Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

10. sıradayım kadro sayısının yarıya düşeceğini varsayarsak kötü bir sonuç millet uçmuş 2016daki düşük puanları rüyamızda görürüz neyse ben zaten 4001e odaklanmıştım

Önlisans işletme 198. Hiç mi imkan yok 🤔

Aralık 2018 LİSANS memur puanları kaça kadar düşer, tahminleriniz

Kısmet olursa Aralık'ta yapılacak atamada LİSANS tan puanlar tahmininizce kaça kadar düşer

Hemşirelik 42.sıralamam kim bu kadar hemşire girmiş yaa

Alan bazında 6. olmuşum girerim herhalde genel sıralamaya nasıl bakıyoruz

Anestezi teknikeri olup branş bazinda sıralamalarınız nasıl acaba?? puanıma göre benim sıralamam baya geride anlam veremedim sizlerinki de mi öyle

branş sıralama açıklanmasını tercihler yakın diye hayra yorabilir miyiz acaba

PSİKOLOJİ’den Kimler var lütfen puanımızı ve sıralamamızı yazalım !

Arkadaşlar psikolojiden kimler var puan ve sıralamamızı yazalım ki işimizi bilelim lütfen

Benimde sıralamam 19 da anestezi ve anestezi teknikerliğine beraber mi tıkladınız acaba??

Şok oldum bende hemşirelik lisans mezunuyum kesin atanırım diyordum hayal oldu

sınıra yakınsanız moralinizi bozmayın önünüzdeki hemşirelerin düz memurluk seçme veya nokta atışçıların hiç kazanmama olasılığı var

Büro Yönetim sıralama 17 ilk atamada şansımız ne kadar olur acaba

2016 yılında hemşirelik kadroları boş kaldı hep
puanınız kaç hocam yani sıralamanız 50 ama puanınız kaçtı ??

Civoo tebrikler hocam bende adalet 4 ncü sıradayım ama 3001 tercih edeceğim çünkü zaten sözleşmeli katibim yani kendi bölümümden tercih yapmam yüzde 99

siz hangi illeri düşünüyorsunuz sayın hocam 3001 veya 3003 fark etmez hangi illere öncelik veriyorsunuz merak ettim
tekrardan tebrik ederim...

Sıralamam 17 ama bizim bölümden atama yapılacağını sanmıyorum. Önlisans genel memuriyete yöneleceğim anlaşılan.

Ben işletme lisans siralamam 290 ilk defa girdim daha önce giren arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim geçen atamalarda 66 Lara kadar dusmus şuan girdiğimiz sınavda dusermi

Puanım 71 sıralamam hemşirelik sıralamam 82 ben asıl olarak hemşirelik ve sağlık hizmetleri sıralamam 1. Ama geçtiğimiz yıllarda hemşirelik ve dağlım hizmetleri kodu ile alım yapılmamış hemşirelikten yapılmış

ben de kamu yonetimi mezunuyum(lisans) puan 88 brans siralamam 24 iibf siralamasi da 151 mis insallah ilk alimda gidebilirim

lise mezunu olarak girmiştim.puan 91,2 genel sıralamam 399 du.alan ve dal yoktu.branş sıraması ise 142 çıktı.memurluk dışında tercih yapmamayı düşünüyordum.sınava ilk defa girdim ve bu konular hakkında pek bilgim yok.bilgisi bir fikri olanlar rica etsem aydınlatabilirler mi? ilk atamada memur olrark atanma şansım var mı? olmadı 2. atamada memurluk kesin gelir mi bu puan ve sıramalar ile.

özel sektörde haftada 6 gün çalıkmak zorunda kalmak dışında bır sıkıntısı olmayan bir işte çalışıyorum.tabi maaşta atansam alacağımdan daha düşük ama en azından istanbulda aiem ile olduğum için anadoluya atansam çıkacak masrafları düşününce 2. atamayı beklemek sorun olmaz benim için.

lise düzeyin 550-600 kişi alınırsa alan ve dal mezunu olmayan kaç kişiyi atarlar acaba meraktayım.

chaplin ilk atamada tek şehir tercih etmezsen kesin atanırsın şehir önemliyse 2. atamada kesin atanırsın bunları tablolarda yaptığım gözlemlere ve burda yazılan yorumlara göre söylüyorum

Arkadaslar ortaögretim Fen Bilimleri/Dali yok sirlamam 153.

Genel Siralamam 986. İdi

Yerlesme sansim var mi sizce?

Üst Alt