Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS/2 Takvimi Açıklansın!

@Pelinsu hocama katılıyorum en az bir ay öncesinden takvimin açıklanması lazım en kötü bir ay öncesinden düşünün ama orta da hala bir takvim yok ve millet eski bakanın 10 ay önce bir yerde bir kelimelik konuşmasını sürekli baz alıyor aralık da olacak aralık da olacak

Tamam aralıkda olacak da o zaman neden takvim halen yayınlanmadı ???

burayı kaçırıyor millet eğer kasım 10 olur hala takvim yayınlanmaz ise görürüm aralık ayını o zaman

en iyi ihtimal 2019 şubat olur

geçmiş olsun...

Skolyoz23

Şu tarihten sonra bende 2018 adina bir atama yapilacagini sanmiyorm artik.
Normal Kpss'den de şansımizi deniyecegiz artık

Kişisel düşüncemdir aralık ayında kesinlikle atama olmaz beklentiye girmeyin arkadaşlar. Ortada ne takvim var ne tarih herhangi bir şey. Kimsenin ciddiye aldığı bir kitle olamadık sesimizi duyuramadık bu süreçte. Farkındasınızdır tüm sınavlar açıklanıyor ama hassasiyet gösterilmesi gereken engelli kardeşlerimiz göz ardı ediliyor ciddiye alınmıyor. İnsanı üzen bu oluyor. Ben ihtimal vermiyorum atama olacağına. Son çeyrek denildi evet öyleyse takvim açıklanmalıydı. Kişisel düşüncemdir atama asla aralıkta olmayacak.

Bugun dpb aradım Arkadaşlar Kontenjan sayılarını ve atama ne zaman olacak dedim kontenjan sayısı hakkında bilgi veremiyoruz Kılavuz yayınlanınca belli olur Dedi Klavuz/tercih de Aralık ayında yynlanr muhtelemen ddi Adam
İnanmayan varsa ekran görüntüsü atarım yalanla dolanla işim olmaz benim bilen bilir

Ya her şey iyi tamam da madem Aralik diyo DPB neden tarih vermiyorlar o zaman anlamiş deilim.!!

Valla o da emir kulu bilemiyorum detaylı bilgi veremiyoruz dedi bnde sıkmak istemedim pekde uzun konusacak kadar vaktim yoktu sordum cvb aldm kapattım. Aralık ayında yynlanr muhtelemen ddi belli bir tarih veremedi gittiler zaten..

acı gerçek

Okadar komikki 50 defa arayınca karşına çıkan Santral Memuru veriyor bu bilgiyi! Kimseye bağlamıyor da :)

Yanlış anlama sana dokundurma yapmıyorum bende aradığım için aynı kurumu biliyorum.

He he tamam tamam olur olur der gibi kaptıyor telefonu da :)

Pelinsu

Valla kim cıktı bilmiyorum telefon karsısına ama santral memuru mu konuyla ilgili memur mu bilmem gayet kibar bi dille konuştu bilgi de verdi her ne kadar net olmasada :rolleyes:genelde arayanlar bıkmış gbi konusyo yda sinirli gibiydi dyo ama bna öyle denk gelmedi belkide oda pes etmiştir :)

acı gerçek

Nasıl bir mantık ki kurumun direk numarasını aradığında karşına konuyla ilgili memur çıksın :)

Pelinsu

O kadar şeyle meşgul ki kafam o kadar problemim var ki bırak iki cümle kurmak buraya girecek fırsatım bile yok ne dediğimin farkında değilim yanlış bir şey söylersem affola.. Kendimi ifade edemiyorum işte.. Bugun böyle bir bilgi alınca paylaşmak istedim normalde girip çıkıyorum buraya bi haber bi bilgi varmı dye.. Nyse hayırlı geceler Allah a emanetsiniz..

Söz verilen 3 aylık dilimin 1. Ayı gitti kaldı 2 ay

Arkadaşlar bu gidişle 2018 de bitecek ve alım olmayacak. Neden hiç kimse sesini çıkarmıyor.
Branş sıralaması yayınlanmadı. Tercih tarihimiz belli olmadı. Böyle ne olacak.
Hiç sabrım kalmadı benim artık.

Herşey rezil bi hal aldı branş sıralamsı bile açklanmadı
bu duyarszlk nedennnnn

memurlar.net iletişim watsap hatlarına ve mail adreslerine HERKES yazsın...
memurlar.net den başka bir site bizi kapak yapmıyor, gündeme getirmiyorlar. Önemli bir farkındalık yaratıyorlar!!!

Hiç mi kimsenin elinden birşey gelmiyor! küçük ortak bir metin hazırlanıp aynı anda copy yapıştır yapıp önümüze neresi gelirse yollamak zor birşey mi!

Desekki;
2018/2 EKPSS Atama Takvimi Sınavın üzerinden 7 ay geçmiş olmasına rağmen yayınlanmadı Biz ENGELLİLER Mağduruz!
Psikolojimiz bozuldu İNTİHARIN eşiğine geldik! Sitenizde yer vermenizi, Anasayfanız da Bizlerin Mağduriyetini Kapak yapmanızı rica ediyoruz.

memurlar.net başta olmak üzere Bütün medya Tv Kanallarının Ana Haber Sunucularının Watsap hatları var 1 Hafta boyunca Gece Gündüz uğraşsak istediğimizi alırız ancak kimse uğraşmak istemiyor üşeniyor.

memurlar net haber yapmıstı zaten kasım ayında klavuz yayınlanmalı en sıkıntılı dönem bu dönem oldu malesef

Devlet Personel Başkanlığını aradığınız zaman santral memuru çıkar ve o ne zaman kılavuz yayınlanıp yayınlanmayacağını doğal olarak bilemez çünkü onun görevi değil

o yüzden en kötü ihtimal diyorum 19 Kasım Pazartesi gününe kadar ÖSYM takvim kısmında EKPSS tercih kılavuz tarihlerini yayınlamaz ise
bakın kılavuzu demiyorum kılavuzu ne zaman yayınlayacağı tarihi diyorum dikkat edin
eğer dediğim tarihe kadar yayınlamaz ise bu tarihi
malesef 2019 a kalır bizim kılavuzlar

inşallah kasım ayında bir anda her şey güzel olacak inanıyoruz...

Devlet Personel Başkanlığını aradığınız zaman santral memuru çıkar ve o ne zaman kılavuz yayınlanıp yayınlanmayacağını doğal olarak bilemez çünkü onun görevi değil

o yüzden en kötü ihtimal diyorum 19 Kasım Pazartesi gününe kadar ÖSYM takvim kısmında EKPSS tercih kılavuz tarihlerini yayınlamaz ise
bakın kılavuzu demiyorum kılavuzu ne zaman yayınlayacağı tarihi diyorum dikkat edin
eğer dediğim tarihe kadar yayınlamaz ise bu tarihi
malesef 2019 a kalır bizim kılavuzlar

inşallah kasım ayında bir anda her şey güzel olacak inanıyoruz...

Aralık ayında alınacak Tercih için Kasım ayında yani 1 ay önce duyuru yapılması bile geç. Devlet Personel Başkanlığı hangi arada tarih bildirecek de ÖSYM iş akışı planı yapacak tablolar hazırlanacak vs vs.

Merhaba iyi günler herkese şunu çok merak ediyorum 2016 Ekpss sınavına girdikten sonra kaç kere atama oldu bilen varsa söyleyebilir mi?

ARALIK’da Atama Olmayacak! Harekete Geçme Zamanı!

Atama takviminin bir kaç ay önce ilan edilmesi gerekiyor. Kamuoyunun haberi bilgisi olmayan 1 gece önceden Atama Olmaz!!!

Sabah 9:00 dan itibaren Devlet Personel Başkanlığı’nı ÖSYM Merkezini ve Engelli Kordinasyon Merkezini arayıp dile getirmeliyiz bu durumu!
Özellikle Devlet Personel Başkanlığını aradığınız da yetkiliye bağlamasını isteyin Operatörün verdiği bilgi somut bilgi değil.

Devlet Personel Başkanlığı: 0312 408 70 00
Engelli Kordinasyon Merkezi: 0312 204 50 00
Ösym Merkezi: 444 67 96

Sınavın üzerimden 7 ay geçmesine rağmen Yılın başlarında Başbakan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı tarafından son çeyrekde atama olacak sözü verildi ATAMA TAKVİMİ yayınlanmadı diyerek kötü durumda olduğumuzu dile getirelim Arkadaşlar..

Düşünün ki 2018 Son çeyrekte 2500 kadro hakkımızı alamaz isek 2019 da verecekleri sayı en fazla 3000 olur!
2018 deki 2500 kadro hakkını alırsak 2019 da da en az bir 2500 gelir 5 bin kadro ile puanların aşağılara inmesini sağlarız. Bazıları 2019 u 5 bin kadro talep etmeyi hayal ederek bekliyor iyice riske giryoruz bu durumda. 2500 ü şimdi alırsak bi 2500 de 2019 da gelince zaten 5 bin kadro almış oluyoruz iyi hesap yapın arkadaşlar.

Memur ataması beklemiyorum fakat bildiğim kadarıyla 31 ekime kadar memur kadroları için talepler alındı devlet dairelerinden. Yani o işlem yeni bitmiş.aralıkta atamanız olur umarım.

kbenly

Bakın bu bir kelime oyunu!

31 Ekim 2018 tarihine kadar toplanan kadro talebi 2019 da ki Kamuya alınacak Engelli Kadro sayısını belirleyecek!

Bizim hakkımız olan Kadro Sayısı Aynı şekilde 31 Ekim 2017 tarihine kadar kurumlardan toplandı ve 2018 için 5 bin Engelli Kadrosu Saptandı.

Burada da bizlere haksızlık yapılarak, hakkımız olan 5 bin kadronun 2500 ü 2016 da sınava girenlerin 3. Ataması son ataması denilerek 2018/1 adı altında onlara verildi!

Yine burada bir kelime oyunu yapılarak 2018/1 Ataması adı altında verilen atama sanki 2018 Sınavına girenlere verilmiş gibi bir algı oluşturuldu.

Son düzenleme:
Twetter TAG Çalışması 2018/2 EKPSS Atama Takvimi Neden Açıklanmıyor

Arkadaşlar bir organizasyon yapalım neden herkes uykuda!!!

Pelinsu Tercih takvimi ekim ayında açıklanması gerekiyordu maalesef gecikti . Hükümetin alınan ekonomi kararların da memur alımında tasarrufa gidileceği belirtilmişti . Malüm yaşı gelen veya primi dolan emekliye ayrılmıyor ve çalışmaya devam ediyor . Emekli maaşları çok çok düşük olduğundan onlar da haklılar . Geçim dünyası zor ekmek davası .

Çok sayıda gençlerimiz var işe girmek ve ekonomik özgürlüğünü kazanmak isteyen . Onlar da haklılar yokluk ve baskasına muhtaç olarak ihtiyaç gidermekteler . Tvetter de yağdırsan cimere de yazsan alınan kararları uygulayacaklar maalesef . Tabana duyarlı yönetim yok .

Çok twittter tag çalışması yaptık ama pek olumlu dönüşler alamadık maalesef. Ekim ayının son gününe kadar kadro talebi alacaklardı. Muhtemelen talepler alındı ve bitti. Branş sıralaması da açıklandığına göre bu ay içerisinde takvimin yayınlanmasını umut ediyorum. Gerçekten şu hayatta hiç bir şeyi böyle bıkkınlıkla beklememistim.

Bunun tedbir planı ile ilgisi yok bence olamazda!
Çünkü; normal KPSS Atamasının tarihi belli 11-20 Aralık 2018 Ozaman bunuda İptal etsinler onlarda tercih vermesin!!!
Tasarrufa ancak Normal KPSS de gidilebilir sadece onlar ek yük!
EKPSS de tasarrufa gidilemez Kanun var; Kamudaki sayının %3 ünü Engelliler ile doldurmak zorundalar!

Kadrolar boşalmazsa sürekli % 3 ile şişiremezsin . Adam ya ölecek ya emekli olacak kadro boşalacak . Doğruya doğru . İşten çıkan yok ki sürekli % 3 alım yapsın :)

Sürekli %3 diye bir olay yok zaten. Toplamda Türkiyede Kamuda istihdam eden Memurun %3 ü. Bu oran dolmadı henüz toplamda 10 bin civarında Engelli Kadrosu boşluğu kalmış. Bu dolduğu takdirde senin söylediklerin geçerli.

11-20 Aralık da KPSS tercih atama takvimi var ortada bunun açıklamasını kim yapacak! Kamuya ek personel yükü bu!

EKPSS Ataması yük değil kalan açık dolana kadar Haktır!

kalan açık dolana kadar demişsin hepsini bir kerede doldururlarsa 2 sene 4 sene 6 sene sonra girecek engelliler ne olacak

Üst Alt