Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2018 EKPSS atamalarının öne çekilmesi için bir şeyler yapmalıyız!
Arkadaşlar daha kendi çıkarımıza olan bir durumda bile kavga etmeden, birlikte hareket edemiyoruz. Bu şekilde nasıl hakkımızı savunacağız. Açıklanan kadro sayısı az ve tarihler çok geç. En azından birisi hakkında olumlu bir sonuç elde etmeliyiz.
Valla kusura bakma benim de raporumda ağır engelli yazıyor ama en az senin kadar çalışma hakkım olduğu kanısındayım. Engelli engelliyi ayrıştırırsa biz diğer insanlara ne anlatacaz acaba...
Esilaa denizkızı mka03 acı gerçek isyankar_
arkadaşlar toplu şekilde hareket ederek sesimizi duyurabiliriz yeni kurulan kabinede çalışma bakanıda değişti ÇAlışma ve aile sosyal politikalar bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk olmuştur ilk olarak ona ulaşabilirsek çok daha iyi olur gerekirse telefonundan gerekirse sosyal medyadan yazalım watsapptan grup kuralım gerekirse ama bir olalım elbet bi yerlere sesimizi duyururuz ozamn.. herkes düşünceleriini paylaşsın saygılar ...
Haklısın öncelikle çalışma bakanına resmi sitesinden yazabiliriz. Ortak tag le twit atıp gündeme düşebiliriz siyasetle tanıdığı olanlar baskı yapabiliriz. Sesimizi duyuururz bir olarak el ele vererek
Sağlık alımları oldu , engelli öğretmenlerimizin alımları oldu , az önce yine bir alım klavuzu yayımlandı ; ama bizim alım hala yapılmadı. Son çeyrek dediler ama bu zamanı ne kadar öne çekebilirsek iyidir.
nostaljik İNŞALLAH YA GERÇEKTEN ÇOK İYİ OLUR DAHA GÜVENLİK SORUSTURMASI OLACAK DAHA EGER ARALIK AYINDA OLURSA ATAM ATANAN ARKADAŞLARIN İŞ BAŞI YAPMASI MARTI BULUR ONUN İÇİN ÖNA ALINSA ÇOK İYİ OLUR.
İlk atama daha olmadı. 2.atamaya kalacak olanlar olabilir. Onlar için de umutlu bekleyiş var. İlk atamayı mutlaka öne aldırmalıyız. En azından sesimizi duyurmalıyız. Zaten güvenlik soruşturması kimbilir ne kadar sürecek.
başka başlıkla birleştirilmiş hocam ama olsun arkadaşlar whatsap grubuna bekliyoruz alımların öne çekilmesi için toplanıp bir şeyler yapalım
aralık ayında tercih çıksa sonuçlar ocak 2019 da açıklansa atanana kadar 2019 sonunu bulacak
ilk defa böyle adaletsizlik ve zulüm yapılıyor sesiz kalmayalım
atanalım işimize gücümüze bakalım
ben bu ağır engelli lafını karsıyım sonucta hepimiz engelliyiz birbirimize böyle itamlar etmesek sevirrim
sonucta hepimiz bir umut atama bekliyoruz ve umudumuzu asla kaybetmedik son derece gayret ve azim gösterdik bu güne gelene kadar
Sağlık alımları ne zaman oldu bilginiz varmi ?birde arkadaşlar biz sosyal medya kullanmıyoruz ama kullanan arkadaslarimizdan rica ettik elimizden bu gelir Inslah en yakın zamanda olur ben normal kpssye çalışıyorum 10 gün sonra sınav var
Arkadaşlar ilk başta hashtag çalışmasını yapacağımız günü belirleyelim diyorum. Daha sonra tagı belirleyip gün, saat ve tag ile beraber duyuru olarak tüm platformlarda paylaşalım. Ben facebook'ta aktif değilim ama sanırım bir sürü grup varmış o mecrada. Tüm bu gruplara duyuruyu yayalım. Ciddi bir destek isteyelim. Atanmış arkadaşlar da yardımcı olsun. Bizi en iyi biz anlarız neticede. Sonrasında özelikle hashtag çalışması için Haluk Levent ve Ahbap ekibi gibi duyarlı hesapları etiketleyip twitterda taga destek isteyelim. Bir çok kişi etiketleyince cevap veriyorlar. Adamın bizden bir tweeti rt etmesi bile binlerce kişiye duyurması demektir. Milletvekillerini de etiketleyelim. Benim dernekler hakkında hiç bilgim yok. Ama bildiğiniz dernekler varsa onlara da bildirelim. Dikkat çekmek için eldeki tüm imkanları kullanalım. WhatsApp filan gerek yok. Burada karar verelim. Eğer duyuruları yetiştireceksek hatta bugün yani 11 temmuz Çarşamba günü saat 21:00 da başlatalım tag çalışmasını. Ne dersiniz?
Saat 21:00 dedim ama şimdi hatırladım tam o saatte dünya kupası yarı final maçı var. Twitter gündemine maç saatinde ne yaparsak yapalım asla giremeyiz. Bence 13 temmuz Cuma saat 20:00 'da #engellileratamabekliyor şeklinde tag çalışması başlatalım, o güne kadar bu duyuruyu her mecrada duyurmuş da oluruz hem. Ne dersiniz?
Taz peki ordan bir görüş birliğine varıldı mı, bizi de burdan bilgilendirebilir misiniz? Ben WhatsApp gruplarına katılmam ama orda aldığınız kararları tüm platformlarda duyurursaniz iyi olur, hep beraber hareket edebilelim.