içi yayınlanmazsa, Atama 2019 Mart ayına kadar yapılmayacak :(

Bunun için toplanıp bir şeyler yapmamız gerek. Kadro sayısını artırıp atamayı marta çekeceklerse o bile zarar. Benim içimden o geçiyor kesin kadtoyu artırıcaklar marta çekecekler bunuda.

Kasım sonu Aralık başı na kadar olur denmiş bazı arkadaşlar bazı bakanlığı aramış öyle denilmiş artı kurumlardan yeterli sayı toplanmamiş onun için biraz daha bekliyorlarmış ne kadar doğru bilmiyorum ama..

Yanlış alıntı yaptım

Son düzenleme:
atama takvimi inşallah en kısa süre içesinde yayınlanırsa belirsizlik de ortadan kalkmış olur.

acı gerçek

Yeterli sayı toplanamadı diye bir şey yok uydurma. 2018 in başında 5 bin kadro hakkımız vardı belli idi bu 2016 nın 3.ataması için ikiye bölündü. 2500 kaldı bizim ilk atamaya. Son çeyrek de 2018/2 yani ilk atamamız için 2500 kadro alım yapılacak denildi.

Atama Takvimini yayınlamalarını bekliyoruz. Bunun için kimse mücadele vermiyor malesef Sınava girenler nerede bilmiyorum

Herkesin tuzu kuru en başta da söylemiştim bunu. Bizden birlik olmaz,biz ancak birbirimizin yoluna taş koyarız. Ayrıca devletin bizi ciddiye aldığı da yok ne tazık ki...

Ben engelli kardeşlerimin ve benim içinde bulundugumuz durumu özetleyeyim.2ihtimall var;
1.si ya herkes elinden geleni yapıyor ancak kimsenin birbirinden haberi yok.
2.si Herkes nasılsa uğraşan enayiler var onlarda yeter ses duyurmaya diyor üşeniyor.
2.si değildir inş...

Engelli açığı bulunan kamu kurum ve kuruluşları bir sonraki yıl için alım yapacakları engellilere ilişkin taleplerini her yılın Ekim ayının sonuna kadar Devlet Personel Başkanlığına bildirmek zorundadır.

Burdan anlaşılıyor ki, 2018 in son çeyrek 2500 kadrosu unutturulup buhar edildi, 2019 yılında atama olacak. O da Kim bilir 2019 un hangi ayında :(

Bugün bakan kadro talebini resmi olarqk istemiş. En son güncel haber bu

BuROCKY

Bu haberin bizimle yani 2018 son çeyrek ile ilgisi yok, dikkatli okuyun haberi.
2019 kadroları için talep toplanıyor!

2018 son çeyrek ataması unutturuluyor 2500 rafa kalktı

Aynen 2018/2 ataması yapılmayacak diye tercüme edebiliriz bu durumu...

Üst Alt