Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS atamalarının öne çekilmesi için bir şeyler yapmalıyız!

Taz

WhatsApp'ta büyük bir çoğunluk varsa ve bu çoğunluk bir karara vardıysa bize de haber verin, mecralarda duyurun kardeşim. Bir görüş birliğine varalım artık ve bir şeyler yapalım. Harekete geçmek için geç bile kaldık.

Whatsapp'ta 112 kişiye ulaştık. Şu an bireysel olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yakında ortak eylem kararı alacağız.

"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine."

Lütfen Whatsapp grubuna destek verelim. Unutma; "Sen olmadan bir kişi eksiğiz!"

Saygı ve sevgilerimle, esen kalın...

Şu an yoğun şekilde Twitter üzerinden paylaşımda bulunuyoruz.
#ekpss ve #ekpssatamalarıerkenealınsın

Taz

Gerçekten 112 kişi olarak oturup buna mı karar verdiniz? Bazen hayret ediyorum doğrusu. Birincisi, bir tag çalışması yapılacaksa buna saatler veya günler öncesinden haber verilir ki duyuru her kesimden insana ulaşabilsin. Ikincisi, tag için "ekpss atamaları erkene alınsın" denmiş. Sanki atamalar normal vaktinde olacak da biz şımarıklık olsun diye erkene alınmasını istiyoruz gibi bir izlenim vermiş. Oysa zaten olması gereken vakit bu vakitlerdir hatta geç bile kalındı.

#EngellilerAtamaBekliyor demek daha ilgi çekici ve gerçekçi olurdu. WhatsApp gruplarında asıl konu dışında her şey konuşuluyordur diye katılmak istemedim. Sevmiyorum, sadece yakınlarım için kullanırım o mecrayi. Herkes orayı kullanacak diye bir kaide yok. Ben her mecrayı kullanan insanlar için daha kapsayıcı bir şeyler yapalım derken siz sadece WhatsApp diyorsunuz. Bu şekilde biz zaten birlik olup asla hiç bir şeyi çözemeyiz.

@Esilaa

Tag çalışması yapıyoruz her gün saat 22 de aynı tag altında toplanıyoruz.Ekpss atamaları erkene alınsın derken aralık ayında yapılacağı söylentisi var bu nedenle öyle diyoruz.#EngellilerAtamaBekliyor bunu da yaparız sıkıntı yok yeter ki toplanalım.

Whatsapp grubunda toplandık konu dışı elbette konuşuluyor fakat genellikle ekpss ile ilgili konular var. Biz toplanıyoruz ki bir çok kişiye anında ulaşalım diye yoksa günler öncesinden biraz zor olur whatsappta toplanıp bu akşam şu tagdayız şu gün şunları yapıyoruz deyip birçok kişiye ulaşmak daha kolay gibi görünüyor. İnşâAllah bu akşam da saat 22 de #ekpss #ekpssatamalarıerkenealınsın ve sizinde dediğiniz #EngellilerAtamaBekliyor şeklinde tagda buluşacağız.

Saat 22 de
#ekpss #ekpssatamalarıerkenealınsın #EngellilerAtamaBekliyor hastagleri ile en az 10 kere paylaşım yapacağız arkadaşlar.

Arkadaslar tercihler ne zaman yapilacak bilgisi olan var mi

normalde temmuz ama malesef bakan o zaman aralık dedi :(

Sevgili dostlarım,

Ben daha önceden KOSGEB girişimcilik eğitimi aldım, şirketi kurma arefesindeydim. O sırada da bu sınav olayı çıktı. Seçimlerin erkene alınması sebebi ile şirket kuruluşunu 2019 başına erteledim. 2014 EKPSS'de de benzer şekilde olmuştu. O sınava giren arkadaşlarımız bilirler. Ağustos ayının 2. haftası listeleri açıklamışlar ve Eylül ayının sonunda veya Ekim başında (tam hatırlamıyorum) atama sonuçlarını açıklamışlardı. Muhtemelen yine aynı şey olacaktır.

1 ay içerisinde listelerin yayınlanacağını (sistem değişikliği sebebiyle devlet teşkilatında bilinmezlikler var) ve Eylül ayının 15'inden sonra da atama listelerinin açıklanacağını tahmin ediyorum. Bazı kadrolarda bu süreç Aralık ayına kadar devam edebilir.

Arkadaşlar birşeyler yapmak lazim, sınav biteli 3 ay oldu hala hiçbir bilgi yok. Nedir bu çektiğimiz sıkıntı. Hem kontenjanlarrin yetersiz olacağı söylentisi, üstüne bu bitmek bilmeyen bekleme çilesi. 3 ay oldu nerdeyse hiçbir haber yok. Ne bir bilgilendirme ne bir kontenjan bilgisi, nede bir kılavuz yayınlama.

Varmı bir fikri olan birşeyler yapalım topluca. Bi şekilde ilgililere sesimizi duyurmaliyiz.

Bu akşam saat 22:00'da Twitter'da toplanıyoruz.
TAG: #EngellilerAtamaBekliyor

Taz

Lütfen whatsapp gruplarında duyuru yapabilir misiniz?
Bu akşam saat 22:00'da Twitter'da toplanalım.
TAG: #EngellilerAtamaBekliyor

Bence boşa uğraşıyoruz. Kızın isterseniz ama bu işi önemseyen bir avuç insandan fazlası değil ve buda ses getirmeye yetmiyor. Yüz küsür kişilik grupta taga destek veren toplasan on kişi vardı. Bilmiyorum ve anlamıyorum herkesin tuzu kuru galiba. Nerde bu sınava giren insanlar? Bir avuç insandan başka kimsenin umrunda değil mi atama tarihinin öne çekilmesi? Bu kadar kendilerinden eminler demek ki. O yüzden yapılanlar bana boş gelmeye başladı. Bir avuç insan ne kadar ses getirebilir ki?

Arkadaşlar bir sorum olacaktı.
Normal KPSS ile 20.000 sözleşmeli öğretmenlik atamasinda atamam oldu. Engelliyim. %40 üzeri sağlık kurulu raporum var. Engelli kadrosuna geçebilir miyim?

Üst Alt