Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS/2 Takvimi Açıklansın!

10 bini bir anda alacak halleri yok matematik hesabı yapmıyormusun?
Her sene Normal KPSS den alımlar oldukca personel sayısı artacak ve %3 ek kontenjan getirecek ayrıca engelli erken emekliliği dolayısı ile de emekliye ayrılanlar olacak!!!
( Detay; Sağlam memurun emekli olmasının Engelli kontenjanına kazandırdığı bir sayı olmayacak! Engelli Kadrosundaki Çalışanlar Kısa Sürede Emekli oldukları için yıllar ilerledikce yeni EK Kontenjanlar doğacak!!! )

alımlarda kısıtlamaya gidecez derken kpss yi kastediyor dolaylı yoldan bizim %3 müz azalacak her engellinin erken emekli olduğunu falan mı düşünüyosun ayrıca öss-1 matematiğiyle bakıyosun olaya gerçek hayatta işler öyle değil

tkahveci86

Konunun en başından beri Kaos çıkarma derindesiniz!

Sınavdan alamadığınız puanın hırsını gidin başka yerlerde arayın birdaha da yorum yapmayın!

Tek bir kişinin keyfi doğrultusunda hareket edilecek değil!

EKPSS 2018/2 atamalarını beklediğim kadar hiç bir şeyi beklemedim. :(

Beklemek o kadar kötü bir şey ki kafasında kurmak için çok fırsatı oluyor insanın. Lisans 94.98 puanla 84. sıradayım ve branş sıralamasında 1. yim ama branşımda kontenjan açılmazsa diye bir kaç gündür aşırı tedirgin oluyorum. Bu tedirginliğimi nasıl üzerimden atabilirim ? :((((

inşallah açılır demekten başka bişey gelmiyo elimizden benim durumlar da kritik bekliyoruz

Aylarca sabırla bekledim, hiç böyle bir stres yoktu. Sanırım çok yıprattı bu bekleme işi. Ama hissediyorum, bu hafta içi bir gelişme olacak sanki.

beklemekten başka bi alternatifim olsa tamam da özel beni bitirir acil çıkış özel

manitam yok çok şükür.. ne zaman evleniyoz diye tuttururdu... arada bazı alakasız tanıdıklar açıyo bu konuyu uzaklaşıyorum banane ayıpsa ayıp kimseye de oturmaya gitmem

arkadaşlar öncelikle merhabalar size bir haberim olacak mecliste çalışan bir yakınımdan sordum tercihler nezaman belli olacak takvim nezaman açıklanacak diye oda dediki pazartesiden itibaren ailesosyal politikalar bakanlığı kurul toplantıları yapmaya başlayacak bu konuyla ilgili kurulda engellilerin atamaları konusu bir hafta sonra bir netlik kazanacagını dedi bakalım inşallah dogrudur en kısa zamanda belli olur

ENGELLİLER KONFEDERASYONU Turhan İçli 0542 413 86 92

Engelliler Konfederasyonu
0549 389 79 69

Arkadaşlar önümüzdeki ay, Aralık ta atama olması için yukarıdaki numarayı arasın herkes yardım isteyelim

Son düzenleme:
Pelinsu

Aynen katılıyorum eğer ki 20, 30 kişi ararsak konfederasyon başkanını erteledikleri eylemi yakın zamanda gerçekleştirirler.

4001 kodu yanlış bilmiyorsam düz memurluk, değil mi?İlk defa tercih yapacağım, hakim değilim kodlara. Ben kendi mesleğimi icra etmek istiyorum, branşım dışında tercih yapmayı düşünmüyorum.

Türkiyenin herhangi bir ilinde 1 kisilik kontejan acilsada o is senin cunku sen brans 1. cisisin seni gececek kimse yok.4001:duz memurluk.

Işte sorun da burda. Hiç kontenjan açılmazsa branşta 1. olmanın bir avantajı kalmıyor. Mesela 2016 EKPSS 2. atamasında hiç kontenjan açılmamış. Bu sene mart ayındaki 3. atamada açıldı. Hiç bir şey belli değil. Bu uzun bekleyişten sonra kimlerin yüzünün güleceği hiç belli olmaz. Hepimiz için hayırlısı.

Arkadaşlar ben kimya teknolojisi bölümünde mezununu ekpss siralamam 25. Siradasin diyor ne anlama geliyor bilgisi olan varmı ?

Esila Türkiye 84 ncüsüyüm diyorsun ve tedirginim diyorsun
hayır art niyetli yazmadığını biliyorum çünkü seni az çok tanıyorum ama neyin tedirginliği bu

gözün kapalı tercih yazsan yine atanırsınız hocam neyin tedirginliği bu ??
rahat olun biraz...

buarada malesef arkadaşlar bu cuma gününe kadar kılavuz yayınlanmaz ise aralığa kalacak yüzde 90
geçmiş olsun diyelim şimdiden

aralık kesin demiyoruz tabi yani ama artık aralık da açıklanır İNŞALLAH...

@Skolyoz23

Sence Atama Takvimi en az 2 ay önce kamuoyuna duyurulmadan Tercih Klavuzu Yayınlanır mı?
Böyle bir durum ne KPSS tarihinde ne de EKPSS tarihinde görülmemiştir!

Linke tıklayın memurlar.net üye olalım altına yorum yağdıralım arkadaşlar yeni bir haber yayınladılar!
KPSS ataması yapılıyorsa EKPSS Atamasını Atama Takvimi ni de yayınlasınlar Aralık ta atama istiyoruz!

https://www.memurlar.net/haber/787479/memur-adaylari-icin-tercih-tarihleri-belli-oldu.html

Skolyoz23

Ne yazık ki başarı tek başına yeterli olmuyor her zaman. Öyle bir süreçteyiz ki, her an her şey olabilir. Devlete karşı güvenimi yitirdim. Kendi branşımda kontenjan açılmazsa eğer 1. olmamın ne tür bir avantajı olabilir ki. Tedirginiz. Eğer atamalar 8 aydır halen başlamıyorsa herkes tedirgin olmalı bence. Birincisi, sonuncusu yok bunun. Hepimizde artık sinirler gergin.

Normal kpss tercih tarihi belli olmuş engellinin hala yok

Adamdan saymıyolar engelliyi:(

Memurlar.net Whatsapp hattı: 0 532 540 0 590

HABER ÖNERİLERİNİZİ GÖNDERİN, ARAŞTIRALIM... RESMİ YAZILARI İLETİN YAYINLAYALIM

0 532 540 0 590 nolu Memurlar.net Whatsapp hattını; sadece bilgi, belge gönderimi, mahkeme kararı ve resmi yazı paylaşımı için kullanmaya devam edelim. Bu hat üzerinden lütfen soru sormayalım.

BUNLARI YAPMAYALIM

Bu noktada, whatsapp hattının amacına uygun çalışması için bir kaç uyarımız olacaktır.

1- Lütfen whatsapp hattı üzerinden soru sormayınız. Sorular için memurlar@gmail.com adresini kullanalım.

2- Lütfen yüzlerce kişiyle aynı içerikte toplu mesaj göndermeye çalışmayalım. Toplu mesaj gönderen hesaplar otomatik olarak engellenecektir.

3- Lütfen Slm, Merhaba şeklinde yazıp, bizim cevap yazmamızı beklemeyiniz. Konuyu direkt olarak yazınız. Biz konuyu uygun gördüğümüzde zaten size yazacağız.

4- Bu whatsapp hattı, Grup hattı değildir. Bu hattan önemli haberler gönderilmeyecektir. Buraya kayıt olmak gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak, memurlar.net'in İOS ve Play Store uygulamalarını indirenlere bildirim gönderebilmekteyiz.

Memurlar.net Whatsapp hattı: 0 532 540 0 590

hocam kendi branşınızdan atanmak istiyorsunuz anladım eğer ilk atamada olmaz ise mecburen ikinci atamayı bekleyeceksiniz yada beklemek istemeyip direk normal memur olarak atanacaksınız
hayırlısı olsun hocam her şeyin

Şu eylemi yapalım yok bu mailleri atalım falan filan diye diye 2018 bitti.Üzülmeyin arkadaşlar 2020'deki sınavda 100 alıp atanırız.Şimdiden çalışmaya başlayalım :cool:

Üst Alt