Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

Suret

Aktif Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Bakan arkadaşlar bölüm ve sıralamasını yazabilir mi?

Ben işletme ve sıram 271...

Saygılar 😊

benimkisi önlisans hacettepe üniversitesi sıralamam 104.sıra bölümüm harita kadastro atanma şansım nedir

Bu arada ben lisansti onu eklemeyi unutmayın;)

Arkadaşlar,

Sıralamanızı öğrenmek için;

ais.osym.gov.tr den tc kimlik ve şifrenizi girin > sol taraftaki sekmelerden "başvurularım/tercihlerim"'e tıklayın> 2018 - EKPSS'ye tıklayın.> Açılan sayfada 3 tane sekme var en sağda "Branş Bazında Sıralama" var tıklayın , öğrenin..

Ortaogretimden girenler için branş bazında sıralama ne anlama geliyor

Acaba bana branş bazında sıralamanın neye yaradığını açıklayabilecek var mı?

denizkızı
Ben de bunu merak ediyoum.Ayrıca kendi branşım dışında bir tercih yapamaz mıyım??

Kalem abla yardım et lütfen branş bazında sıralama ortaogretimden giren için ne ifade ediyor

Gaz tesisatı ve teknolojisi sıralama 2.Bölümümden sanmam alım olacağını

denizkızı

teknik kadrolara yerleşebilmek için yol gösterir. Örneğin tıbbi dökümantasyon bölümü okuduysanız ve sıralamanı 1 ise puanının kaç olursa olsun 1 kişilik kadro açıldığı takdirde atanırsınız anlamına geliyor

Sıralamam 50 ortaöğretim yabancı dil dalı yok yerleşirmiyim

Arkadaşlar atanma şansım nedir gibi saçma sapan yorumları soruları bırakıp, gerçekci olalım!
Kimin demesiyle kim atanmış bugüne kadar burada kimse kimseyi atamıyor, gerçekci olun!
Harakete geçelim artık ortak metin hazırlayıp ilgili yerleri mesaj yağmuruna tutalım Aksi takdirde ARALIK ayında atama olmayacak!!!

tato78 teşekkür ettim. Anladığım kadarıyla ortaöğretim/dalı yok-alanı yok için pek bi önemi yok.

Ya alanımızdan kaç kişi alacaklarına nerden bakacağız bilen var mı

Tercihler belli olmadan ona bakabileceğinizi sanmıyorum ama yanlış bilgilendirne olmasın tabi Lalala.51

Benimde siralamam 12 arkadslr onlisans anestezi.biraz umutsuzum acikcasi.

Elektrik elektronik mühendisleri branş sıralaması

Arkadaşlar hepinize merhabalar. Herkesin sıralaması şimdiden hayırlı olsun. Branş sıralaması da artık belli olduğuna göre bi toplanalım istedim en azından kimin hangi sıralamayla hangi şehirleri istediği hakkında ufak da olsa bilgisi olur. Sınava giren tüm elektrik elektronik mühendisleri bu başlık altına yorum yaparsa sevinirim. İlginiz için şimdiden teşekkürler

Tam cevap alınamıyor galiba
Misal benim iki liseden mezunluğum var bölüm dal yok. Birinde 2 binlerde diğerinde 4 binlerdeyim
Ne anlama geliyor bu
Atanma ihtimalim var mı?

Adalet sıralamam 29. 3001 tercih edeceğim inşallah.

Üst Alt