Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

arkadaşlar bu sene ekpss 2018/2 tercihde harita kadastro açılırmı tatminleriniz nelerdir atanmak için

şehir değil ama memurluk önemli.facebook ta yazdığıma verilen cevaplar ilk atamda memurluğun gelme olasılığının çok çok az olduğu şeklinde oldu.2. atama olur mu? olursa ne zaman olur? bir kelek yaparlar mı bunlar diye endişelenmeye başladım.

Bende gazetwcilikden 15. Sıradayım bizden alım olmaz tek umudum öğretmenlik alımları oda ufukta birsey yok

ilk atamada 30 tercih hakkının hepsini doldur gelmemesi olanaksız gibi duruyor

Psikoloji branş sıralaması

Psikoloji branş sıralamalarımızı bu başlık altında toplarsak hepimizin bir fikri oluşur arkadaşlar benim sıralamam 28

Son düzenleme:
Şimdi lisans hemsireligin sıralaması ve lise hemşirelerinin branş sıralaması aynımı ikiside hemşirelik branş sıralamasında değilmi ?

Bilmiyorum ki tercih kılavuzu yayınlandığında lisansta var hemşirelik ama siz lisans mı lise mi ?

Arkadaşlar ortaöğretim alan/dal yok 1785 sıralamam ilk atamada atanamazsam 2.de şansım olur gibi düşünüyorum olmadı 3. Atama. Arkadaşlar pozitif düşünün lütfen gemileri karaya bağlamayın büyük ihtimalle 2.atamada kadro daha fazla olacak seçim gerekçesi 1.sıra birde taşeronlar kadrolaştığı için engelli sayısı otomatık olarak artıyor buda 2. Gerekçedir lütfen üzülmeyin pozitif düşünün hayat mutlu olunca güzeldir.
Bir de şunu merak ediyorum bilgisi olan varsa söylesin 2016 Ekpss sınavına girdikten sonra kaç kere atama oldu bilen varsa söyleyebilir mi?

Sıralamam fen bilimleri 178. Genelde 1218
Puanım 87,48 ilk tercihte yerleşirmiyim acaba bilmiyorum

Arkadaşlar ben Tarih mezunuyum sıralamam 26 ama ben zaten 4001 normal memuriyet yazıcam genel sıralamam 926 puanım 85,79758 sanırım bu branş sıralaması beni ilgilendirmiyor bu puanımla İstanbul'da bir üniv. yerleşebilir miyim? 2016'ya göre yerleşebiliyorum.

aynı puan 2016da 926 mı daha mı iyi.. bir de alınacak kişi sayısını yarısı olarak söylediler bu da var

Eğer lisanstan 1000 kişi alırsa sıkıntı olmayacağını düşünüyorum en son atamada bile lisanstan 1000 den fazla kişi alındı. Ki 2016 yılının ilk atamasında da 1000 küsürlü bişeydi pek fark yok yani.

1000 kişilik kadronun 200 küsürüne yerleşilmemiş yanlış hatırlamıyorsam çünkü onların büyük çoğunluğu kimsenin okumadığı lisans bölümleri

merhaba.branş sıralamaları açıklanmış.ben 162. sıradayım ve düz lise mezunuyum.kaçıncı alımda memurluk gelebilir bilgisi olan var mı?

4001 zaten herhangi bir lisans bölümünden mezun olma şartı arıyor düz memur oluyorsun sanırım dimi?

1000-200=800 küsür kadro var totalde teoride 1000 gözüküyor

800 de lisans için çokta kötü değil bakalım hayırlısı olsun herkes için bir anca atama olsunda.

Arkadaşlar sıralamanın yüksek çıkması normal çünkü 2016 ekpssnin geçerlilik süresi 4 yıla çıkarıldığı için 2016 da sınava girip yerleşmemiş adaylarda sıralamanın içinde

Muhasebe finans
1280 şaka gibi Rabbim hayırlı insan yanına ve yerlere nasip etsin cumlemizi

Teşekkür ediyorum hocam ben antepte hukuk okuyorum mecburen okul için antep yazmayı düşünüyorum ama bende adaletten vermeyeceğim sağlık biraz daha ilgimi çekiyor bende sizi tebrik ederim hocam

Ama zaten 2016 yerleşemeyenler baya düşük puan alanlar 80 üstü puan almışsan hatta 70 bile onlar çok etkilemez çünkü 3. yerleşmede baya düşük puanlarla yerleştiler.

euneor doğru söylüyor ayrıyeten o sıralama kendi aramızda 2016 yok kanımca

arkadaş 85 puan 926 sıra yazmış ya her sene sınava giren sayısı artıyor doğal olarak 85 üstü yapan sayısı da artıyor yani misal 2016 da 85 yapan 800 küsür sıradadır belki bu durumda

Bencede son atamadaki puanlar o kadar düşüktü ki Onlar zaten tercih etmişlerdir

denizkızı
meslek lisesi mezunu değilseniz. Düz lise okuduysanız sizin açınızdan hiçbir önemi yok. Haklısınız.

Scb
sadece elektronik bakıldığında 2 ama tüm türevlerine bakılınca ( elektrik-elektronik, end. elektronik elektronik haberleşme vs) 14. Sizin?

birileride bana yardım etsin.ben bu sıralamadan hiç bişey anlamadım

Bu sıralamayı tam bilen var mı? atıyorum ben bilgisayarlı muhsebe tercih yapıcam 2.yada 3.sıradasınız diyor sadece buna tercih yapıp bıraksam mı? yoksa başka tercihlerde seçsem mi?ama diğer seçeceğim bölümlerde de sıralama çok fazla tercih yapsamda boşa mı? yapmış olurum.Bilgisi olan varsa rica ederim.

sgurkan

Önecelikle ne iş yapmak istediğiniz önemli. Sizi mutlu etmeyecek bir kadro tercih edip sonrasında arayış içine girmek bence mantıklı değil.

Üst Alt