Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2018 EKPSS branş bazında sıralamalar belli oldu!

Benim sıralamam hemşirelik 5.sıradayım.Puanım 91,4.Sağlık meslek lisesi öğretmenlik için uğraşıyorum.Önümdeki 4 kişinin hemşirelik mi öğretmenlik mi tercih edeceğini nasıl öğrenebilirim?657 hemşire olarak çalıştığım için hemşirelik tercihi yapmayacağım zaten. Tek derdim öğretmen olarak atanabilmek

tato78

Benim mesleğim muhasebe,sadece muhsebe alanında mı? tercih yapsam doğru olur.

Önlisans Turizm 25. sıra demekte acaba daha önceleri Turizm bölümünde nerelere alınan arkadaşlAr var mıdır ki? Nerden bakabiliriz bilginiz var mı acaba?

sgurkan

bence önceliği muhasebeye verip kalan tercihleri düz memurluk yazmanız daha mantıklı olur ( öğrenim durumunuza göre 2001 - 3001 veya 4001 gibi)

tato78 benim elktronik sıralamam 9 türevlerinde sıralamam benimde 14 aynı sıralama olabiliyor mu birden fazla kişide

tato78 özür dilerim türevlerindeki sıralamam 38 ben 14 derken olarak eksik işaretlemişim ondan dolayı

tato78

Elektronik haberlsme teknolojisi alanlarinda 20. Oldugumu gordum bu nedemek ??yani elektronik haberlesme teknolojisi alanlari ne demek??

Arkadaslar ortaögretim Fen Bilimleri/Dali yok sirlamam 153.*

Genel Siralamam 986. İdi

Yerlesme sansim var mi sizce?

2001 den tercih yapmaliyim?Nasil oluyor yardimci olur musunuz?

Elektronik haberlesme teknolojisi alanlari?

Elektronik haberlesme teknolojisi alanlari ne demek 20. Siradaymişim elektronik haberleşme teknolojisi alanlarina baska hangi bolumler giriyor bilgisi olan var mi?

Bilgisayar programcılığı 137. Alımlar hakkında bilgisi olan var mı kaçıncı atamada atanabilirim? birde bilgisayar programcılığı türevlerinden de tercih yapabiliyor muyuz? Çünkü çoğunda sıralamam daha yüksek bazılarında 1.yim bazılarında 10-15 civarı.

arkadaşlar bende 84 puan aldım bilgisayarlı muhasebe branş sırası 39 gelme şansı nedir

merhaba
imam hatip te 2086. sıradayım ancak anlamadığım tercih ne zaman yapacağız bu branş sıralamasını neden yaptılar

Arkadaşlar bu baranş Sıralama atama için nasıl fikir verebilir atananlar yardımcı olsun bu konu üzerine ben hiçbir şey anlamadım çünkü

Arkadaşlar branşlara bakarken Alansız Önlisans Diploması var. Buradaki sıralama düz memuriyet için değilmi?

Scb
puanın ve sıralaman kaç?

Alpxx
sadece elektronik haberleşme mi işaretlediniz? işaretlediğiniz alanlarda sınava girenler arasındaki sıranız

tato78

Evet sadece elektronik haverleşme isaretliydi tato hesapla dedim 20. Oldugumu gordum bu 20 nin icinde sadece elektronik haberleşme teknolojisi bolumleri mi var?

tato78 puanım 84.68 önlisans elektronik 9 genelde 540.yım ilk atamada atanmayı umuyorum ama bilemiyorum tabi

Benimde 15 siralamam zirrat mühendisi olarak atanma durumum ne acaba?

Görsel sanatlar öğretmenliği branşı için hesapladım.77,932 puan ve sıralama 9.

Scb

Hakkında hayırlısı. Tubitak'a müracaat etmişmiydin?

Branş bazında sıralama açıklanmış. Ben 86 puan ile 18.sıradayım. Şaşırdım çünkü 2016da 86 puan alan atananlar arasında 7.sırada. 🤔Tahmin ettiğimizden daha çok engelli meslektaşlarımız var sanırım bu sene. Ne düşünüyorsunuz? En çok 10. sıradayım sanıyordum😅

tato78 tubitağa müracat etmedim daimi isçi kadrosuydu memurluğa öncelik verdim memurluk ile isçi kadrosu arasında hatrı sayılır fark var diye biliyorum

Scb

4500- 5000 tl arası brüt maaş veriyorlar ve yıllık 16 maaş var 4 ikramiye. bence hata yapmışsın

arkadaslar fizyoterapi mezunuyum brans sıralamasını ogrenebılmek ıcın brans kodlarını nasıl ogrenecegız acaba yardımcı olabılır misiniz

ARkadaşlar ben tarih mezunuyum sadece tarih ve 4001 normal memuriyete başvurabiliyorum dimi diğer alanları tıklayınca sıralaman çıkıyor ama sonuçta o bölümden mezun değilim yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt